Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
cog777
üzenetére
Jött az új ember, és megfogalmazott egy aggódást a chatgpt és társai kapcsán, hogy ugyan miféle jövő vár a programozói szakmára?
Talán kommunikációs hibát vétettem azzal, hogy ezt nem fogalmaztam meg azonnal hozzákapcsolva, az lehet. De a lényeg annyi volt, hogy ha valaki előre el akarja dönteni, egyáltalán jó ötlet lehet-e neki az IT / programozás felé menni mindenféle hátszél nélkül, kezdetben mérje le csak azt, szellemileg bírja-e a terhelést. Elvégre chatgpt vagy sem, a tényleg jó kóderre akkor is szükség lesz, a chatgpt nem tudja saját magát megírni. És ahhoz egy hardver közeli nyelv a jó. Én anno assembly-vel kezdtem, de annak abban az időben az volt a lényege, hogy 8088..286-osokon ott volt a printer port, lehetett ledeket villogtatni rajta, volt egyszerű módja megérteni a gyakorlati történést az absztrakt dolgok mögött. Ma az ahhoz legközelebbi a mikrovezérlők, mindenféle dev boardok, és azok jelenkori fejlesztői környezete jellemzően C. Nem azért javasoltam, mert muszáj jelleggel elektronika felé akarnék küldeni egy kezdőt. Viszont egy kicsit abba belekóstolni egészen biztosan meg tudja mutatni, ha neki annyira problémamentes a programozói világ, hogy semmi szükség az aggodalmaira.
Szóval miért is no go zóna a C egy kezdőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Ingatlanos topic!
- Valami baja van a tápomnak
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest