- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
A kérdésem nem feltétlen szoftver, inkább hardverfejlesztéssel kapcsolatos ezért elnézést, ha rossz helyre írom.
A kérdés az lenne, hogy hogyan oldom meg azt, hogy egy PC-től teljesen független nyomógomb, vagy kapcsoló hatására a PC-n valami történjen. Addig eljutottam, hogy kell hozzá egy programozható eszköz (PIC, Arduino, stb) és végülis az fog a PC-vel kommunikálni, de azt nem tudom, hogy hogyan kellene megoldani magát a kommunikációt, illetve hogy ezt én Windows-ban hogyan fogom észlelni. Az a gyanúm, hogy egy programot kell majd írni ami Windows alatt fut és kommunikál az Arduinoval. Szóval ezt kéne tisztába tenni, mert úgy érzem ebben el vagyok veszve.
Nagyon röviden megfogalmazva szeretnék (majd idővel) létrehozni egy olyan sok gombos eszközt aminek a gombnyomásaira különböző funkciókat tudok tenni.
Segítségként tökéletes egy könyv, leírás, oktató video (sorozat), csak annyira alap amit szeretnék tudni, hogy nem tudok hogy rákeresni.
Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest