Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp

őstag

külfoldi munkavallalas kapcsan hol erdemes elindulni? mscbol meg van hatra egy ev, ezalatt meg beszerzek par AWS certet es akkor lesz:

- 4 év munkatapasztalatom itthoni cégeknél mint fullstack fejlesztő
    - MSc
    - AWS cert(ek)
    - felső angol
    - 24 évem ezen a csodás földön

dolgok amikhez értek:
    - tekintve, hogy frontend volt az első két melóhelyem nagy része ezért ott is a webes dolgok legmélyéig megvan minden
    - személyes érdeklődésem és mostani melómból fakadóan végtelen backendezés Kotlinban és Nodeban, adatmodellezés mind SQL mind NoSQLre, microservicek, komplexebb cloud servicek osszegyurasa.
    - egyetemi tanulmanyok miatt nem fosok be ha android vagy ios appot kell írni akkor sem, de ha egy mikróba kell embedded C-t írni na annak speciel még örülnék is, azt a részét is szeretem a szakmának

csinaltam mar magyar fesztival weboldalhoz cache layert, ket startupnal en voltam az elso fejleszto aki letette az alapokat, mostani melohelyen pedig van a kezem alatt mostmar 4 kollega.

őszintén nem tudom elhelyezni külföldi skálán, hogy ez mennyire releváns és vagy elégséges tudás az ottani emberkékhez képest. igazabol olyan nagy terveim nincsenek, pénzt akarok keresni :D szülők örülök ha magukat ellátják, így teljesen magamtól kell majd a lakhatás dolgot megoldani és ahogy eddig látom a magyar fizukat 1M nettóból nem lesz egyhamar 50 négyzetméterem budán szóval húznék ki egy kicsit jobban kamatoztatni a tudásomat pár évre, hogy félretegyek meg világot lássak és akkor majd visszajönni egyszer.

mit gondoltok, ti hogy csinálnátok?

---

én nagyon örülnék egy remote pozinak is, de kicsit fura nekem ez a dolog, egy nagyobb londoni cegnek en magyarkent pont annyira sittes munkaero vagyok mint barmelyik indiai, nem gondolnam, hogy nagyon eletkepes lenne ez a remote dolog, de javitsatok ki.

szóval hogy nincs ellenemre a kimenés, semmi nem köt most még ide, de hosszútávon jelenlegi fejemmel biztosan visszajönnék, mert nagy bajom nincs az itt éléssel, fizukkal is megelégedem amint lesz lakhatásom.

Új hozzászólás Aktív témák