- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha pl olyan oprenszeren akarnánk futtatni (Elvben nincs ilyen, de ki tudja), ami nagyon régi, és nem támogatná a .Net 6-ot, ott milyen lehetőségek lennének, valami ilyesmire találták ki a Dockert nem?
Nem. Eleve a windowsos Dockernek minimum Hyper-V vagy WSL2 kell, szóval Win10 (meg a szerveres megfelelői) alatt nincs is
Másrészt meg mindenki konténereknél mindenki ugyanazt a kernelt használja, szóval nem egy full virtuális gép, mondjuk azt illetően nem vagyok teljesen képben, hogy ez windowsnál konkrétan milyen megkötésekkel jár (a windowsos Docker egy kicsit amolyan mostohagyerek, igazán Linux alatt érzi jól magát).Azon is gondolkodunk, hogy ezt a TFS szisztémát lecserélnénk Azure-ra, amit már konkrétan én/mi csinálnák az elejétől, mennyire lehet benyolult egy ilyen szisztémát felépíteni 0 tudással?
Amennyire én néztem, az Azure DevOps tulajdonképpen egy felhőre költöztetett TFS, szóval szimplán átmigrálni nem kellene, hogy túl nagy gond legyen, de persze az bármit megnehezít, ha nem értesz hozzá - viszont egyben rengeteg lehetőséget ad a tanulásra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másrészt meg mindenki konténereknél mindenki ugyanazt a kernelt használja, szóval nem egy full virtuális gép, mondjuk azt illetően nem vagyok teljesen képben, hogy ez windowsnál konkrétan milyen megkötésekkel jár (a windowsos Docker egy kicsit amolyan mostohagyerek, igazán Linux alatt érzi jól magát).