-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ugy csinalsz, mintha barmelyik fejlesztesi terulethez ugyanaz a skillset kene, tehat a meres mindegy melyiken tortenik. Raadasul kiderult, hogy a kerdezo az absztrakt retegekben (matek) van otthon, nem a fizikaiban. Tovabbra se ertem, miert ne lehetne a pythonnal kitalalni, hogy erdekli-e, sot miert ne lehetne jo szakember python vagy webprogramozas vagy barmi magasabb szintu programozast igenylo teruleten, aka'r a C ismerete nelkul. Attol hogy te ott kezdted, nem mindenkinek ott kell! Nekem pl. ASM egy feleves tantargy volt, pascal volt a fo nyelv (abban ment az algo es adatszerk), aztan 20+ evet lehuztam mar szoftverfejlesztokent. [Nekem is 2000 elottiek a diplomaim, csak tudomanyegyetemi, nem muegyetemi.]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest