Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Na most ezt csak azért kérdeztem, mert én az ELTE-n tanulok/tanultam és oda a legjobb javaslatom az lett volna, hogy matekot tanulj ezerrel, mert nem a programozással lesznek a gondok, hanem a matekkal. Bár ez a Nyíregyházi egyetemen nem így van szerintem. Esetleg nézd meg a tantervi hálót, onnan ki fog derülni, hogy mi a domináló .. tudod mit? Ki is kerestem neked: http://www.nyf.hu/tanulmanyit/babsc/pti/halo.pdf
Csak átfutottam, de látszik, hogy hálózati ismereteket fogtok tanulni, adatbáziskezelést, operációs rendszerek, klasszikus értelemben vett programozást nem is nagyon látok. De vannak leírások a tantárgyakról.
Talán érdemes lehet kicsit beleásnod magad a JAVA-ba, mert úgy láttam, hogy több órán is elő fog kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest