Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15750 üzenetére
Első: hát ő... lelked rajta, bár nem tudom, neked miért jó, ha egy nicknév helyett Kovács Béla ad segítséget (illetve sejtem...)
Második: ezzel a meghatározással akkor egy autoteszter (nem megsértve egyetlen ilyen munkakörben dolgozó személyt) teljeserteku programozonak számít, míg mondjuk egy architekt nem. Azért én itt érzek kis problémát.
Harmadik: ez egy fórum, ahova az emberek a szabadidejükben járnak. Nem gondolom, hogy nekem vagy itt bárkinek kötelessége lenne folyamatosan lesben állni és minden kérdésre azonnal válaszolni, főleg, hogy vannak témák, amikhez nem is értek (pl a C#-os kérdésed, mivel C#ot egyedül az egyetemen láttam egy kurzuson, akkor is csak futólag). De pl a JS topicban szoktam segíteni, ha tudok, de ezt nem várhatod el bárkitől, hogy ingyen és bérmentve azonnal megoldja a problémáidat
Livius: nekem ezt úgy szokta mondogatni a leadunk, hogy KISS. Keep it stupid simple
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest