A PCI panel áramkörében is van figyelő, áramkorlátozó. De más mint az alaplapiéban, így esélyes lehet. Próba.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

A PCI panel áramkörében is van figyelő, áramkorlátozó. De más mint az alaplapiéban, így esélyes lehet. Próba.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Sziasztok van egy WDC WD10EALX-009BA0 (931 GB) winyom ma vettem de nagyon hangos ha dolgozik. Van e rá acustic manager ?
Köszönöm.

Helló
Van egy 1,5 TB-os Seagate külső vinyóm. Már a kezdetektől néha "csattog" elég hallhatóan kb 1 mp-enként,és ilyenkor néha elég sokáig tart,mire hozzáférek az ott levő cuccokhoz.
Mivel elég ritkán használom nem foglalkoztam vele eddig,de most megint többször használnám,így gondoltam megkérdezlek Titeket,hogy mit javasoltok,vagy mitől lehet? (sajna a garancia asszem lejárt már - fél évig csak állt,nem használtam)
Üdv.

mi a szabványos 3,5" vinyók befoglaló mérete?

már megvan
Valaki?

Milyen tokban van? Külső tápos?
Thrawnad

Így néz ki. Külső tápos.

Az én egyik külsőm is ilyen
Jól meg is szivatott. (ha visszaolvasol meglátod)
Sanszos hogy döglődik.
Thrawnad

Köszi a választ!
(mindjárt olvasom...)

Sziasztok. Adott egy Samsung 400GB HDD, 100% teljesítmény, 0 % kondíció? Ez mitől van?
Jah és tökéletesen megy, másol rá 90ezerrel, nem fagy meg semmi.
előre is köszi
tegyél fel egy HD Sentinelt, az megmondja mi a gond.

Sziasztok!
Milyen okai lehetnek, ha a vinyóm folyamatosan dolgozik? Néha, kb havonta gondol egyet, és menet közben elkezd folyamatosan dolgozni, hiába nincs semmi tevékenység ami ezt igényelné. Win 7 alatt futtattam registry tisztítást ccleanerrel, o&o defrag pedig nem tud nagy százalékarányos javítást csinálni. Az újraindítás abszolút megoldja a problémát, szóval NEM megoldást keresek, hanem okot. 1Tb-os SATAII-es Samsungom van.
Leginkább a windows automatikus töredezettségmentesítésére gondolok. Win7 alatt ez elindul, ha épp nem csinálsz semmit, és rendet rak a merevlemezen.

Anélkül, hogy engedélyeztem volna, a háttérben nekiáll ténykedni?
Van mód a kikapcsolására?
Van, de nem javasolt. A te kényelmedet szolgálja.
[ Szerkesztve ]

Rendben. Köszönöm szépen! 

Hello,
Vettem egy SSD-t így most az eddig két partícióra osztott Samsung vinyómon feleslegessé vált a C (rendszer) meghajtó, ezt szeretném valahogy beleolvasztani a nagyobba.
Milyen progival tudnám ezt megcsinnálni?
Az adatok le vannak mentve, a lényeg hogy kapjak egy nagy partíciót.
Ha le vannak mentve (c: is, d: is), akkor formázd le, és kész.
[ Szerkesztve ]
blog: http://miakeresztenyvalasz.blogspot.com/

Win 7 lemezkezelés, c: törlés, d: kiterjesztés

Nem igazán találom hol van ez az opció 

WD 250G külső merevlemezem időről időre képtelen felismerni a gép, vagy folyton szakad, kábelt cseréltem, de - habár ritkábban- itt is előfordul. kevesebb mint 2 éves a merevlemez, elképzelhető, hogy mégis elromlott?

Nah csak megvan. Aki nem tudná Számítógép jobb-klikk, Kezelés - Tárolás - Lemezkezelés.