Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
az utolso kerdesedre a valasz (akar csak a sajat peldambol kiindulva is) hatarozott igen
viszont a papirt tudnod kell kompenzalni - vagy megfelelo szintu gyakorlati tapasztalattal, vagy a lenyegesebb kisebb fizetessel
azt meg neked kell eldontened, hogy milyen terulet erdekel, ez nem ugy mukodik hogy 'hu, ma nagyon megy az ABAP, azt toljad mer' az jo!'. mert igaz ugyan hogy az ABAP programozokat igen szepen meg szoktak fizetni, de ha utalod csinalni, mert nem testhez allo, akkor felesleges. inkabb olyan teruletet valassz, amit szivesen csinalnal
en nem jartam semmilyen tanfolyamra (bar gimnaziumban info tagozatos voltam, meg elkezdtem a fosulit, amit aztan nem fejeztem be), a tudasom nagy reszet konyvekbol, netrol, meg persze sokeves hobbifejlesztessel szereztem. nehezebb es lassabb ut, mint pl. vegigjarni egy jo egyetemet, de kozel sem lehetetlen

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest