- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Szeretnék bizonyos fizikai jelenségeket modellezni - 2d ill. 3d -ben, de nem tudom, hogy mivel ill. hogyan álljak neki. Eddig a gnuplot-ot erőltettem, de nem tudtam belőle animált grafikonokat kihozni, sőt többé - kevésbé csak ps-formátumban sikerült lementenem a grafikonokat. A ps -ből meg nem tudok avi-t vagy mozgó dolgot összehozni, szóval ez nekem nem jó.
Elvárásom lene, hogy windowson és linuxon is menjene a dolog leprogramozása - szóval viszonylag platform független nyelv kéne. Ami igazán jó lenne az a c vagy a java nyelvek lennének. c-ben úgy tudom, hogy van vmi vektor grafika dolog, csak nem tom, hogy-hogyan műxik és nem tom, hogy alakalmas -e a kivánalmaimnak.
Az nem baj, ha kicsit fapados a dolog leprogramozása - szeretem a retró dolgokat!
( A flash-re én is gondoltam, de nekem nagyon nem jött, be és linux alatt ugy se lehet csinálni ugyhogy az kiesett. )
Nos, asszem eléggé körülírtam a dolgot. Várom javaslataitokat, tanácsokat, linkeket!
Előre is köszönöm!
Forest
ui.: modellezés: mozgásegyenletek leprogramozása -> kezdőfeltételek megadása -> t időpontban, hogy néz ki a rendszer. ez érdekelne igazán!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 Mini White 128gb-Gyönyörű állapot
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest