Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Még mindig nincs lehetőség pokéstop hozzáadására? Sajnos az én kis városomban egy sincs, így nem nagyon tudok játszani.
-
P.mini
aktív tag
válasz
TazLeacher #1021 üzenetére
Szünetel? Az nagyon gáz, mert én kisvárosban lakok, és egy darab pokéstop sincs meg gym se. Jó lenne pár darab. Van pár nevezetesség is amire lehet igényelni. Nem tud valaki többet a dologról?
-
P.mini
aktív tag
válasz
csasaKKP #675 üzenetére
Nemrég körbetekertem a várost. (Kisváros) Semmit sem találtam az ég világon!! Se egy "jószág", se egy stop, se egy gym!! A mobilnettel nem volt baj, rendesen betöltötte. A GPS is pontos, lehet csak a házunk környékén van valami probléma. Viszont kiír valami olyat, hogy failed detect your location. És végig ott volt pirosan ez az írás, újraindítás után is. Ez milyen hiba? Vagy ezért nem találtam semmit?
-
P.mini
aktív tag
válasz
csasaKKP #670 üzenetére
Még csak az utcánkban próbáltam, tegnap direkt elmentem kutyát sétáltatni, erre nem szerverhibák voltak?
(Én is a mesén nőttem fel.)
Lassított mobilnettel működik a dolog? Térképet nem akarja betölteni. 0.25 mb/s-ra van most lassítva, mert kifogytam. (Még a Youtube is megy így, persze nem HD-ben) A GoogleMaps gond nélkül megy, de itt az istenért sem akar betölteni.
-
P.mini
aktív tag
válasz
csasaKKP #651 üzenetére
Igen, előfordul, hogy innen se ki, se be.
Én 20 vagyok, de szerintem a játék az nem korfüggő.Mondjuk én az a fajta vagyok, hogy akár egy óvodással is simán MatchBoxozok.
Más: mindig azt írja, hogy GPS signal not found, ha megyek gyalog, nem mutatja hogy gyalogolok, esetleg néha ugrik egy nagyot, de nem folyamatos a haladás. Ez mitől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest