- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sK0t
tag
válasz blattida #2622 üzenetére
Üdv.!
Próbáltam több lemezzel, van benne lemez!
Volt, hogy csak ezt kötöttem a tápra és nem működött..
Ez egy fél éves, nem agyonírt dvd-író...
Tesco-ból kaptam, oda vigyem vissza gariztatni ? :-DEgy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
SutPet
aktív tag
válasz blattida #2061 üzenetére
ebbe egy 400-as. kipróbáltam a másik gépben (420 chieftec) abba se jó, szal az író döglött be...:S
most viszont más kérdés:
adot egy gigabyte GA-8IPE1000 FB alaplap. sata-s dvd író bedug, bootol a gép látja. win betölt, de ott már nem látja az írót. biosba kerestem a sata-hoz semmilyen beállítási lehetőségek nincsenek csak annyi hogy ki lehet kapcsolni... valakinek valami ötlet?God must love stupid people, he made so many of them.
-
szucsi
őstag
válasz blattida #1686 üzenetére
Kprobe2 is designed to work only with LiteOn DVD/CD burners.
ezt írja a k-probe honlapja vérbe mártott pennával.
-
szucsi
őstag
válasz blattida #1676 üzenetére
valamit talál, hiszen láthatóan különbség van, ha TY vagy ha más médiumra írok vele, mármint a visszaolvasás minőségében. az EAC is talál ilyesmit:
és hibás lemeznél úgy tűnik a nero is kijelzi a c2-t:
igen, az 1.02-es FW van rajta, ez a lehető legfrissebb. megpróbálom még más asztali játékosban, de mondom, ugyanezzel a drive-val írok kb másfél éve, eddig mindent tökéletesen evett a pio játékos.
[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
-
Csorbi
addikt
válasz blattida #1383 üzenetére
Érdekes módon, egy meghajtóval sem találkoztam eddig ami így visszavette volna a tempót. Megnéztem a Pio-110-es íróval is, az viszi gyorsan. Vitte a TEAC DVD olvasóm is rendes sebességgel. Szóval ez nekem meglepő, azért is nem tudtam mit kezdeni vele. De ha ez így van, akkor nincs mit tenni... Köszi
-
kumpl
aktív tag
válasz blattida #1300 üzenetére
A kábelt már próbálta, 80, és 40 erest egyaránt. Nvidia vezérlő van benne.
Bár állítólag megfordította a kábelt, akkor sokkal gyorsabban olvasta be az adatokat, de akkor sem tudott elindítani telepítőt, 2cd-ről sem. Látnom kellene, így nem tudok vele mit kezdeni én sem. Szerintem csak elbénáz valamit... (remélem nem olvassa).
Próbálta masterkánt, slaveként, egyedül, mással is... A winyók meg jók a kábelről, meg a portról...
[Szerkesztve] -
kumpl
aktív tag
válasz blattida #1298 üzenetére
Eladtam a havernak a régi gépemet (alaplap, proci, ram, vga), és most neki olyan gondja van, hogy windows alól nem olvas neki a dvd-írója. Be tett a gépbe egy cd olvasót, az meg tökéletesen működik. A dvd-íróról tud windows-t telepíeni. Berakott még 2 dvd-írót, de azokkal is az a probléma. Az övé egy pio 111D, egy asust, meg egy nec-t próbált. Ha be is olvasnak nagynehezen valamit, és programot akar róla indítani, nem win32-es alkalmazás...
Nekem soha semmi baj nem volt a géppel, tehát a cucc biztos jó!! Frissen telepített windowsal próbálta, semmit nem telepített fel, vírus, spyware nincs!!!
Ja, 2 különböző windowst is próbált, mindkettő SP2-es... Más gépben működik mindhárom dvd-író...
Help!!!!
Hopp, ezt nem válasznak szántam...
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
válasz blattida #1282 üzenetére
A legújabb (7860 vagy mi a száma), illetve az azelőttivel próbáltam. Sima adat írás lett volna, 1 gigás fileokra darabolva, tehát még a 2 giga+ fileméret miatt se kellett aggódni. Egyszerűen leszarta hogy DL lemez van benne, 4.5 giga felett sárgán húzta a csíkot, és írás helyett azonnal kidobta a lemezt hogy nincs elég hely. Pedig csak 7 giga volt, simán a DVD9 maximum jelzése alatt volt a csík vége.
-
válasz blattida #1064 üzenetére
Igazad van, bizony megélt már pár dolgot (kb 4-5 éves) és nem kevés lemezt.
Köszönöm a tanácsot, lehet meg is fogadom, mert gondolkoztam egy ''tisztító lemezen'' amiben nem igazán hiszek, főleg, hogy nem 20 Ft. Olvasni tökéletesen olvas, tehát lehet eladom havernak és nem fecsérlek el még 1000-1500 Ft-ot a tisztító lemezre, hiszen ma már mégsem kerül annyiba egy író mint akkor. Nem is hittem volna, ha nem nézem meg a dobozát (55K volt akkor most meg már 10K-ért bőven kapok nagyon jót és gyorsabbat)RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
kem
addikt
válasz blattida #934 üzenetére
Én is ugyanezt javaslom.
Esetleg kipróbálhatná az írást NERO-val, ha ki tud írni valami olyat, aminél mind1, hogy hol van a layerbreak Ha az müxik, akkor cloneCD a ludas.
Az én témámra visszatérve, pár órája frissítettem firmware-t, de azóta sincs változás.
CD-ket nagyon szépen viszi, grabbeli, teszteli, csak közbe nagyokat nyög néha.
DVD-nél meg csak a fej mozgásának hangját hallom, nem pörgeti fel.
Szeretném rendbehozni, mert ez ír RAM-ot, a Pio meg nem.Köszi!
-
karesz501
senior tag
válasz blattida #873 üzenetére
Az ImgBurn kezel más ISO kiterjesztéseket is, vagy csak MDS-t? A Decrypter át tud alakítani egyikből a másikba?Mert azért általában ''kész'' image-eket kell(ene) írjak... No semmi warez
Szerk.: ImgBurn nagyon jó kis proginak tűnik, köszönöm szépen a tippet. Remélem így már menni fog a dolog.
[Szerkesztve]Life is no picnic!
-
ursaminor
csendes tag
válasz blattida #828 üzenetére
Bocs hogy megkérdezem, de nem az alapoknál kéne kezdeni?
Le kell húzni minden IDE-t, rá dugni a DVD-t oda ahol a winyót
eddig látta. Betenni egy bootolós lemeztés bekapcs. Ha jó az
eszköz kutya kötelessége bebootolni. Ha nem akkor vagy ko-
szos vagy rossz a kábel (táp-ide) legyengült az opto elmászott
a fókusz. Ha ezt mind megnézted és minden jó, a legnagyobb
távolság amit meg kell tenned az a kukáig tart és egy könnyed
csukló mozdulattal bele. -
buherka
addikt
válasz blattida #814 üzenetére
Ahogy mondod: állat hangos , akár egy rakéta!!!
Már bánom, hogy megvettem
Pedig ASUS-t akartam én balga, csak jól rábeszéltek.
Szóval kell hozzá egy sebességszabályzó progi...mekkora szégyen egy ''nem szar márka''
DVD írótol, hogy ilyen marhaságokkat kell hozzá telepítenem.
Tiszta szégyen....Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
p0pc0rnp!4y4
csendes tag
-
-
-
-
gogle
aktív tag
válasz blattida #259 üzenetére
Köszi a segítséget de hála mególdódott.
Na most csak az eredeti Nero-val megy.(úgy sem ment,de volt a lemezen valami amit fel kellett volna telepítenem az elejétől fogva) és úgy megy.
Életemben nem láttam még ilyet.
Csak az volt a fura hogy a lemeznek a tokjára a laptop tipusa is fel volt tüntetve.
Valami olyasmi volt hogy Client vagy hasonló.
Köszi mégegyszer a segítséget. -
gogle
aktív tag
válasz blattida #256 üzenetére
Az nem de a Nero-7.2.0.3b_hun-az igen és ez újjabb nem?
Leszedem azt megnézem de szerintem más itt a baj.
Az lehet hogy a laptophoz csak win xp home driver van?
Mert csak azt találtam,pro-ból csak a lan driver van fent.
Na most az eredeti xp-é az home.
Amit most használunk az sp2-es.
Amikor az eredeti volt fent akkor ment a Nero.
Lehet hogy ez a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk