Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Na most ezt csak azért kérdeztem, mert én az ELTE-n tanulok/tanultam és oda a legjobb javaslatom az lett volna, hogy matekot tanulj ezerrel, mert nem a programozással lesznek a gondok, hanem a matekkal. Bár ez a Nyíregyházi egyetemen nem így van szerintem. Esetleg nézd meg a tantervi hálót, onnan ki fog derülni, hogy mi a domináló .. tudod mit? Ki is kerestem neked: http://www.nyf.hu/tanulmanyit/babsc/pti/halo.pdf
Csak átfutottam, de látszik, hogy hálózati ismereteket fogtok tanulni, adatbáziskezelést, operációs rendszerek, klasszikus értelemben vett programozást nem is nagyon látok. De vannak leírások a tantárgyakról.
Talán érdemes lehet kicsit beleásnod magad a JAVA-ba, mert úgy láttam, hogy több órán is elő fog kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő