- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #10558 üzenetére
Nem feltétlenül, csak kezdésnek gondoltam. Szívesen adok pénzt értelmes dolgokért, csak sokszor nem tudom előre mi értelmes és mi nem. Amolyan próbaverzióként belenézek, ha tetszik megveszem.
Szedtem le nCore-ról olyan Lynda képzést, ami semmi újat nem adott, megnézhettem volna lynda-n is hiszen van 10 nap trial, de így szerencsére értelmesebb dologra is el tudom használni.
De ha találok egy jó könyvet, ami nem 20 ezer forint akkor meg fogom venni.
De sok ingyenes kurzus is van neten, az, hogy nCore-ról szedek le valamit nem feltétlenül jelenti, hogy fizetős.
Megvan a Kernighan/Ritchie féle C könyv is, meg a Benkőné féle C++ könyv is
Ne ebből induljunk ki. Hajlandó vagyok pénzt adni a befektetett tudásért, bár egy több százezres tanfolyam most nem férne bele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest