Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu-ray lejátszók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Még nem akadtam el sehol...
Delphi-vel szoktam "bohóckodni". Nincs nagy programozói tudásom.
Amit tudok fórumokból szedtem össze, könyveket olvasgattam. Szóval nem tanultam, egy kis Turbo Pascal ismeretem volt gimiből. Épp ezért hajlamos vagyok egyszerű dolgokat túlkomplikálni, mert ugye nem vagyok tisztában az egyszerűbb parancsokkal, megoldási lehetőségekkel.Az első gondolatom például az volt hogy TXT-ként megnyitom és seltext, sellenght, selstart-okkal mahinálva kikeresem a kulcsokat, majd megkeresem a másik fájlban, benne van-e ugyanaz, majd a csibecsőrök közötti részt átemelem...
Utána nézelődtem és kiderült, egyszerűbb lenne, ha kulcsos XML fájlként kezelném őket, nézegettem is XML komponeneseket hozzá, de nem tudom telepíteni, lehet a 64-bites windows7 szívat.
Bár úgy láttam a Delphi 7-ben van gyári XML komponens, csak nem tudom használni

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Amit tudok fórumokból szedtem össze, könyveket olvasgattam. Szóval nem tanultam, egy kis Turbo Pascal ismeretem volt gimiből. Épp ezért hajlamos vagyok egyszerű dolgokat túlkomplikálni, mert ugye nem vagyok tisztában az egyszerűbb parancsokkal, megoldási lehetőségekkel.