Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romie
csendes tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Ok, de azt hiszem az én hibámból, egy kicsit másról (más korszakról) beszélünk...

Először is rosszul írtam és nem 2.6-os, hanem 2.4-es Celeronról van szó. Másodszor ezek mind régi - kb. 10 éves - procik és még nem ilyen "core", meg "duo" korszakból származnak...

Az oldal azonban hasznosnak bizonyulhat, amit nagyon köszönök, de magam még mindig nem tudom eldönteni, hogy beletehetem-e a Celeron 2.4-et a Pentium '.5 helyére.

Viszont legalább megtaláltam a pontos proci típusokat, hátha így több segítséget kaphatok. Ha ott vmi konkrét is van írva angolul, és nem vettem észre vmi nyilvánvaló dolgot, akkor elnézést, de az angolom nem elég erős IT-ileg.Tehát erről a két prociról volna szó:
Pentium 4 1500
Intel Celeron 2400
Tehát cserélhetők vagy sem? A táblázat szerint nem, de valóban...?szerk.: a most bent lévő P4 Willamette magos..a alaplap pontos típusa D850MV
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Jövedelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest