- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bator92
tag
Azt a vinyót formáztam, amire a rendszert raktam. A Windows telepítővel formáztam. (Nem tom mennyit ér az a pár másodperces formázás) A játékok a másik vinyón vannak. Azt nem formáztam. De lemeztöredezettségmentesítést végeztem rajta.
Ja és azt még nem is mondtam, hogy sokszor az egérnek a mozgatása generálja szaggatást. Úgy értem, hogy alapból nézek valami mozgó dolgot például játékban, és az csak akkor szaggat be, akkor ugrik 100%-ra a procihasználat, ha megmozdítom az egeret. Ezt olyankor is csinálja, amikor az egér mozgatásával nem változik a nézőpont, tehát nem kell újjat megjelenítenie a VGA-nak vagy új dolgot kiszámolni a CPU-nak.
-
Bator92
tag
Hellosztok!
Lenne egy nem kis problémám:
Nem rég váltottam Vista 32bit-ről Seven 64bit-re. A problémám az, hogy a játékok ugyan olyan sőt sokkal alacsonyabb beállításokon is szaggatnak. Arra lettem figyelmes, hogy ez annak köszönhető, hogy ha a processzornak már csak az egyik magja is 100%-on megy akkor kezd el szaggatni.
Vannak játékok, ahol 50 vagy akár 100 fps-em is van, de a proci túlzott használatának köszönhetően beszaggat a játék. Miért lehet ez? Mit tehetek ellene? vagy mit állíthatok át, hogy a procihasználatot lekorlátozzam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest