- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor #15818 üzenetére
Már megint a fingot fűrészeljük?
Nem értem miért mond ellen a goto használata az oop programozásnak.....de lehet az én ismereteim hiányosak.
Igaz linuxban nem prograrozok, VBA-ban viszont sokat használtuk a goto, főleg hibakezelés céljából, try catch hiányában. Sőt volt még on error resume next is, ami hasonló a try catch-hez.
De a goto egy eljárás vagy függvény belsejében fut, attól még az egész lehet oop, ez semmiben sem ütközik egymással.
Ez csak egy eszköz, aki akraja használja vagy sem, nem kötelező, mint ahogy én sem szarom tele a kódjaimat ész nélkül try catch-el, mert lassítja, meg kicsit olyan, hogy mittudoménmilesz, try catch. De ettől még vannak olyan szituk, amikor a váratlan eseményeket ezzek a legjobb megoldani.
Na, nálam a goto is kb. ez a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest