-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Amit a chatgpt kapcsán tapasztalatok hogy sok esetben egy ideig jól megy a dolog aztán mint ha történne valami minden elkezd " elromlani "
Hozok egy egyszerű projektetet
A szövegrészt ne figyelje senki, ugyanis már az agyrém volt hogy elmagyarázni hogy mi és hogyan van 😁
Aki akarja próbálja ki.
Amire érdemes figyelni hogy a szélesség meg a hosszúság össze van cserélve.
Egy példa.
Szélesség 2000
hosszúság 1000
sáv 370vagy darab hosszúsága 370
Amit észre vettem hogy a Canvas rajzon kb 160 x 160 mm darabok esetén még épp látható a kijelzett méret, az alatt viszont már elkezdi levágni a végét.
Erre több megoldást is javasoltam.
1. Legyen kisebb a betűméret.
2. alkalmazzon sortörést.
3. alapból ne legyen minden darabon ott a méret, hanem csak akkor történjen meg ha az egér kurzor felette van, vagy az érintő képernyővel oda van tapizva akkor jelenlen meg.Igazából a 3. tűnt a legjobb opciónak.
Na de szerintetek bármelyiket is jól megcsinálta?Pedig előtte meg le írta hogy mit csinált meg 😁
Persze tudom bonyolulttá teszi a dolgot hogy ezt magyarul írom neki.
Aki akarja nyugodtan probálja ki.
Természetesen azt is tudom hogy az egész kód egyben van és ugye tudomásom szerint ilyet sem szabadna.
nincs külön szedve a javascript, css, html rész.
De alapból egybe írta 🤷Nos a tanulság az az számomra is ha nem tudsz programozni az AI nem fog helyetted " programozni "
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest