Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Netszemete
üzenetére
>de én úgy érzem, hogy ez pont az extrém esetekről szóló téma.
Igen, az. Bár ha belegondolunk mennyi szám konvertálás történik csak ebben a kis országban is, akkor lehet, hogy kiderülne, hogy még a nem szélsőséges helyzetben is lenne létjogosultsága az optimalizálásnak. Amennyivel kevesebbet kellene használni a vasakat, az elég nagy energiamegtakarítást is jelentene sztem.
>Épeszű(!) programozó nem kezdi újraírni a glibc-t,
Ha rám gondoltál, én nem vagyok programozó. de ez a könyv is tele van az STL megvalósítás kezdeményekkel. Mondjuk az egész elég sok rizsát tartalmaz. Én mondjuk megbántam, hogy megvettem annak idején. Nem regényt szerettem volna olvasni. De most már mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Hiányzik a Marathon? Jelentkezz a következő tesztre!
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest