Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a következőkkel kapcsolatban:
Sajnos nem találtam "programozás zöldfülűeknek" vagy hasonló topicot. Most kezdenék tanulni programozni, autodidakta módon (tudom, ez nem a legjobb, mert több szükség van info'mérnökre a piacon). De mégis, mi az, amit egy full kezdő embernek oda adnátok, hogy tanuljon meg (nem csak programnyelv, hanem olyan elméleti alapvelő információk, doksik ami alapján biztosan megérti miről van szó, hogy kell azt csinálni, hogy jó legyen). Még nem választottam nyelvet, ismerősi körökben javarészt a C-t ajánlják, mert az az alap. Ti hogyan építenétek fel az ismereteket egy teljesen kezdő embernél, mivel kezdjen, mi az ami esszenciálisan szükséges, hogy jó minőségű programot hozzon létre. Mik az alapelvek?
A válaszokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest