Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Köszi!
Én is így terveztem pont ahogy leírtad
. Már neki fogtam egy párszor autodidakta módon (python, java), nem is volt gond az elmélettel. Csak sajnos még nem jött el az az áttörés, hogy valami egyénit alkossak. Sajnos nem tudtam úgy beosztani az időmet, hogy kitaláljak valamit és végig is vigyem. Szóval hiányzik a rendszeresség, picit nehéz, 8 óra munka és család mellett. Gondoltam, hogy a képzés rávezet arra, hogy rendszeresen foglalkozzak a dologgal, még akkor is ha kevés rá az idő. Próbáltam konkrétan bedolgozni valakinek, Odoo modulok fejlesztésében (python, xml...), de pocsékul időzítettem, nagyobb projektnél, egyszerűen nem tudtam beosztani az időmet. Úgy gondolom szükség lenne valakire aki kisebb projektet ad (nem gyakorlatot). Kicsit olyan feelingem van az elmélettel, hogy ok átvettem, értem is nagyjából és ennyi, utána nem tudok mit kezdeni vele
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Már neki fogtam egy párszor autodidakta módon (python, java), nem is volt gond az elmélettel. Csak sajnos még nem jött el az az áttörés, hogy valami egyénit alkossak. Sajnos nem tudtam úgy beosztani az időmet, hogy kitaláljak valamit és végig is vigyem. Szóval hiányzik a rendszeresség, picit nehéz, 8 óra munka és család mellett. Gondoltam, hogy a képzés rávezet arra, hogy rendszeresen foglalkozzak a dologgal, még akkor is ha kevés rá az idő. Próbáltam konkrétan bedolgozni valakinek, Odoo modulok fejlesztésében (python, xml...), de pocsékul időzítettem, nagyobb projektnél, egyszerűen nem tudtam beosztani az időmet. Úgy gondolom szükség lenne valakire aki kisebb projektet ad (nem gyakorlatot). Kicsit olyan feelingem van az elmélettel, hogy ok átvettem, értem is nagyjából és ennyi, utána nem tudok mit kezdeni vele