Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.NX
addikt
Jó néhány pokéstopból gym lett!
-
MaciG
addikt
válasz
Phrascarica #8396 üzenetére
Nekem eddig 3db 100%-os lényem van, 2 Jolteon meg egy Starmie.
-
válasz
Phrascarica #8396 üzenetére
Most lehet csak véletlen, de az ilyen 100% IV-s pokéknak mintha a movesetje is jobb lenne az átlagnál, a képekből kiindulva.
-
Phrascarica
csendes tag
válasz
solfilo #8395 üzenetére
Szép madárka és még a movesetje is jó lett. Én is úgy látom, hogy a csúcs kategóriások többsége 90% alatt van. A 95% felettiek már szinte fehér holló ritkaságúak. 100%-os meg jó, ha 1-2 havonta beesik egy...
Nekem a mostani pidgey-n kívül csak egy 100%-os goldeen-re sikerült szert tennem eddig. Ilyenek lettek: -
válasz
Phrascarica #8393 üzenetére
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Még mindig nincs lehetőség pokéstop hozzáadására? Sajnos az én kis városomban egy sincs, így nem nagyon tudok játszani.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Használ valaki IOS-en speciális karaktereket a pokemonok neveiben? Láttam pár videóban, hogy nem is a neve volt pl kiírva, hanep iv szám, majd a támadások karakterei. Sajnos a legtöbb ilyen videós androidos, és ott a unipad nevű appot használták pluszban. Ha valakinek van tapasztalata ezügyben, kérem ne tartsa magában
-
-
MaciG
addikt
Van egy ilyen jelenség, hogy bebugol a játék, és ilyenkor teljesen mindegy hogy és mit dobsz, az első labdából kiugrik és eliszkol. Ilyenkor sokszor a stoppokal se engedi kipörgetni. Van hogy elmúlik, de célszerűbb újraindítani a játékot. Nekem volt hogy a 12es magicarp ugrott ki és füstölt el, csavart greate ball-ból... Pedig arra bőven 100% feletti az esély így hogy elkapd
-
Atex
tag
Néha napján előfordul, hogy felvetem az alábbi témát:
Az tapasztalom, az az érzésem, hogy vannak időszakok amikor a pokék szabadulási esélye megnövekszik. A hétköznapi játékom általában elég egysíkú. A faluban pörgetem a stopokat, és kapkodom a PWR-ket. Van két egymás melletti stop ami két hetente változik, hogy milyen nest (vagy talán a kettő csak spawner?). Tehát viszonylag állandó a játék menete. Tudok viszonyítani abból is, hogy sokszor törlöm a piros labdát mert annyim van. Most pedig nincs, elfogyott fél nap alatt, nem tudom maximumra tölteni a tárolót. Minden 3. poké lelép, volt ma amikor zsinórban négy lépett le, már azt hittem valami soft ban. Tudom "ha curved, great-et dobok" a PWR nem megy el. De ma még a 85-ös Pidgey is lelépett a sokadik excellentből. Gyúrok az arany jég medálra, ezért napi 10 db Jynx-et kell(ene) elkapnom jövő hét csütörtökig, de ma a fele lelépett. 134 db eddig látott Jynx-ből 9 db lépett meg, ebből 5 db ma?!
PWR-eket minden esetben piros labdával dobom, mert így sokat tudok pörgetni, és kapom az 50-100 xp-t. Tehát a labda színéből adódó szabadulási ráta is fix.
Ti tapasztaltok néha hasonlót?
Lehet azt akarja a Niantic, hogy minél többet nézegessem az új porzós, és menekülős effekteket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
sz_abika #8318 üzenetére
Ezt próbáltad már?
https://prohardver.hu/tema/pokemon_go/hsz_7452-7452.html -
rozso3
csendes tag
Az tudható, hogy mikor lesz nest-váltás? Ez egy periodikus, előre kalkulálható valami? Mindenhol egyszerre történik pl egy országon belül vagy globális?
-
Atex
tag
válasz
marositech #8384 üzenetére
-
Atex
tag
Fradi sörözőnél Lapras.
-
marositech
senior tag
Üdv, majd a EUFULL klubban.
-
Atex
tag
válasz
J0shu4M1ll3r #8380 üzenetére
Akkor ez egy ilyen nap. Gratula!
Nekem most kelt a Togepi.
Irány egy max. 175 kilométeres (kb. 20 napos) túra és újra EUFULL. Kivéve ha addig nem jön Gen2.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Megvan végre nekem is a Tangela!!
Más: múlt hét csütörtökön írtam, hogy majd tesztelem a Magikarp nestet, haza felé be is ugrottam egy kicsit. Össze is jött a maradék candy az alatt a háromnegyed óra alatt, erre kapok egy bite / twister Gyaradost. Kicsit csalódott voltam, de mondom, nem baj, majd a következő. Pénteken is voltam munka után, és hétvégén is kimentem, össze is jött tegnap ismét a candy, erre megint egy bite / twister...
Jók lesznek majd gymbe, vagy prestige növelésre, de az utóbbi időben túl sok az ilyen "valamire majd jó lesz" evolve. Jó lenne már valami ütős kombó is.
Tényleg nagyon sok van, volt, hogy egyszerre 5 spawnolt egy stop mellett, szerintem teszek még egy próbát majd a napokban, vagy amíg ott van a nest, de eddig kettőből kettő low, így kezd elfogyni a lendület. -
Atex
tag
A hétvégére a fiammal két túrát terveztünk. Az egyikre jutott idő. Igaz a Várba nem jutottunk fel mert nem az volt a cél, de a Vérmezőn simán összejött a Kabutopsra való candy (70 db). Utána megcéloztuk a Margit-szigetet. Sajnos sötétedéskor értünk oda, így "csak" 180 Magikarp candy lett. Találtam egy szörnyeteget is köztük. Sajnos utána lett 30-as szintű, így az ő magas IV-s pontya kis CP-t kapott. Brutál hideg volt, a 11 éves fiam, eléggé lefagyott a végére. Későn értünk volna haza, így a tatai Charmander nest kimaradt.
Otthon evolv után lett szájgörbülés a fiamnál, a Gyaradosa bite - twister lett.
Pár észrevétel a túra alpján:
-hétvégén voltunk, nulla forgalom, tehát tudtam az autóval rendesen (gyorsan) haladni. Csomó stopot megtudott pörgetni melettem, és elkapott jó pár mont. Ezt csak azért írom, hogy sokan sírnak, hogy menet közben nem tudnak farmolni. Mi van a napi dugóban?
-a Vérmezőn nem láttunk Rattatát. Nekünk ez nagyon fura.Viszont volt helyette Clefairy.
-miután mind a ketten 30+-osak lettünk, mindig ugyanazt a pokét fogtuk, ezt tudtam. De ha egyformán dobtunk rá, szinte mindig ugyanolyan mértékben szabadultak, vagy tudtuk elkapni.
-a túrán keltettem 30 db tojglit és még mindig nincs Togepi. -
Persze, de a te XP-dhez képest is 3x amit összeszedett. Matematikailag kijön, ez igaz, de ettől még nem igazán reális ez sztem cheat nélkül.
No de mindegy is nekem, mivel sárga vagyok, csak a lepattanóra tudok menni. (Tegnap is láttam egy 52000/50000-es kék gym-et, a legkisebb lény egy 3000 feletti Rhydon volt)
-
avmpg
tag
válasz
solfilo #8375 üzenetére
No life, ez tény.
Meló és esetleg gyerekek mellett tuti nem megy!
Főiskola, egyetem mellett összejöhet.Én napi 20-30k-t simán összeszedek (heti evolve kör nélkül), úgy hogy kb. kétszer játszok, hajnalban meg jó esetben délután/este. Ha játszok, akkor napi 3-4 tojás biztos kikel (csak a végtelen keltetővel), de van hogy több is.
Ha célzottan játékra fordítok egy estét, pl. bemegyek a városba és felmegyek a várba, akkor az 50k minimum, de inkább 70.
De ez ritka.
És hétvégén sokkal kevesebbet játszok.
Cheat és spoof nélkül most tartok 6450000XP-nél, 07.26 óta.Ha egy clusteren ül, akkor nem lehetetlen. Csak napi egy kört kell menni a 41-essel a labdákért.
Ha keresztül kell menni a városon melóba, akkor sima. Nézd meg a Camponát, korábban postoltam is képeket róla, nagyon durva.
Ettől függetlenül valóban gyanús a dolog.
Nem IIooEEVEEooII, vagy valami hasonló a neve? Őt láttam nemrég 39-en gymekben. -
Atex
tag
válasz
solfilo #8367 üzenetére
A véleményem szerint egy embernek roppant nehezen hozható össze.
Én eddig tartok, vidéki faluban, meló mellett, közepes szintű fanatizmussal 4 M-nál, ez napi 20 E. Na most ha "Multi Playert" kihasználva, összeáll egy 6-7 fős baráti társaság, és jobban dobálják az excellenteket mint én, akkor szerintem sima ügy. Csak jól kell szervezni, hogy a telefon mindig úton legyen.
Ha csalás nélkül történt akkor gratula!
Ui: a Multi Playert ugye nem tiltja a szabályzat? De ha tiltja sem tudnak vele mit kezdeni.
-
avmpg
tag
válasz
marositech #8369 üzenetére
Ha napi 3-4 órát beletol (de lehet még annyi se kell), baromi jó helyen lakik, költ a tojáskeltetésre meg a lucky eggekre és nagyon durván megtolta az XP-s időszakot, akkor nem lehetetlen.
De valóban elég betegnek kell lenni hozzá.
De az tényleg érdekes lehet hogyan sikerült eljutnia 40ig. -
válasz
marositech #8366 üzenetére
nem is kifejezetten neked, hanem a lvl40-hez kapcsolódva:
Ahhoz mennyi XP kell összesen? Lehetséges kevesebb mint egy év alatt összeszedni? Második kérdés nyilván költői.
-
marositech
senior tag
FB PoGoHun oldalon volt egy video, ahol egy magyar srác átlépte a 40. lvlt. Grat érte!
-
Dr.NX
addikt
válasz
bb_bence #8364 üzenetére
Én ezt az IV calculatort szoktam használni:
https://pokemongo.gamepress.gg/pokemongo-iv-calculator#/
Itt utána tovább tudod számolgatni a candy-ket power uphoz, stb.Korábban volt linkelve ez a map budapestieknek, de úgy érzem, jobban kéne hirdetni:
http://pokebud.servegame.com/[link]
Ez pedig a twitter accountja, pár percenként kiírja a megjelenő érdekesebb monokat IV-vel, movesettel:
https://twitter.com/pokemonbud -
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Ti milyen IV kalkulátort használtok?
Erről mi a vélemény: https://pokemon.gameinfo.io/en/tools/iv-calculator ?
Többet is kipróbáltam, ez kérdez ki a legalaposabban, és sokkal konkrétabb mint a többi, meg a moveseteket is mutatja, szerintetek megbízható?Margit-szigetet teszteltem én is, 45 perc alatt 17/16 Magikarp + viszonylag sok Eeve
-
törölt tag
válasz
marositech #8361 üzenetére
Különben is, nekik van saját.
-
Dr.NX
addikt
Új verzió jön, elvileg javítják a hosszú betöltődési időt...yay!
https://twitter.com/pokemongoapp
Ma kezdődik a holdújév, remélem lesz event és tele lesz a város Dratinikkel meg Magikarpokkal! -
MaciG
addikt
válasz
marositech #8351 üzenetére
Lapras a legnagyobb counterja a dragonitenak, ne az ellen használd.
De ha egyszer bejön a trade, csak szólj, én nagyon szívesen adok érte egy DragonPulse-os sárkányt.
-
avmpg
tag
Sztem a köv hullámmal ezek jönnek és a hozzá tartozó cuccokkal lehet majd fejleszteni:
Slowking - king rock
Politoad - king rock
Kingdra - dragon scale
Bellossom - sun stone
Steelix - metal coat
Scizor - metal coat
Porygon2 - upgradeés talán
Crobat,Blissey,Umbreon(nappali módban),Espeon(esti módban) és ez utóbbikat buddy-ként lehet majd elérni x km séta után. (High friendship miatt)Legalábbis ha a bulbapediát a silph road data mine-t és a jelenlegi monokat összevetem, akkor ez tűnik most a legreálisabbnak.
Csak jönnének már!
-
Dr.NX
addikt
válasz
marositech #8351 üzenetére
De te most pont azt írod, hogy a DC milyen rossz védekezésre.
Támadásra pont azok a jók, amik rövid idő alatt sebeznek relatív nagyot. A DB/DC támadásnak van a legnagyobb DPS-e, a DC az egyik leggyorsabb charge move 1,6 másodperccel, így könnyebben lehet dodge-olni is. A HB hiába sebez nagyot, 5 másodpercig vagy védtelen. Persze ha nem szoktál dodge-olni, akkor mindegy.
Nézegesd ezt az oldalt és megérted.
https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon/149 -
MaciG
addikt
válasz
marositech #8349 üzenetére
Amiket írtál azok a legjobb támadásai a dragonitenek, mi vele a baj?
-
marositech
senior tag
Amúgy közérdekű info/bug??
Páromnak nemrég sikerült Dragonairból->Dragonitera evolvolnia (persze dragon breath/dragon claw fosadékkal...)
Elkapott egy dratinit. Buddyként volt beállítva a Dragonair megtett 3,8/5 km, evolve után lenullázódott a megtett km-ek száma. -
Atex
tag
Srácok mi történt velem! Megláttam, elkaptam játék első Eevee evolvját vadon. Vaporeon CP398, IV ~58, WG-HP. Ehhez kellett 3.930.401 xp, 809 elkapott Eevee, 30 db evolv, van már 2183 candy.
Tudom egy fecske nem csinál nyarat, de úgy érzem több a pokék fejlettebb változata mifelénk. Igaz eddig semmi komoly, de ez az érzésem.
-
Atex
tag
válasz
J0shu4M1ll3r #8344 üzenetére
Köszönöm! Ez már elég info ahhoz, hogy elinduljuk. Máshol is olvastam, volt akinek 4 óra alatt 1 Gyarados.
(#8345) harq55 ezen is látszik a Hélia hotel előtt a Doduo. Kösz.
Más téma. Úgy néz ki Niantic komolyabban veszi a bannolást. Eddig használtam két olyan alkalmazást ami kérte az accountomat. Mindegyiken a google kóddal történt a bejelentkezés, PoGoBag (régen) és IVGo. Mostanában már az IVGo-t is alig használom. De lassan nem ér annyit az info, amit ad, mint a játék élménye. Ha jól tudom, most volt akit régi "bűneiért" is bannoltak (ha igazat mond). Ezzel már nem tudok mit kezdeni. Mi történik, ha letörlöm az appot (IVGo), a megadott google kóddal vissza lehet e élni? Mit tudok tenni legtöbbet ennek elkerülésére? Olyan jellegű tanácson túl vagyok, hogy miért használtam.
Illetve felmerül bennem egy olyan jellegű kérdés is, hogy ha az IV, statok pontos ismerete csalásnak számít, miért van fenn a Play Storeban hónapok óta?!
-
Atex
tag
Köszönöm! Szerintem megyünk, 2-3 darab kell a fiamnak. Illetve Dodout láttam tegnap kettőt, FBH csoportba feltöltve a Margit-sziget mellett a pesti rakparton a Dráva utcánál (milyen térkép lehet?). Ez spawner, vagy csak véletlen volt?
(#8341) J0shu4M1ll3r egy sziget kör kb. mennyit ad?
(#8326) avmpg nem néztem meg még milyen környezetvédelmi besorolású az autóm, de ha egy forgalmit felmutatsz, akkor egy ember utazhat? Gondolok itt a fiamra, aki velem jön.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #8329 üzenetére
Margit-szigeten jól jönnek a Magikarp-ok.
-
Hummerekblöe
újonc
válasz
nirfenipe #8338 üzenetére
Félreértés ne essék, én élvezem a játékot. Semmit sem szükséges elengednem, mivel nem kontribútál negatívan a játékélményemhez. A miértek mögött is teljes mértékben látom a lényeget. A diszkriminációról neked szerettem volna mesélni, hogy megértsd, miért lázad a játékosok egy már jelentős hányada. Hogy láss egy másik perspektívát. Van, hogy engem sem nyugtat meg a miértek ismerete, de legtöbbször azért megnyugodnom sem szükséges, mivel ideges sem vagyok ilyen témák miatt. Sokan azonban (a fent említett okok nyomán) máshogy vannak bekötve, így nem nyugtatja meg őket a "Csalhatunk ha fizetünk, mert a Niantic-ot csak a pénz érdekli, a vásárló nem..." magyarázat. Nagyon szeretem a játékot, élvezem minden percét, és ha lenne bennem bármi elengednivaló, akkor nem ilyen kultúráltan adnék hangot a véleményemnek
Amit írtál, az jogos, egyet is értettem vele. Olyan szinten, hogy ha a Niantic nem akarja, hogy lincshús legyen belőlük, akkor előbb-utóbb az otthoni játékot is "feature-izálniuk" kell majd. Addig viszont senkinek sem javaslom, hogy önként a célkeresztbe álljon.
-
nirfenipe
csendes tag
válasz
Hummerekblöe #8334 üzenetére
Honnan gondoltad, hogy 13 éves vagyok?? Mivan? : D
Amúgy teljesen jókat írsz, nem érzek ellentmondást köztünk, talán abban csak de ez nem is ellentmondás, hogy Te a saját egyéni oldalad érdekeit veszed kiemelten figyelembe(joggal) de én meg azt mondtam/mondom, hogy a profit érdekében ezt a Niantic persze igyekszik kielégíteni, de hát igazából ki nem sz*rja le?
Egyszer írod is, hogy érted, hogy a managereket nem érdekli, honnan jön a pénz, aztán mégis visszakanyarodsz az egyéni problémákhoz (diszkriminatív rangsor). Amíg ezt nem tudod "elengedni" se a játékot nem fogod élvezni, se a lényeget nem látod meg a miértek mögött. -
fatomas673
tag
válasz
Hummerekblöe #8334 üzenetére
Ez egy szép és jól megfogalmazott hozzászólás! Gratula!
-
Hummerekblöe
újonc
válasz
nirfenipe #7958 üzenetére
Idetévedtem, és elolvasgattam a dolgokat. Döbbenettel nyugtáztam a tényt, hogy véleményemmel ellentétben - mi szerint a nirfenipe karakter mögött ülő egyén egy unatkozó 13 éves általános iskolás fiúcska, aki temérdek szabadidejét konstruktívabb tevékenységgel eltölteni képtelen ember lévén kényelmes foteljéből pötyögve élvezkedik mások kemény munkával megszerzett eredményének saját (az osztálytársak számára, a GPS-spoofingtól dagadó e-fallosz elismerésért cserében való mutogatására gondoltam) haszon termelése mellett történő tönkretételén - a székben egy intelligens embert találtam, aki teljesen logikus eszmefuttatása keretei között, érvekkel jutott el a véleményalkotás rögös folyamatának végére, és rögzített egy emelkedett, alátámasztott, átgondolt konklúziót az oldalon. A jelenlegi álláspontom szerint azonban egy faktort nem vettél figyelembe, így jelen üzenetemben ezt a meglátásomat fejtem ki.
Nem szándékozok vitába szállni a kijelentéssel, miszerint a Niantic Labs pusztán haszonszerzés céljából tervezte, és "forgalmazza" a Pokemon GO nevű játékot. Ki lenne oly naiv, hogy azt hinné, a fejlesztők és managerek velük született kétoldali degeneratív jószándékúság eredménye képpen nyújtják felénk ezt a pompás szórakozási lehetőséget? Az pedig, hogy a haszon egy bottól, - amelyik gazdája bankkártyáját használni nem rest - egy GPS-spoofertől, - aki egyszerre szeretné élvezni az otthon melegét, az étel közelségét és a virtuális világban való gyarapodás okozta eufórikus önjutalmazó boldogsághormon-kitöréseket - vagy egy elszánt játékostól származik, aki arcára fagyott izzadságcseppekkel borírva vág neki hajnali kettőkor a külváros jéggel borított, zord utcáinak, hidegen hagyja őket.
Mindennek három értéke van. Az egyik, amit a tulajdonosa gondol, a másik, amit az érdeklődő gondol, a harmadik pedig a tényleges értékesítéskor gazdát cserélő érték. A játék ingyenes. Ha egy szolgáltatást vagy terméket ingyenesen elérhetsz, akkor TE vagy a termék. Itt is erről van szó. Ingyen adják, remélvén hogy lesz a játékosok közt olyan, aki a 0(tényleges érték) és a Niantic által megszabott érték között valahol hajlandó egy bizonyos összeget áldozni karaktere fejlődésére.
A játékban is megvan mindennek az értéke. Ha te hajnali kettőkor (mert ez jó példa) hajlandó vagy kimenni mákospusztaröcsögére és beverni 2 óra alatt egy gymet jómagad kizárólagos társaságában, akkor az így megszerzett gym-tagság számodra elég értékes lesz. Meg is fordíthatjuk, hisz nyilván való, hogy ha hajlandó vagy kimenni érte éjjel a hidegben, akkor sokat ér számodra. Így mindenkinek kialakul egy értékrend, ami a különböző, játékban szerezhető dolgokat rangsorolja (egy Rattatáért nem fogsz 3 háztömbön átfuldokolva loholni, egy Dragonite már más téma...). A probléma akkor adódik, amikor a különböző játékosoknak különböző rangsor áll össze. Ez ugyanis diszkriminatív. Ha valakinek ki kell mennie éjjel beverni a gymet, másnak meg otthonról elég kattintgatnia, sőt, azt sem kell, mert a bot elvégzi helyette, az azért rossz, mert míg az egyik fél sok energia-befektetést bukik, a másik nem.
A "kinek mi csalás" részhez fűzném hozzá, hogy egyet értek. Ha valakinek az csalás, hogy biciklire ülve játszik valaki más, akkor szíve joga így gondolni. Előnyt biztosít számára hogy biciklizik, azzal szemben, aki 20 percet gyalolgol ugyanazért. A speed cap ezt a gondot igyekszik minimalizálni.
Egy dolog azonban elkerüli a számításokat.
Ha "hagyományosan" játszol, és győzelmet aratsz, majd látod, hogy mielőtt annak gyümölcsét élvezhetnéd, valaki valahonnan elveszi a helyedet, az rosszul esik. Ha egy székben ülsz, és azt látod, hogy a két kattintással megszerzett helyedet valami idióta - aki ilyen időben kimegy - elvette, nos meh. Még két kattintás.
Az ilyennemű igazságtalanság az, amiért én a spoofolást és botolást a csalás kategóriába tenném, míg a kerékpározást nem. Remélem kielégítően sikerült összefoglalnom a gondolataim, és minden kedves olvasót kettesben hagyhatok a lelkiismeretével.
-
Atex
tag
válasz
J0shu4M1ll3r #8329 üzenetére
Tata felé jártam:
-Cseke-tó Charmander, brutálisan adja. 15 perces séta, 60 candy. Mire körbe értem újra spawnoltak.
-Öreg-tó EeveeFogtam egy 160 cp, 80 iv Magikarpot. Ditto lett! WTF!
Találkoztam egy régi ismerősömmel ma. Kiderült Ő zúzta le már többször a gymeket (tegnap is), jót röhögtünk rajta. De vannak gyanús dolgok, megváltoztak a gymekben lévő Nick-ek, ezek szerint jó páran nyomták otthonról. Az egyik csapattárs is elfoglaltságra hivatkozik, pár nap és kiderül.
(#8330) geckowize Nem bánkódom miatta, annyira mint régen, de nem értem miért zavarja őket. Én értem, hogy egy másik cég ne belőlük éljen, jogos. Csak mi a cél az Ő profit szerzésük mellett, hogy a user mozogjon? Ha van egy térkép az a mozgásban miért hátráltat (amit ők üzemeltetnek)? Na de mindegy. Igazából csak a nest váltások és a gymek ellenőrzésére használtam.
-
geckowize
őstag
Nekem van amikor eltunik, van amikor meg kiirja, meg nem jottem ra, mikor mutatja.
(#8327)
Atex
Amugy a Pokemapot és az iOS-es PokeAlertet Ninatic jogi uton leallitatta. Orulok, hogy erre van energiajuk.Ban wave is volt, nem csak a high level playereket erte el, ismerosom pl gymezesre nem hasznalt, csak regionlockos pokemont farmolo ket low level botjat is banoltak, ami ha behozzak a trade-et, jol jott volna, mert az biztos, hogy a kovetkezo 10 evben nem megyek se Kelet-Azsiaba, se Ausztraliaba... (USA-ban pont augusztusban voltam).
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Pokemon Go Hungary csoportból:
Nest Váltás volt!
Margit sziget - Magikarp
Vérmező - Kabuto
Városmajor - Omanyte
Népliget - Sandshrew
Városliget - Clafairy
CItadella - Jynx
Óbudai sziget - Electabuzz
Gesztenyés kert - Geodude
Egyetem rakpart - Horsea
II. János Pál pápa tér - Pikachu
Orczy Kert - Machop
Feneketlen tó - Jynx
Erzsébet tér - Psyduck
Elvis Presley tér - Electabuzz
Spawnok:
Múzeum kert - Charmander
Kosztolányi Dezső tér - Squirtle
József Nádor tér - ExeggcuteMég nem teszteltem teljesen, de a Margit szigetet hazafelé megnézem.
-
Atex
tag
Most olvasgattam utána, hogy volt egy ban hullám tegnap. Ennek megfelelően a térképeket is kilőtték (állítólag jogi úton), ezért nem lehet letölteni sem. Ennek ellenére (nem pokemapot), de láttam már Magikarpos Margit-szigetet.
A Vérmezőn, hogy megy a Kabuto? Fiamnak kellene még. -
Atex
tag
Nest váltás volt. (?)
Cubone helyett a faluban Jynx lett újra. Kettővel ezelőtt volt. Ha másra nem jó meglesz az aranymedál.
Nektek működik a pokemap? Nekem nem, legfrissebb verzió sem. Le akartam tölteni a másik telómra, és a weboldalon, nincs Download gomb. Meg akarnám nézni, hol milyen Nest lett.
-
avmpg
tag
Meglovagoltam a szmoghelyzetet ma.
Színte kifogytak a labdáim az utóbbi időben, csak az ultrával spóroltam.
Pechemre, de ugyanakkor szerencsémre olyan besorolású a járgányom, hogy nem mehettem vele a városba.
Viszont a BKV ingyenes a forgalmival, úgyhogy uccu neki villamos és a Móricz-Gellért tér utat megtettem háromszor.
Móriczon fel, Gellért tér le, Műegyetem első kapun be, túloldalt ki és vissza az első vilivel a Móriczra. Ciklusba tettem és kb.1 óra alatt csurig raktam a 700as packot. És persze egy rakás elkapás is jött melleltte. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Plazmacucci #8321 üzenetére
Nem geci a játék, ezt dobta a random generátor.
-
törölt tag
-
Dragonair elkapását miért kezeli ilyen gecin a játék? Egyszer szállok le a villamosról pokémonért erre az első málna és labda után elmegy.
-
MaciG
addikt
Nektek írja még a játék hol kaptátok el a pokemont? Mert nekem eltűnt ez a rész.
(vagy átkerült máshova ahol nem néztem még)
-
sz_abika
addikt
Van már valami egyszerű workaround arra hogy ne rinyáljon a PoGo a rootolt telefon miatt?
Véletlen toltam egy rendszerfrissítést és természetesen az új MIUI megint hozta a SuperSUt, amit hiába unrootolom, nem megy utána se a játék. Pedig bizisten játszanék, de teljesen elment a kedvem tőle attól, hogy megint mókolni kéne a telefonnal amihez nem is értek/érdekel igazán.ui: nem usb debugging és hasonló a bajom
-
avmpg
tag
Trainer tips mond még egy olyan, amit egy ideje már én is érzek. Mégpedig, azt hogy függ a kipörgetés helyétől, az hogy mi van a tojásban. Amikor új helyre mentem játszani, akkor rendszeresen jöttek új, vagy ritkábban keltetett mon.-ok.
Most pl jött egy elég jó Tengela, még csak a második. 96% Vine Whip/Solar Beam. Már tolom felfele, kíváncsi leszek hogy tejesít.
Ha már dobott egy ilyet a gép kipróbáljuk.És tegnap láttam egy Hitmonchant (1129). Úgyhogy legkésőbb most meglehetett... volna ...ha nem füstöl el.
-
geckowize
őstag
Na befutott egy cikk a lehetséges move-okról és a Crunch-ot írja Tyranitarnak.
Valamint aszerint, hogy a gen1-esek eddig hogy kaptak (Trainer Tips videójában el van magyarázva szépen) a gen1-esekhez is oda vannak írva a lehetséges új move-ok.
-
Riccsiz_h
aktív tag
Na sikerült megoldanom a problémát hála a Reddit jól informált közösségének, jelentem a játék újra fut
Ki kell kapcsolni az "USB Debugging"-ot akinek mostanában felmondta a szolgálatot a játék
Ez sok készüléken alapértelmezetten be van kapcsolva
A Safety Net frissült ez okozza a hibát. Ez szolgál arra hogy ellenőrizze a telefonod, hogy kompatibilis/rootolt stb, vagy hogy csalsz-e valahogy, illetve a Google Play is ezt használja. Safety Net nem egyszerre frissül a PoGo-val mert tőle független (ez magyarázza azt is hogy a január 17-es verziót visszatéve ugyanúgy hibát kaptam)
-
Stockbauer79
tag
Nálam rendszeresen olyan van hogy játék közben hívnak, akkor következő indításkor Failed to log in. Szombatom 3xor indítottam újra telót mire hajlandó lett a játék elindulni. Mivel már nem most játszotta el elsőre, így már tudtam mit kell tenni. Nekem eddig bevált. Droid 5.1 Doogee F5.
-
Budapesten belül, van olyan hely ahol fixen lehet Pikachu-t elkapni?
Tojásokból nekem csak 5km meg 10km -s van
-
10-es tojásból kaptam egy szmúcsumot
-
Atex
tag
válasz
marositech #8306 üzenetére
Mert ami majd belőle fejlődik egy brutál erős szörny, amivel később a legendásokat lehet kardélre hányni, és egy ilyen vadállatért jól meg kell küzdeni.
Nekem még mindig nincs. 11 naponta veszek nyolc inkubátort, naponta megyek 5+ kilométert és egy darab se, ők az utolsók. A Porygon szívatott hasonlóképp. 5 hónapot vártam az elsőre, majd két héten belül kaptam négyet.
-
lm83
őstag
Már azt hittem, hogy a múltkori frissítés után már nem lehet rosszabb, de akkor tévedtem...
Nekem is vagy 5 perc mire betölt, majd végén a nem tud belépni, ez főleg mobilnetről van így, itthon wifiről megy.
Viszont már jó ideje ha kint csatlakozott upc wifree-re akkor nem volt hajlandó belépni...
Ezek után azt hittem ezt már csak javítják majd benne.. De ezek szerint még több embert nem enged be a játék.
Most direkt csökkentik a játékos számot vagy micsoda -
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Riccsiz_h #8301 üzenetére
Na ez érdekes:
- Az update óta nem tudok belépni "failed to login" felirattal (se wifiről, se mobilnetről)
- Telefon restart után, "your device/OS is not supported"
- Egy app restart után csak "failed to login"
- http://ispokemongodownornot.com/ - szerint rendben vannak a szerverek
- App uninstall után még látszódik a PlayStoreban
- Reinstall után: "unable to authenticate"Régebbi verziót nem tudok visszatenni, mert már a decemberi végi updattel nem indul sajnos
Utoljára 3-4 napja játszottam (Google login). Na mindegy, majd reggel próbálkozom újra
-
Riccsiz_h
aktív tag
Végre befutott egy tartalmas, összetett, szépen kidolgozott 70MB+ update amire megéri frissíteni mindenkinek. Végre valami Niantic
- Added Korean language support.
Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest