-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
PumpkinSeed #10530 üzenetére
Csak azon gondolkoztam, hogy kalandvagybol hazakoltozok ha ugy alakul...
Dunaujvarosban tanultam elotte mernokinfot. Eg es fold a kulonbseg. Itt nem arra mennek, hogy minel kevesebb ember tudja elvegezni a szakot. Egy szemeszterben 3 (max 4) modulunk van es kb 2-3 ora egy heten modulonkent, szoval nem igazan megterhelo. Viszont azt elvarjak, hogy magunktol nezzunk utana es tanuljunk meg programozni. Az is tetszik, hogy nincsenek zh-k meg viszgak, csak par beadando es kesz. Lazan tudok mellette dolgozni, ami azert eleg jo.
Szerintem aki teheti az probaljon kulfoldon tanulni.
En jopar embert ismerek aki kulfoldi papirral csinalja a mestert nalunk, ugyhogy erdemes megprobalnod.
cadtamas: Ezt nekem akartad irni? Nekem meg nincs tul sok tapasztalatom munka teren, foleg nem Magyarorszagon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest