- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bigbuda #7606 üzenetére
Széchenyi Egyetem? Mindenből van gyakorlat. Én C, Java, C++, C#, Visual Basic, VBA környezeteket, programnyelveket tanultam levelező tagozaton. Ebből a C és a Java kötelező volt (C-ből két félév) a többit én választottam szakirányos tárgyként. Mindegyikből volt gyakorlati oktatás is. Ami tetszett hogy az Internet alkalmazások tárgy kapcsán is volt pici programozás. Gyártottunk egy egyszerű protokollt és egy kliens-szerver megoldást is csináltunk ami üzenetekre válaszolt
Inkább érdekes volt és egy jó tapasztalat hogy hogyan is kell egy ilyen rendszerszintű dologban gondolkodni, eljárni. Szerintem jó volt! Ebben is sok gyakorlati elem volt a különféle protokolok működésének bemutatására.
Sajnos az oprendszerek tárgy szerintem gyengusz volt. Hiányzott belőle a rendszerprogramozás. Itt el tudtam volna képzelni néhány óra gyakorlatot még.
A Javát itt ismertem meg és tanultam meg használni. A szakdolgozatomat is Javában csináltam. ORM témában csináltam és a Hibernate keretrendszer bemutatása volt a cél egy példaalkalmazás elkészítésével.
A tanárok közt vannak jó fejek, akik segítenek, örülnek ha kérdezel.
-
Frigo
őstag
válasz
bigbuda #7606 üzenetére
Nézd meg az Óbudai Egyetemet (OE-NIK) ott kb 50-50% az elmélet-gyakorlat bár ott a C# dominál ,összesen csak 1 félév Java van (illetve választható C++ ,PHP).
Előnye ,hogy van államilag támogatott estis képzés (én is ezen vagyok) így tudsz munka mellett is dolgozni.
Hátránya ,hogy programozás mellett rengeteg villamosság orientált tantárgy (digi áramkör tervezés ,irányítástechnika stb) ami nem biztos hogy érdekelni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest