Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikazeoh
csendes tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
HEllO zsolt1129!Most regisztráltam mert olvasgattam a topicokat.Megláttam hogy neked nem válaszoltak
Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója