- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Szerintem erre akkor minden prescottos emberke mehetne vissza a boltba,hogy bakker a procim leolvasztja az alkatrészeket a lapról és kérek helyette másikat.
Én szerintem eléggé sok helyen felo volt tüntetve,hogy igenis melegedősek ezek.
Bár modjuk azt hiányolom,hogy akkor ezügyben nem tettek a forgalmazós semmit sem,mert ugye a gyári hűtők,azok egy nagy ***-ok és amit meg boltban lehet kapni azok is,de amit esetleg egy speckó helyen meglelsz,azok pedig 20 rongy körül mozognak.
Én annó elhatároztam magam,hogyha jut ara pénzem,hogy egy ilyesmi procit veszek,akkor már arra is juttatok,hogy legalább egy kezdetleges vízhűtést vagy egy profi léghűtést rárakok.
Az én is megértem,hogy ez sok embernek nem adatik meg,de ha már itt vagy máshol mindig azt hallja,hogy a prescottok így a prescottok úgy,akkor már talán elgondolkozhatna azon,hogy bakker: Kell ez nekem?
Én is napi számban annyi panaszt kapok ezügyben,hogy már rendesen idegesít!!!
Azt mikor átrángatom egy röpke bízonyítás idejére a krapekot vagy havert vagy bárki olyan embert és átteszem a vízhűtésemet a gépére,akkor ő az aki a legjobban meglepődik,hogy mennyire is jó egy kezdetleges vízhűtés.
Most nem akarok nagy reklámot csinálni,de akkor is el kell mondanom,hogy nekem még mindig a videókártyára szánt vízesblokkom van a procimon. Két sarka még ki is lóg és mégis jó a hűtésem. Pedig éjjel nappal szenvedek a sz@r kocsihűtőkkel,hogy mindenki csak ilyen-olyan szedett-vedett szrt tudott nekem szerezni,de még is van valamim.
Amúgy egy kb 6-10 vödőr folyadékkal szobahőmérsékleten én kb 4-6 órát simán digitalizálok!!!!!!!
Nekem most a változatosság kedvéért egy vartburg hűtő van sorba kötve a vízhűtéssel és a mai lanparty-n tapasztaltuk,hogy a hűtő milyen meleg (35-37fok)
. Tehát a procim nem ment fel egyáltalán 42-45 fok fölé úgy hogy a szobámban egész nap folyt rólunk a víz a melegtől. Ja és ventit nem is használok a hűtőn,mert nem látom szükségét.
Mindenkinek: Ha anyagi nézetét nézzük a dolognak,akkor én ott kezdeném,hogy ha már van módom egy pl: 3.0-ás prescottra 33K-ért,akkor vennék egy akvárium pumpát vagy olyasmit és autósboltban 4 méter csövet,meg néhány gyorskötözőt és két vödröt kétszer 5liter desztillilált vizet...
Meg persze egy olcsó vízesblokkot és asszem 10K-ban meg is álltunk és kis odafigyeléssel meg van a panaszmentes hűtés.
A két vödör azért érdemes,mert ugye kihagytam a drága radiátort a felsorolásból!
Miért is? Hát azért mert sok esetben nem látom értelmét! És miért is?
Hát azért,mert aki már durva játékra használja a gépét,akkor annak van pénze vga-ra,procira,ramra,stb... És mindenek felett vízhűtésre!!!!
Én internetezéskor egy vödör vízzel el voltam egész hétvégén!!!
Aki nem hiszi,arra tojok rá! Próbálja ki és belátja igazamat!
Bocs a hosszú írkálásért,de ez a prescottos téma már kezd az agyamra menni!
És Bodika! Ezt te ne vedd magadra,csak nem akartam minden kifejezésemnek új hsz-t csinálni!
THX és köszönöm a ''meghallgatást!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged