- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
MR_Ricsi.
A szikra effektusra történt válaszodra: Szal akkor ha a közönséges 2 áramkörös kapcsolót használok,akkor nicsen szikrázás. Hát ez valahogy semminél sem reagál így nálunk. Valahogyan minden elektromos berendezés szikrát mutat,hogyha kapcsolóval teszem áram alá,és ráadásul egy-két videó és digitális óra erre az áramaláhelyezésre azzal válaszol néha,hogy marhaságot ír ki néhány másodpercig.
Na mindegy,ebbe nem megyek bele,mert tömeges tönkremenések lennének,ha ez súllyosan károsítanák a berendezéseket. (amúgy a digitális rendszerű erősítők bíztosan nem szeretik,mert a barátomé már kétszer adta meg magát processzorilag,amígy nem kapott ő is egy szilárdtest relét.
A relével azt aláírom,hogy sem a rossz elrendezésű váltóáramot és sem a fesztúllépést nem korrigálja,de ezért van a számítógép előtt az ups.
Azt még énsem tudom,hogy az ups elé hogyan fogom ezt a módszert kiépíteni,mert már nekem is volt tapasztalatom a relé direktben zárásával.
Szerintem egy sokszor szűrt áramkört fogok vele összeépíteni,hogy a hiba megelőzhető legyen.
Amúgy már van előtte egy olyan elosztó,ami figyeli a túllépéseket meg rossz szinusz alakot és leold. Általában az is leodl egy zavaros áramingadozásban.
Tehát működik és ennek örülök. (persze azt már nekem kell vissza nullázni)
Tisztelt Stol úr!
Az ön által említett tápok működéséről bíztosan nem tudok megfelelő anyagot,mert akkor nyilván nem merült volna fel a kéteje.
Mivel ön ebben szakembernek látszik,így feltételezem,hogy tud ajánlani valami egyékk szakirományt,ami az ön szintjére emelhetné a tudásomat a tápokkal kapcsolatban és akkor valószínűleg én is másképpen látnám a dolgokat.
(én a számítástechnikai és az elektronikai (rádió-technika) és egyébb dokumentációkból merítettem elveket és alkottam (persze ezekszerint tévesen)
néha pozitív és néha negtív eredményű eszközöket. Viszont eddig több volt a pozitívum,mint a negatívum,tehát hasznosabban forgattam a könyveket,mint ahogy itt az ellentmondások összejönnek.)
Amúgy már azt is említettem valamelyik topikban a kettő közül,hogy másoknak szoktam megépítést csinálni,vagyis nincs kitéve az illlető a veszélyeknek,mert én mindig szigetelek és elrejtek.
És valóban nem írtam le,hogy a gari nélküli tápokban inkább belülre építem ki a kívánt eszközt. Ezt most önök jelezték és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest