Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ValGerald

csendes tag

Sziasztok!

Pályaválasztás előtt állok, kb. van 1 szűk hónapom és jó lenne, ha tudnátok tanácsot adni a témával kapcsolatban.
    Két szak ami főként célkeresztbe van: Programtervező informatikus, és gazdasági informatikus. Az elsőnek említett képzést duális képzés formájába célszerűbb elvégezni, vagy "csak" simán? Szvsz első, jobbnak hangzik az esetleges munkatapasztalat miatt, de nagyon számít nekem az álláspontotok. Valószínűleg ezt a szakot a Nyíregyházi Egyetemen végezném, de szóba jöhet Debrecen, Miskolc is, de közlekedés meg a közelség miatt is NYE lenne a legjobb.(meg Debrecenbe csak kiváltságosak kapnak lehetőséged duálison)
    Ugye a másik szak lenne a gazdasági informatikus, ami Debrecenbe van és Miskolcon.(sajnos nem nagyon van ismerős, aki tapasztalta egyiket is)
    Viszont erről a szakról, azt hallottam, hogy eléggé semmilyen, hogy se infóból nem leszel jó, se gazdaságból.
    Szumma-szummárum, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, s tapasztalatotokra az említett szakokkal, egyetemekkel.

Válaszotokat előre is köszönöm!:R :R

Új hozzászólás Aktív témák