Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
taz1988
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom! Volt egy program javaban aminek a GUI-ját netbeansben csinálták meg azzal az "összekatintos" módszerel, szóval generált GUI. Azt kaptam feladatul, hogy a hasonló feladatot ellátó programomban ugyanez a gui müködjön....átvettem hozzáírtam az alkalmazást...Viszont úgy néz ki, hogy mind linux, mind wondows alatt pokolian lassan dolgozik, ráadásul windows alatt érdekes dolgok történek: az ablakba megjelenik olyan gomb egy része ami nem oda tartozik, gombra katintás esetén nem végzi el a műveletet stb....linux alatt legalább müködik de elég lassucska :S
Gondoljátok hogy a generált gui okozhat ilyen galibákat? Én már csak erre, gondolok, mert más hiba nincs a programban.....
Találkozott valaki már valami hasonlóval? Úgytünik, hogy kénytelen leszek újra írni a guit is asszem...
Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest