- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
OFF En a face hackercup idejen full algoritmikus feladatokat is java-ban csinaltam - egyszeruen mert az volt a mindennapi melo miatt a kezemben, kialakitva a kornyezet, meg ehhez voltak copypaste szinten behuzhato megoldasaim (es mert nem keszultem elore, utolso pillanatban derult ki hogy van). Nem akartam idohianyban kodolva me'g azzal is kuzdeni, hogy nem gepirasi sebessegen mulik az elkeszules, hanem pluszban totozas az altalam utoljara majd egy evtizede hasznalt szintaktikarol.
Termeszetesen a feladatok egy reszehez jo volt, amikor nem kellett osszetettebb, de itt persze nem is objektumos adatszerkezetet krealni. De mar egy mittudomen olyan struktura kellett, hogy egeszek egy halmazara kell nekem integerekbol allo listat letrehozni-kezelni, plane ha mondjuk ezen kapcsolatokhoz sulyt rendelni pluszban, akkor irigyeltem azert a pythonosokat... (kodmennyisegre, kezelesre).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napirajz könyv
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest