Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
az utolso kerdesedre a valasz (akar csak a sajat peldambol kiindulva is) hatarozott igen
viszont a papirt tudnod kell kompenzalni - vagy megfelelo szintu gyakorlati tapasztalattal, vagy a lenyegesebb kisebb fizetesselazt meg neked kell eldontened, hogy milyen terulet erdekel, ez nem ugy mukodik hogy 'hu, ma nagyon megy az ABAP, azt toljad mer' az jo!'. mert igaz ugyan hogy az ABAP programozokat igen szepen meg szoktak fizetni, de ha utalod csinalni, mert nem testhez allo, akkor felesleges. inkabb olyan teruletet valassz, amit szivesen csinalnal
en nem jartam semmilyen tanfolyamra (bar gimnaziumban info tagozatos voltam, meg elkezdtem a fosulit, amit aztan nem fejeztem be), a tudasom nagy reszet konyvekbol, netrol, meg persze sokeves hobbifejlesztessel szereztem. nehezebb es lassabb ut, mint pl. vegigjarni egy jo egyetemet, de kozel sem lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest