- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
válasz
essexboy #824 üzenetére
Üdv lenne 1 kis probléma a gépemmel lehet hogy proci de ki tudja.
A lényeg 1 core 2 D E6420 procim van idáig minden jó volt vele de az utóbbi időben radikálisan vissza esett az FPS-em bizonyos játékoknál.A lényeg hogy 1 cpuz vel megnéztem a procit ezeknél a prociknál van 1 szabályzás hogy 6 szorzóval mennyen a proci 8 helyett és így spóroljon az ember a bibi csak az volt hogy nem kapcsolja rá valamiért azt a +2 szorzót hiába van 100% terhelésen a proci ..De a reggel bekapcsoláskor 1 overloking faild felirat fogadott.BIOST reseteltem elemet ki vettem áramtalanítottam ,a hiba üzi eltünt de be indulás után amikor a wint tölti de volt amikor a biosban is egyszerűen ki kapcsol a gép.... ?Lehet hogy a proci ki nyifant vagy vagy valami mást adta be a kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest