Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
tamas60 #5160 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem tudja, hanem azt hogy nem tudja ertelmesen elmondani. Ha ennyire rossz velemennyel vagy a szoftverfejlesztokrol engedd meg nekunk, hogy mi is ennyire rossz velemenyen legyunk a megrendelokrol, tudod amilyan az adjon isten...
Pl. te leirtad, hogy szeretnel negyzeteket elhelyezni egy nagy negyzetbe, mint valaki elottem mar ravilagitott ez a feladat roppant egyszeru ha tenyleg negyzetekrol van szo, es joval bonyolultabb ha teglalapokrol. Ne haragudj de amig nem tisztelsz meg azzal, hogy legalabb a feladatot pontosan/ertelmesen megfogalmazd miert is varod el hogy valaki megtiszteljen egy szemelyes talalkozoval ket odavetett felmondat utan...
Egy parhuzam, talan igy megerted mirol beszelek. Van a honlapod amit linkeltel. Te komolyan vennel olyan arajanlat kerot aki annyit irna az arajanlat keresbe, hogy "Mennyiert csinaltok nekem ilyen hoizet?"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest