- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Netszemete #16877 üzenetére
>de én úgy érzem, hogy ez pont az extrém esetekről szóló téma.
Igen, az. Bár ha belegondolunk mennyi szám konvertálás történik csak ebben a kis országban is, akkor lehet, hogy kiderülne, hogy még a nem szélsőséges helyzetben is lenne létjogosultsága az optimalizálásnak. Amennyivel kevesebbet kellene használni a vasakat, az elég nagy energiamegtakarítást is jelentene sztem.
>Épeszű(!) programozó nem kezdi újraírni a glibc-t,
Ha rám gondoltál, én nem vagyok programozó. de ez a könyv is tele van az STL megvalósítás kezdeményekkel. Mondjuk az egész elég sok rizsát tartalmaz. Én mondjuk megbántam, hogy megvettem annak idején. Nem regényt szerettem volna olvasni. De most már mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest