Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Alcsi69 #19517 üzenetére
A gyakornoki pozik nem ritkán úgy vannak, hogy azon a szakon direkt van egy gyakornoki év, és mondjuk heti 4 nap cég, másik 1 nap suli. És a fizu tényleg gagyi, viszont meg kell legyen a gyakorlati időd az aláíráshoz, és lényegében az az egyetlen nehézsége annak az egész évnek.
Mondjuk egy albérletre azért elég, ha 3-4-en összeköltöztök. Egy koli szobában sem egyedül vagy. És persze az a lakás iskolásoknak aludni valahol van, és nem füvezni meg részegedni egész nap. Aki azt akar, az ugyan fizesse már ki..
-
coco2
őstag
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alcsi69 #19313 üzenetére
Igen, tobbe-kevesbe.
A tobbe az az, hogyha konkretan mentoring jelleggel elbeszelgetnek veled, csinalnak epito jellegu code review-t a munkadhoz, stb. De osszessegeben a sajat fejlodesedert mindig te leszel az, aki a legtobbet tud tenni. Barmikor leakaszthatsz egy konyvet a polcrol, vagy egy training videot, amibol mar annyi van, mint csillag az egen.
Azert legalabb annyi tamogatas szokott lenni, hogy fizetos oktato tartalmakhoz hozzaferj ingyen. Es ez nagyon hasznos tud lenni. -
Casanova*
veterán
válasz
Alcsi69 #17926 üzenetére
És tényleg! Köszi! De amúgy jó volna egy olyan hangradar szoftver,ami csak a lépteket jelzi a modern warfare játékban. Azt mondják,hogy nagyon lehet hallani a lépteket,még 100 méterről is. Mennyivel könnyebb lenne játszanom,ha egy ilyen radar jelezne nekem. Szerintem nem bonyolult egy ilyen szoftvert csinálni. 😁
Utána néztem és elvileg csak bizonyos alaplapokon és hangkártyákon keresztül érhető el. Szóval nem biztos elég lesz az asus hangkártya. H97 gaming 3 msi alaplapom van.
-
JoinR
őstag
válasz
Alcsi69 #17923 üzenetére
Hát én doksi olvasgatós vagyok, úgyhogy könyv és példák.
Mivel Pythonhoz értek a legjobban, ezért ezt is nézném, ha lenne időm.
Nem sok anyag van összességében, a legrészletesebb/leghosszabb kurzus szerintem ez.
Amúgy mainstream nyelvvel szerintem könnyebben kapsz melót, én inkább a hosszútávú perspektíva miatt választanék újvonalasat - de azért ez kockázat, simán benne van, hogy nem jön be. A Go eggyel konzervatívabb választás, azzal látok sok pozit már most is. -
martonx
veterán
válasz
Alcsi69 #17919 üzenetére
Léteznek. És abszolút nem kell a NodeJs-t erőltetned, léteznek normálisabb nyelvek is, mint a javascript (mondjuk backenden TS-ként használva nem annyira gáz). Igaziból bármilyen program nyelvet lehet backenden használni. Talán Java és C# a legelterjedtebbek, nem számítva a PHP-s móricka projekteket, amik egyébként a piaci súlyukat tekintve a többsége a projekteknek, de ezekhez elég csak szellemi segédmunkásnak lenni.
És akkor jöhetnek a megkövezések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Külpolitika
- Megújult a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Cambridge Audio Dacmagic DAC Kiváló állapot, dobozában!
- Acer Aspire A3 -i5 11 Gen. 8/ 512 GB -GeForce MX350
- ELADÓ félkonfiguráció // ASUS STRIX B450-F GAMING // RYZEN 5900X // FURY BLACK 64 GB RAM, GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest