Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Még év elején felvettek volna az SAP-hoz ilyen Talent programba. Ezt nem fogadtam el mert kaptam egy másik ajánlatot, ami a szakommal (villamosmérnök) jobban passzol. Ennek ellenére már nagyon bánom ezt a döntésemet, mert hiába van most jelenleg akkora nettóm, mint az SAP-nél lett volna a bruttóm, ha viszont a mostani munkahelyemen nem tudok sehova sem fejlődni. Nincs egy darab senior kolléga sem aki tudna segíteni, tanítani stb. Egyedül én vagyok itt aki csinálja a tervezéseket. Ráadásul nagyon sok munkám sincs, és ha lenne sem érdekelne annyira nagyon sajnos.
Tudtok róla hogy van-e még más cég is amelyikeknél van ilyen Talent program szerűség? Mindenképpen szeretnék innen váltani. Mostanában leginkább JS-t gyakorolgatom C# mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest