Hirdetés
- 
			  PROHARDVER!  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bucsupeti senior tag Szerintem a netes tájékozódás mindennapos a fejlesztések kapcsán, főleg akkor ha valami komolyabb problémába ütközök. 
 Új technológia alkalmazásba vételekor pedig egyértelműen sokat segítenek a netes források (főleg a fórumok).Én egyébként azt gondolom hogy a jó programozó/szoftvertervező arról ismerszik fel, hogy tudja mikor hová/kihez kell fordulni. Persze nem arra gondolok hogy összeollózza a programját, hanem tudja (és nem keresgeti) hogy hol van az a referencia ami segítségére lesz a probléma megoldásában. Ne aggódj azon hogy folyton a netet bújod a megoldások megtalálásában. Baj akkor van ha keresgélsz és nem találsz x időn belül megoldást/segítséget. 
 Gyakorlatilag ezt a szumma x időt kell minimalizálni, ami szerintem soha nem lesz 0, csak tart a nullához....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest