Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
külfoldi munkavallalas kapcsan hol erdemes elindulni? mscbol meg van hatra egy ev, ezalatt meg beszerzek par AWS certet es akkor lesz:
- 4 év munkatapasztalatom itthoni cégeknél mint fullstack fejlesztő
- MSc
- AWS cert(ek)
- felső angol
- 24 évem ezen a csodás földöndolgok amikhez értek:
- tekintve, hogy frontend volt az első két melóhelyem nagy része ezért ott is a webes dolgok legmélyéig megvan minden
- személyes érdeklődésem és mostani melómból fakadóan végtelen backendezés Kotlinban és Nodeban, adatmodellezés mind SQL mind NoSQLre, microservicek, komplexebb cloud servicek osszegyurasa.
- egyetemi tanulmanyok miatt nem fosok be ha android vagy ios appot kell írni akkor sem, de ha egy mikróba kell embedded C-t írni na annak speciel még örülnék is, azt a részét is szeretem a szakmánakcsinaltam mar magyar fesztival weboldalhoz cache layert, ket startupnal en voltam az elso fejleszto aki letette az alapokat, mostani melohelyen pedig van a kezem alatt mostmar 4 kollega.
őszintén nem tudom elhelyezni külföldi skálán, hogy ez mennyire releváns és vagy elégséges tudás az ottani emberkékhez képest. igazabol olyan nagy terveim nincsenek, pénzt akarok keresni
szülők örülök ha magukat ellátják, így teljesen magamtól kell majd a lakhatás dolgot megoldani és ahogy eddig látom a magyar fizukat 1M nettóból nem lesz egyhamar 50 négyzetméterem budán szóval húznék ki egy kicsit jobban kamatoztatni a tudásomat pár évre, hogy félretegyek meg világot lássak és akkor majd visszajönni egyszer.
mit gondoltok, ti hogy csinálnátok?
---
én nagyon örülnék egy remote pozinak is, de kicsit fura nekem ez a dolog, egy nagyobb londoni cegnek en magyarkent pont annyira sittes munkaero vagyok mint barmelyik indiai, nem gondolnam, hogy nagyon eletkepes lenne ez a remote dolog, de javitsatok ki.
szóval hogy nincs ellenemre a kimenés, semmi nem köt most még ide, de hosszútávon jelenlegi fejemmel biztosan visszajönnék, mert nagy bajom nincs az itt éléssel, fizukkal is megelégedem amint lesz lakhatásom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest