Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Tehát akkor eddig 3-at kihúzhatok:
- Debreceni Egyetem Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar - programtervező informatikus
- Dunaújvárosi Főiskola - mérnökinformatikus- Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar - mérnökinformatikus
- Nyíregyházi Főiskola - programtervező informatikus- Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Gábor Dénes Főiskola - mérnökinformatikus
- Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - mérnökinf. vagy prog.tervező inf.Többiről bármi inó? Amugy abba tisztába vagyok, hogy szorgalom és önképzés nélkül sose tanul meg az ember, de azért tényleg jó lenne egy olyan hely, ahol lehetőség szerint legtöbbet megtanítanak, és ha van bármiféle kérdésem, problémám abban tudnak segíteni. Illetve az se mellékes, hogy esetleg az intézmény tud e segíteni gyakornoki hely, vagy egyéb továbbképzési lehetőségek, gyakorlatok biztosításában. Én szorgalmas vagyok, de jó lenne ha valamit érne is az a több mint 1millió forintos papír amit megszerzek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest