- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Google Home/Nest
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Na ez eldőlni látszik.
Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.
Ezért gondoltam,hogy ha megoldható,akkor egy offline programot barkácsoltatok de úgy néz ki,hogy nem fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.