-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Szeretnék bizonyos fizikai jelenségeket modellezni - 2d ill. 3d -ben, de nem tudom, hogy mivel ill. hogyan álljak neki. Eddig a gnuplot-ot erőltettem, de nem tudtam belőle animált grafikonokat kihozni, sőt többé - kevésbé csak ps-formátumban sikerült lementenem a grafikonokat. A ps -ből meg nem tudok avi-t vagy mozgó dolgot összehozni, szóval ez nekem nem jó.
Elvárásom lene, hogy windowson és linuxon is menjene a dolog leprogramozása - szóval viszonylag platform független nyelv kéne. Ami igazán jó lenne az a c vagy a java nyelvek lennének. c-ben úgy tudom, hogy van vmi vektor grafika dolog, csak nem tom, hogy-hogyan műxik és nem tom, hogy alakalmas -e a kivánalmaimnak.
Az nem baj, ha kicsit fapados a dolog leprogramozása - szeretem a retró dolgokat!
( A flash-re én is gondoltam, de nekem nagyon nem jött, be és linux alatt ugy se lehet csinálni ugyhogy az kiesett. )
Nos, asszem eléggé körülírtam a dolgot. Várom javaslataitokat, tanácsokat, linkeket!
Előre is köszönöm!
Forest
ui.: modellezés: mozgásegyenletek leprogramozása -> kezdőfeltételek megadása -> t időpontban, hogy néz ki a rendszer. ez érdekelne igazán!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP omen 17-w131ng bontva
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs