- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cattus #12784 üzenetére
Én az egyetemtől sem vagyok elragadtatva.
Van némi rálátásom, mert egyrészt voltak közös óráink a mérnökinfósokkal, másrészt pedig nekünk is oktattak némi programozást, a gépészet mellett.
Nekem az a következtetésem, hogy az egész egyetemi rendszer elavult, nagyon régóta nem használt módszereket, eszközöket oktat, sok esetben szimplán azért, mert a 60+ éves professzor úr amikor fiatal volt, éppen azt tanulta, és azt oktatta egész életében, és már nem nyitott arra, hogy a mai igényeknek megfelelően adjon ismereteket a hallgatóknak... és ezzel csak egy példát mondtam. A számonkérési módszerek, az megintcsak egy másik probléma.... nem memorizálni kellene a dolgokat, hanem azt elsajátítani, mit hogyan találsz meg.Én egyenesen meg vagyok győződve arról, hogy az egyetem helyett otthon, az internetet használva, a legjobb kurzusokat saját magamnak szelektálva hatékonyabban lehet ismereteket szerezni, csak egy mentor kell (egy jó szakmabeli), vagy több, aki tud némi útmutatást adni, és tud segíteni, ha elakadok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest