Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
hummerdikk #727 üzenetére
Szerintem hídkapcsolásokkal meglehet csinálni,de támogatókra lesz szükséged...
(anyagilag értettem)
Javaslatom 1000W-os blokkokból megépíteni és blokkonként lehozni külön pl +/- 55V-ot..hogy minden búgás és egyébb gond nélkül lehessen hidalni...
Egyszer két TDA 2040-et tettem hídkapcsolásba két külön tápról és tök jól mentek...szerintem nem volt kétszeres teljesítménynövekedés,de bőven hallatszott a különbség...Annyi még ehhez,hogy a bemeneti jelnek jó nagynak kell lennie...Vagy külön-külön egy-egy előfok,amiknél nincsen közös föld,hanem minden jel (RCA két vezetéke) a IC-n átmegy és semmi közös pontot nem lehet kimérni a be- és a kimenet között az előfokon...
Vagy egyszerűen baromi sok tranyóval vagy MOSFET-el megcsinálni....
(ez szerintem drágább,de kivitelezhetőbb,viszont tervezés igényes az amperek miatt!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vírusirtó topic
- Mini-ITX
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- UHD filmek lejátszása
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest