Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994
üzenetére
Holnap (inkabb delutan) eselyes hogy lesz idom foglalkozni vele (hajnalban code jam... elotte-utana alvas).
De latom mar, hogy mi a gond, hogy neked itt vermes automata kell, igy mondjuk legalabb feloldodik az elotte-utana zavar. Mondjuk logikus, csak nekem ez a tananyag mar nagykoru... (18+ eve volt hogy tanultam, szerintem a JFLAP ahogy mondani szoktak kosza gondolat se volt me'g).Ami itt a lenyeg csak cimszavakban: az allapotatmenet azert van q0->q1 kozott, hogy az 'a'-kat szamolja hogy paros-e, es a z_a-k (azokat pakolja a verembe) jelzik, hogy mennyit kell majd leszamolni. Egy kor vegen pont annyi van a veremben, ahanyszor 2 db a-t szamolt mar le. Ha itt b jon, akkor atmegy kiolvaso uzemmodba (q_2), es minden b-re megeszik egy z_a-t, es igy akkor fogy ki a verem (es van a vegallapotban), amikor a b-k szama fele az a-knak.
Ez egy lehetseges megoldas. Van termeszetesen tobb mas lehetseges, pl. a kulso allapotokat siman le lehet kezelni a veremszimbolumokkal is... felesleges a ketto parhuzamosan, sztem en csak olyanokat tanultam, hogy VAGY vegallapottal, VAGY ures veremmel ismer fel (emlekezetes volt, mert a ketto kozotti ekvivalencia bizonyitasanal eszrevettem egy elirast es szoltam a tanarnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs