Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Babetta-X
üzenetére
tanarhoz jarni azert lehet erdemes, mert ha jo tanar, a megfelelo gondolkodasmodra ra tud nevelni
amugy en vilageletemben autodidakta modon tanultam, a tanarok elott jarva (mindig az erdekelt amit meg nem tanitottak
), igy talan nehezebb, de eljutottam oda hogy ebbol elek 
amugy jol programozni ugy lehet megtanulni, hogy NAGYON SOK programot irsz, es mindig tanulsz a hibaidbol, idovel sokminden kialakul magatol (persze errol eleg sokat megtalalsz konyvekben is, illetve megfelelo tanartol is elleshetok)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), igy talan nehezebb, de eljutottam oda hogy ebbol elek