Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Helyes. Le a fűtött szobából pizza zabálás és kóla vedelés közben USA-ban gym-et foglaló pattanásos, zsíros képű, fat bastard-okkal.
Amíg én több száz métert gyaloglok egy gym bevételéért, addig más se tudja otthon, PC-ről, csalással ugyanazt elérni, legyenek egyenlőek az esélyek. Az ilyen köcsög az menjen CS GO-zni vagy írja meg a matekleckéjét másnapra.
Nagyon fel tud húzni a cheat, nagyon nem szeretem, amikor valaki csalással próbál meg elérni valamit a mások játékélményét szétb@szva.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Marrone5 #10095 üzenetére
Nincs semmi hátránya, a legtöbben úgysem használják az AR-t.
Más: úgy néz ki, a Niantic ma tett egy nagy lépést a spooferek elleni harcban, legalábbis az androidos userek figyelmeztető üzenetről számolnak be, még azok is, akik csak visszafogottan spoofoltak. Eddig csak a botolt accountok kaptak ilyen fekete alapon piros üzenetet, ma spooferek is.
-
Marrone5
csendes tag
Sziasztok.
Giroszkóp nélküli telefonokon a mostani frissítések után játszható a játék vagy származik valami hátrányom, hogy nincs AR mód? Köszi. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Lassan, de lehet készülni.
-
kisspepe
tag
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy akár raid közben is fogja magát a játék és teljesen lefagy? Be kell zárni, majd újraindítani. Telefon One Plus 5, de Samsung Note II-n is ugyan ezt csinálta.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Stockbauer79 #10090 üzenetére
Elvileg nem, ugyanúgy 3% az alap.
Moltres, egy "s"-sel.
Átlagosan 10 jól dobott labdával a kumulatív catch rate 60-80% között van, tehát a 6 a 9-ből hihető.
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/6ryd6e/cumulative_probability_legendary_raid_boss_catch/ -
Stockbauer79
tag
Növelték a legendások elkapási esélyét? 9-ből 6-an elkaptuk Moltress-t...
-
Oleszt
csendes újonc
Én valahogy úgy értelmezem ezt a nemrégiben legyőzött raid bosst, hogy ha az exclusiv indulása előtt kvázi közvetlenül győzte le. Akár azonnal is kaphat meghívót, nem csak olyan gymbe amiben már régóta sokszor tudott ütni. De lehet, hogy teljesen mást értenek alatta.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Kicsit kétkedve várom ezt az Exclusive Raid-et. Ha előtte le kell nyomni az előző bosst, és majd ha lejárt, azután jön az inv, lehet hogy egy egész nap kell 1-2 vagy 3 raid-re, amiből nem is garantált az elkapás. Sőt, alacsonyabb % mint az eddigieknél. Remélem bele fog férni akár munka után is.
Ezért kellett ennyire sietni a madarakkal, hogy most 2,5 hétig mind legyen?
Mondjuk jó lehetőség, ha valakinek mind elment. -
Dr.NX
addikt
http://pokemongolive.com/en/post/exclusiveraids
In the coming weeks, you, too, will have the opportunity to battle and catch Mewtwo with the new Exclusive Raid Battle feature.
Exclusive Raid Battles are similar to existing Raid Battles, with a few notable differences. Exclusive raids will periodically appear at Gyms around the world; however, unlike existing raids, Trainers will be invited to join an Exclusive Raid Battle. To receive an invitation to participate in an Exclusive Raid Battle, Trainers must have successfully completed a raid recently, by defeating the Raid Boss, at the Gym where the Exclusive Raid Battle will be taking place. The invitations will include advance warning of when the Exclusive Raid will take place, giving them ample time to coordinate with other Trainers before taking on the powerful Raid Boss.
Over the past three weeks, thousands of Legendary Pokémon have been defeated in Raid Battles around the world. In celebration of this achievement and to give Trainers another chance to catch Articuno, Zapdos, Moltres, and Lugia, all four of these Legendary Pokémon can be battled in Raid Battles from August 14 through August 31.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, nem tudom valaki tud-e segíteni. Vásároltam már coint a Pokemon Go-ban, de egyszer csak valamiért nem tudtam. Vagy pörög a végtelenségig középen a pokelabda, és nem dobja fel a választási lehetőséget, hogy mivel fizessek, vagy kiír egy hibaüzenetet: "Something went wrong! Please try againe!"
Mi lehet a gond? Ma lett új telóm One Plus 5 és ezzel is ezt csinálja. Ráadásul ezzel a telóval is csinálja azt, hogy egyszerűen lefagy a játék, és semmire nem reagál.
Az érdekes az, hogy a bankkártyámat hozzárendeltük egy másik google felhasználóhoz, és azzal semmi gond, lehet vele fizetni.
-
Dr.NX
addikt
válasz
JegesEmber20 #10083 üzenetére
Like.
-
JegesEmber20
aktív tag
-
hitman77
senior tag
Értem, megnézem a Facebookon jobban. Amit eddig találtam ott csak nehány bejegyzés volt hogy egy két helyszínen mikor van találka. Azt hiszem a szűkebb helyi csoportokat nekünk kell majd létrehozni egy Facebooktól alkalmasabb programban.
Persze akár egy Messenger csoport is megteszi... -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Most Németországban vagyunk és itt a raidek elleni harcok összehangolására Whatsapp csoportok jöttek létre. Otthon ez hogy van megoldva? Gondolom nem véletlenszerűen megy a találkozás. Holnap megyünk haza és jó lenne hasonlóan folytatni a raidezést.
-
Dr.NX
addikt
Hát igen, de majd ezt a retardáltat gondold végig, amikor a Ho-Oh ellen elvileg esélyes Golemed vagy Vaporeonod bekap egy Solar Beamet.
A Brave Bird iszonyúan gyors, a Fire Blast meg azért még mindig elég erős az 1,2-es STAB szorzóval. Raidnál talán segítség lesz, hogy csak egy bar-os charge move-jai vannak és ez utóbbi kettőt elég könnyű dodge-olni.
A gyors támadások mondjuk valóban nem valami acélosak. (Kivéve a Steel Wing, az acélos, heh.)
Gondolom szándékosan kap kevés tűz típusú támadást, hogy ne legyen annyira overpowered. -
MaciG
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r #10075 üzenetére
Nagy ütős kis mon lenne ez a Ho-Oh , ha nem lennének ilyen retardált támadásai :S
-
Dr.NX
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r #10073 üzenetére
Nem saját képek, az event Japánban van.
Csak érdekességképpen tettem be, vélhetően az event után ezek is elérhetőek lesznek mindenhol. -
kigyi_23
addikt
válasz
viztelen #10070 üzenetére
Attól tartok ennek a PoGo-hoz sok köze nincs. Olyan programot kell találno amit be is lehet konfigurálni ezen a rendszeren normálisan és működik is.
Nálam ugyanilyen készüléken ezen képernyő lekapcsoló programok nélkül tökéletesen működik a PoGo is. Igaz, hogy 7.7.20 van az enyémen.
-
viztelen
tag
Sziasztok,
Miui 8 Global 7.5.25 rendszerű Android 6.0.1 alapú Xiaomi Redmi Note 3 SE telefont használok, viszont már jó ideje nem működnek rendesen a képernyő-lekapcsoló progik.Általában kétféle dolog történik:
A) - pl Battery go - képernyőlezárás után háttérbe kerül a Pokemon Go-t, szóval tök fölösleges.
B) - pl Pocketlock - képernyőlezárás után töksötét marad a képernyő, csak újraindítás után lesz újra kép.Van ötletek, mit lehetne használni?
A készülék topic-jában kérdeztem már korábban a Go-val kapcsolatban, de érdemi reakciót nem nagyon kaptam. A mindenféle battery saver beállítások ki vannak kapcsolva, a pokemon futása engedélyezve van a háttérben.Előre is köszi a segedelmet
-
okiteki
tag
http://pokemongolive.com/en/post/europesightings
Vienna, Austria—Donau Zentrum I Shopping City Süd
Bratislava, Slovakia—Aupark
A legközelebbi üzletközpont Pozsonyban van Unibail-Rodamco bevásárlóközpont és augusztus 12. és augusztus 19. hétvégén Lureznak azoknak megjelenik Kangaskhan és az Unown, pokemon a szöveg alapján.
Pozsony MAP: https://goo.gl/maps/Frk6SFWUiK92
Bécs MAP: https://goo.gl/maps/44TTCgymHFm -
Dr.NX
addikt
válasz
#33253120 #10065 üzenetére
Teljesen felesleges.
https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/articles/227084467-I-would-like-to-transfer-my-account-to-another-email-address
I would like to transfer my account to another email addressAt this time, you cannot switch your account from one email address to another email address or merge two accounts.
-
MaciG
addikt
Gondolom ez se véletlen.
-
MaciG
addikt
válasz
Mike088 #10055 üzenetére
Grat. Nekem 8 elszökött ,de a kilencedik meglett, az viszont 98%os
Az előző kettőnél ilyen 80%ban elkaptam őket.
Rare candy-t lehet többet is transzferelni, vagy csak egyesével? Mivel moltres elég jó támadó, így gondoltam felhúzom, meg a ~300 rare candy amúgy is már sok helyet elvesz...
-
Fateys
tag
Sziasztok. Arra van mód hogy egyik google accrol áttegyem egy másikra pokemont? Felesegem az én telomon játszott eddig, de van új telója amin megy a játék és arról játszana. Nem akarja újra kezdeni (lvl25) és a saját google acc-ra szeretnénk át tenni
-
Mike088
csendes tag
A Budapesti szervezésnek köszönhetően ma meglett a Moltres. Sajnos az arány nem túl jó 8-ból 3, de azért nem panaszkodom. A legjobb 91-93% körül lehet. Az Excellent dobásokból érdekes módon folyton kiugráltak, kettőt is úgy szereztem meg, hogy szimplán kupán vágtam. Tapasztalataim szerint könnyű legyőzni, akár 4 játékosnak is sikerülhet ha magas szinten vannak. Sajnos mi egyszer beszálltunk egy négyes fightba akkor nem jött össze. Az egyik level 40-es játékos (akit nem neveznék meg) mérhetetlenül arrogáns és bunkó módon viselkedett, a következő raidnél kijelentette, hogy 36-os szint alatti játékos nála ne csatlakozzon. A haver azért finoman elküldte melegebb éghajlatra
-
válasz
kiralytom #10052 üzenetére
Vegye webshopból, aztán ha nem megy a játék, él az elállási jogával.
4X topik alapján elég jól megy rajta a játék. [link]Utolsó hsz-nél mókolás van, azért nem megy, legalább is nekem lövésem nincs mi lehet a magisk, meg a ctsprofile false, szóval gondolom nem gyári állapotban használja a telefont.
-
kiralytom
aktív tag
Köszi. Valami frissítést mondott ami kb egy hónapja volt és hogy azóta kritikus sok helyen, ezért tart a márkától/ típustól
-
zsoka78
újonc
válasz
kigyi_23 #10048 üzenetére
A lányomnak redmi note 4 van, kiválóan fut rajta, bár az akku nagyon merül. Nem szokott lefagyni meg gymből kidobálni, meg ilyenek. Igaz fel van neki teljesen véve a fényerő és nem használja az akku kímélőt, sose lógatja, mindig nézi. Az övé nem note 4x, sima note 4, azt olvastam a 4x-ben más processor van és emiatt jobban bírja az akku.
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok
egy barátom összetörte a telefonját (Asus Zenfone Max) és új készüléket szeretne vételezni javarészt a játék használata a prioritás.
Nem mer Xiaomi-ben gondolkodni, mert azt olvasta pl a 4x-nél , hogy problémás, nem megy a miui miatt. Tudtok ez ügyben nyilatkozni?
Esetleg más készüléket erre ajánlani ? Én javasoltam neki a Xiaomi-t mint árérték arány bajnokot és erős akkuval ellátott készüléket! -
JegesEmber20
aktív tag
Na, sikerült egy 1848-ast elfogni
Közben iOS-re is kijött az update.
-
kuroiXiru
újonc
-
Crogan
tag
válasz
JegesEmber20 #10040 üzenetére
Valahogy a playbe nem akar felkerülni a frissítés.
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
JegesEmber20 #10035 üzenetére
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
koncsik #10037 üzenetére
Az a bekezdés, amitől még várok valamit. A special raid meg ilyenek nem mozgatnak, inkább a dex, és ha biztos lenne a régiós pokék feltűnése, én spec simán kimennék más országba.
De már most olvasni jogos kiakadásokat, hogy lefoglalták a szállást meg az utat, és most sztornó. -
válasz
J0shu4M1ll3r #10036 üzenetére
Kiderül, hogy Európának számítunk-e
"As a special surprise, we understand that some Pokémon that are rarely seen in Europe will be appearing soon in certain European cities for a brief time. Keep your eyes peeled!" -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Valahogy vártam már, hogy legyen megint valami...
Innen ment volna amúgy valaki? -
JegesEmber20
aktív tag
-
Imy
veterán
Azonos színű GYM-be miért nem enged betenni pokét, amikor csak 3 van bent? Elvileg 6 a max, nem?
-
Dr.NX
addikt
Catch calculator a gamepressen:
https://pokemongo.gamepress.gg/raidcalc#/ -
MaciG
addikt
Én nem vagyok képben a pokemon történetével, de a niantic honnan szedi ezeket, a támadásokat, hogy kinek mi, illetve a statokat? Ezeket ők találják ki? Vagy valahonnan átveszik?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #10026 üzenetére
Új legendás Pokemonok
Akkor elvileg Lugia marad csak a 3 cserélődik, és kérdés, hogy utána hogy lesz. De simán elképzelhető szerintem, hogy majd a kezdeti hype után majd valami event kapcsán szabadban is lehet majd fogni őket. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Van valakinek infója arról, hogy ha vége ennek az emelt számú raid spawn-nak, akkor többet nem lesz a mostani 2 madár? Pár spekulációt olvastam, de a jelenlegi elkapás aránnyal számolva elég sok játékost érné nagy pofon, ha ezután nem lehetne még raidet se találni.
Ezzel a "mindenki menjen csapatban" irányvonallal nem biztos, hogy a legjobb döntést hozták. Eddig se volt sok időm bandázni, de ezután meg egyre kevesebb lesz. Az meg, hogy 2 napi gymezés után tudok venni 1 darab passt, az se segít ki nagyon. -
avmpg
tag
válasz
J0shu4M1ll3r #10024 üzenetére
Valaki nem ismer XI ker. raid csapatot?
Talán napi egy raidre el tudnék ugrani még péntekig. Hátha összejön vmelyik szárnyas. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sajnos akkor nekem volt pech szériám. Golden razz ment mindig, ezekre spóroltam, legrosszabb dobás csavart great, és a típusmedálok is arany.
Ez se a közeljövőben fog változni, mert ezzel a napi 1 raid lehetőséggel inkább a biztosakra megyek. Ja és hiába nyomtuk le a madarakat, ha nincs elkapva, akkor nem számolja a medálba.@ MaciG:
Valahol FB-on olvastam, hogy a fehér labda valamivel erősebb, mint a piros, de gyengébb a kéknél. Nem tudom mennyire hivatalos, de kb fedi a valóságot nálam. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
És mondom, ha még minden össze is jön, akkor van 2% esély, hogy el is kapod. Kíváncsi leszek, hogy ha lejár ez a go fest-es emelt számú leg raid, akkor mi lesz. Ugyanúgy nem lehet csapatot találni, plusz még nagyon ritka is lesz, és elfogni is kb lehetetlen. Számomra a madarak csak dexbe kellenének, mert védeni úgyse lehet velük, támadásra meg kb mindegy, hogy mit használok, mert akkora nagy előnyt nem ad.
Az új rendszer miatt meg a cp se annyira fontos, van 800k dustom de nem tudom mire költeni, mert nem profitál már annyit a poké mint korábban. -
MaciG
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r #10016 üzenetére
Itt olyan 15-19% körülit ír, csavart labdával és golden berryvel, gold fly medállal (pidgeyk miatt ez nem nehéz). Bár azt nem tudom annak a fehér lasztinak mi az értéke, így ez csak megközelítő. A 2% az a basic rate csak. Arra jönnek a szorzók.
(#10015) FxMx: Én ezt értem amit írsz, de rengeteg ennél összetettebb, garfikailag szebb játék van ami tökéletesen megy doridon is.
-
Dr.NX
addikt
válasz
A 2% csak a base capture rate, ezt golden razz berry-vel, csavart excellent/great dobásokkal és típusmedálokkal feljebb lehet tornázni, a pontos értéket nem tudom, saccra úgy 15-20% körül lehet, tehát átlagosan 5-6 tökéletes dobásból meglehet.
-
BaLee
addikt
válasz
kigyi_23 #10018 üzenetére
Nézd a másik oldalát. Ha össze tudtatok volna hozni rá egy csapatot akkor egymás után leüthettétek volna mind a 4-et mert a 2 órás időbe belefért volna.
Nálunk vasárnap csapatostól kocsikkal / vonattal (!!) mentek másik városba / faluba az emberek legendary raidre! Akinek nem volt kocsija az beült máshoz, aki nem fért be az vonattal ment.
-
FxMx
csendes tag
válasz
Leginkább sehogy
Egyedül a Tier4 is reménytelen. Ahogy azt írtad, család, egyéb teendők mellett nehéz összeszedni egy csapatot. Az új madarakhoz pedig nem is "kevés" kell. Ráadásul a játékon belül semmilyen támogatása nincs a csapatjátéknak (chat, üzenőfal, stb.) Ezt megint nem gondolta át a Ni. A lények is túlságosan sűrűn fordulnak elő. Tegnap láttam két gym-et, ami egymástól kb. 05-1 km-re volt, mindkettőben Articuno. Ez még tovább osztja a meglévő és éppen raid-ezni akaró játékosokat.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Ki hogy áll a madarakkal? Nekem eddig 5 győzelemből mind az 5 elfutott. Munka és család mellett elég nehéz összehozni vagy betársulni egy társaság mellé, de még ha ez össze is jön, akkor meg 2% az elkapás?
Láttam pár embert, akiknek már vasárnap volt 2-3 madár mindkettőből. Az összes elfutásnál az idegbaj kerülgetett, mert ez a napi 1 raid elég sovány, és így, hogy ha le is nyomjuk őket, akkor is kb lehetetlen elfogni, biztos nem fogok több coint költeni rá, főleg nem venni. -
FxMx
csendes tag
Kalkuláltam. Nem vagyok iPhone fan, s nem is szeretnék telefon-vitát kirobbantani, de az androidokkal önmagában is bajok vannak... A szerteágazó vasak + verziók miatt nehéz optimalizálni, hogy mindenütt jól menjen. Ez általánosan igaz a droidos appokra.
Ugyanakkor a PG is jócskán kiveszi a részét az előforduló hibákból. A GO erőforrás igényének változását viszonylag jól jelzi, hogy tavaly nyáron még iP 4S -el (500M mem.) tudtam játszani. Nagyon lassan töltött be, AR felejtős volt, s jó néhányszor kidobott, de tudtam játszani (az idegbaj határán belül). Ahogy hallom, jelenleg 5S-el szenvednek így. A látvány, a játékélmény alapján számomra nem tűnik indokoltnak a telefon ilyen szintű emésztése. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
A melegedés szerintem mindenhol tapasztalható. Én inkább a RAM miatt szenvedek, mert az 5S-ben (és pl a 6-ban) 1GB van, az SE meg a 6S 2GB. És a játék nem ritkán eszik akár 1,3-at is így míg nekem kilép, addig pl SE csak megröccen vagy még azt sem. Erre gondoltam az optimalizálással. fél éve kb tényleg mindegy volt milyen telón van az ember, ment minden.
-
bilon73
aktív tag
nálunk 5s és SE van csatasorban.
az SE-vel nem tapasztalok gondot. az 5s viszont állandóan kifagy, újraindítja a játékot (néha próbálkozunk ipad mini 2-vel, ami lényegében ugyanaz, mint az 5s, és ugyanazt tapasztalom)
aztán próbálkozunk a sony z3 compacttal..na az még az 5s-nél is bosszantóbb...pedig még ma is vállalható konfig van alatta...
-
Dr.NX
addikt
válasz
Riccsiz_h #9996 üzenetére
Nekem Redmi 2 Pro-m van, kb. a 2nd gen óta tapasztalom, hogy játszhatatlanul lassú, akadozik. Nem hiszem, hogy a teló gyengült volna.
Workaround: a telóról osztom a netet a Nexus 7 2013-nak, azon megy szépen a játék, meg egyébként is élvezhetőbb 7 collon. De azért tud melegedni a tablet is.
Benchmarkban az újabb Redmik (4X) kb. pariban vannak a Nexus-szal, de csak emiatt nem fogok telót venni. -
Imy
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r #10007 üzenetére
Nekem is csak pár hete van az 5S helyett egy céges SE, de sajnos ez is nagyon melegszik. A 6s kevésbé, mert szerintem nagyobb a hőleadó felülete a telefonnak. Valahogy nem jó irányba megy a játék fejlesztése. Milyen telefon kell, amit nem visel meg ennyire a játék? Nem az a cél, hogy szinte bármin elfusson, s hosszú ideig? Így még az akksi időre is nagyon negatívan hatnak az újítások.
-
FxMx
csendes tag
válasz
Riccsiz_h #9996 üzenetére
Messze nincs ennyi problémám (iPhone SE). Network error-t eddig csak fórumokon láttam. Épp tegnap sikerült begyűjtenem az első ilyen üzenetet. Igaz, utána rögtön jött még kettő
A raid az katasztrofálisan akadozott, eddig ilyet nem láttam, ezért betudom server oldali problémának.
A viszont nagyon aggaszt, hogy eszméletlenül melegszik ( ld. Imy ) Értem én, hogy nyár, meg kánikula, de grill sütővé alakítást túlzásnak találom.
Az elmúlt kb. fél éves időszakot nézve az akksi viszonylatában a játékidő hozzávetőlegesen a harmadára esett vissza. Valóban ráférne a játékra egy jelentős optimalizálás. A szerver oldali stabilizálásról már nem is beszélek. Ezek nélkül az elkövetkezendő "fest" is garantált pofára esés lesz. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
bebe159
aktív tag
válasz
Stockbauer79 #10002 üzenetére
Szerintem nem kellett volna offba raknod.
Amúgy fb-on csinálhatsz csoportot, esetleg csoportos chatet, úgy könnyebb embereket gyűjteni.
-
Stockbauer79
tag
Dombóvári játékosokat keresünk Raidre(nem csak Legendásokra)! Jelentkezni nálam
Bocs hogy ide dobtam be, de kevés az aktív játékos városunkba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest