Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
OFF En a face hackercup idejen full algoritmikus feladatokat is java-ban csinaltam - egyszeruen mert az volt a mindennapi melo miatt a kezemben, kialakitva a kornyezet, meg ehhez voltak copypaste szinten behuzhato megoldasaim (es mert nem keszultem elore, utolso pillanatban derult ki hogy van). Nem akartam idohianyban kodolva me'g azzal is kuzdeni, hogy nem gepirasi sebessegen mulik az elkeszules, hanem pluszban totozas az altalam utoljara majd egy evtizede hasznalt szintaktikarol.
Termeszetesen a feladatok egy reszehez jo volt, amikor nem kellett osszetettebb, de itt persze nem is objektumos adatszerkezetet krealni. De mar egy mittudomen olyan struktura kellett, hogy egeszek egy halmazara kell nekem integerekbol allo listat letrehozni-kezelni, plane ha mondjuk ezen kapcsolatokhoz sulyt rendelni pluszban, akkor irigyeltem azert a pythonosokat... (kodmennyisegre, kezelesre).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest