Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bator92
tag
Azt a vinyót formáztam, amire a rendszert raktam. A Windows telepítővel formáztam. (Nem tom mennyit ér az a pár másodperces formázás) A játékok a másik vinyón vannak. Azt nem formáztam. De lemeztöredezettségmentesítést végeztem rajta.
Ja és azt még nem is mondtam, hogy sokszor az egérnek a mozgatása generálja szaggatást. Úgy értem, hogy alapból nézek valami mozgó dolgot például játékban, és az csak akkor szaggat be, akkor ugrik 100%-ra a procihasználat, ha megmozdítom az egeret. Ezt olyankor is csinálja, amikor az egér mozgatásával nem változik a nézőpont, tehát nem kell újjat megjelenítenie a VGA-nak vagy új dolgot kiszámolni a CPU-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drón topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest