Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
-
Imy
veterán
Semmi akció sem lesz karácsonyra?
A mikulás sapkás pikachu nem nagy eresztés szerintem...
-
bebe159
aktív tag
Lenne 2 kérdésem, a nest atlasban, ha unverified, akkor az kb nem ér semmit, ugye?
Valamint tudtok a fastpokemaphoz hasonló szkennert a böngészővel? Telón használom a PokéMap-ot, de sokszor lassú, meg alig tölt be még wifiről is. -
Atex
tag
Letöltöttem próbálgatom. Eddig tetszik.
-Pontosnak tűnik
-Az alapbeolvasás automatikus, és a finomítás is egyszerű
-Eldönthetem, hogy támadó vagy védő pokémon legyen (itt az edző még hiányzik nekem)
-Monokat átnevezhetem, egyezik azzal a logikával, ahogy eddig átneveztem
-CSV fáljba importálható, ezt még nem próbáltam
-nincs reg.Félek attól, hogy amit használok (IVGO), azért bannolhatnak.
-
Atex
tag
Nem volt, csak addig jutottam, hogy hazafelé kinéztem a rakparton hol tudok parkolni.
Viccet félre téve. Délelőtt tízkor indultunk. Útközben kb. 60 kilométeres kitérővel gymeztünk. Fiamat kirakták egy 10-es gym legaljáról (1800 CP Gengar), hogy valaki betegyen egy Dragonite-ot királynak (Multi Acc). De amikor bontotta gymet kettő leggyengébb pokét kiszedte így volt egy hely, feledzettük. Berakott egy maxosra húzott Vaporeont, így ő lett a király. Mondtam is neki, hogy megköszönheti annak aki kiszedte.
És milyen praktikák vannak még? Az utolsó ott jártunk óta kiraktak egy várakozni tilos táblát, így elég elvetemült embernek kell lenni (ha csak nem robot), hogy leverje ilyen hidegbe, miközben a szomszéd Cane Corso meg ott őrjöng.
Azután a terv az volt, hogy Margit-sziget-Hajógyári-Vártúra. Machop gyűjtés fiamnak nem volt elég Candy, nekem pedig jó alapanyag az evolvehoz. Nálunk ezerrel sütött a nap, igazi kiránduló idő. Pesten borús -5 fok, a szigeten rendesen kifagytunk, ráadásul messze is parkoltam.
Átmentünk a Hajógyárira mert a jó Omastar még hiányzott a csapatból. Nekem gyenge movesetes sikerült, a Machamp viszont AA (gamepress). A fiamnak fordítva.
A Hajógyárit amúgy többen autóból vallatták. Erre nem is gondoltam.Azt nem néztem összesen mennyit mentünk, de a 10-es tojások a túra vége előtt 1 órával kikeltek, pedig az érkezésünkkor tettem be.
Így a Várnak már nem álltunk neki, de az infót még egyszer köszönöm. Nem volt felesleges, karácsonykor megyünk, és az alap túrát kipróbáljuk. PoGo kesztyűt pedig beszerzünk, vagy csinálunk.
-
avmpg
tag
válasz
bebe159 #7891 üzenetére
Dratini-ről most volt szó, olvass vissza pár hozzászólást.
Aerodactyl már fogósabb. Én fogtam egyet is és Sefule is a várban fogta (7628), de a tapasztalatom az, hogy nem általános a jelenléte. Érdemesebb tojásra várni, abból nekem már háromszor jött. De ha amúgy is felmenne a várba, akkor érdemes egy próbát tenni vele. Véleményem szerint az amúgy is a legjobb vadászhely BP-en.
-
avmpg
tag
válasz
JegesEmber20 #7890 üzenetére
Eevee - Gellért-hegy, Exeggcute - Halászbástya (7833)
-
bebe159
aktív tag
válasz
JegesEmber20 #7890 üzenetére
Hát, szerintem az egész világ egy eevee nest.
Más:
Van egy haverom, akinek nagyon kellene egy Aerodactyl mert a gen1-ből már csak az hiányzik neki, na meg ugye a Dragonite. Majdnem minden nap bejárkál Budapestre, esetleg van ötletetek, hogy merre kellene keresgélni ezeket? -
JegesEmber20
aktív tag
Eevee és Exeggcute nestet tud valaki? Atlas szerint nem nagyon van, ha meg van is, elég régi rajta a dátum, azóta volt 1-2 nestcsere.
-
avmpg
tag
És mégvalami, bocs ha már volt róla szó. Ezt használja valaki?
Calcy IV -
avmpg
tag
Ezek szerint nem volt vártúra?
Mi csináltunk egy olyan változatot, mint a harmadik, azok küzöl amit írtam (#7846), csak egy kis módosítással.
A Pesti oldalon mentünk végig először, ott telepakoltam magam PWR-el.
Aztán fel a Móricz-ra, de végül a Feneketlen tóig nem mentünk el.
Aztán a Citadellán és a Tabánon át vissza a várba, ott egy kör és vissza a Batyira.
Közben megálltunk kb. fél órát kajálni is. És volt pár gymezés.
Nem figyeltem, de 17km körül lehetett és Kb. 21kor indultunk és fél3ra értünk vissza. Fél2-2 körül láttam vadászni hasonlóan elveteműlt arcokat a Halászbástyánál. -
avmpg
tag
Ja vagy úgy, OK, jogos.
Papírforma szerint Gyra kéne, hogy erősebb legyen. Legalábbis ami a támadóerőt illeti. Ha nem nézek el valamit.
De (és tudom ez megint nem a kérdésre vonatkozik) ott meg az alacsonyabb HP, ami szerintem gyengébbé teszi.
És még mindig azt tudom mondani, hogy bármit is mond a matek, nekem érzésre akkor is a Vapor elég félisten ketegória.
De legalábbis erősebb mint a Gyra. -
Atex
tag
A hétvégén voltunk a Margit-szigeten, és a Hajógyárin. Lehetett jól fogni a Machopot és az Omanyte-ot.
Nem tudtam kivárni, hogy összegyűljön a 9 db 10 km-es tojás, így a meglévő nyolcat betettem keltetőbe, amik a Hajógyárin kikeltek, és az alábbi pokémonok keltek:
1. Aerodactyl Cp 1473, tojás pörgetés: tóparti vár, vizes élőhelyű pokék vannak mindig. Az elsőt is itt kaptam. Fiam majdnem elpityeredett, nagyon szeretne egyet, és nekem már a második, várja a Tradet.
2. Magmar Cp 1258, tojás pörgetés: kis falu.
3. Hitmonchan Cp 1185, tojás pörgetés: kis falu. Új faj lett, a Gen.1-ből már csak a Porygon kell.
4. Lapras Cp 1665, tojás pörgetés: falu, nem jellemző biotóppal. Ez a második. 24 candyt adott. Frost Breath - Ice Beam!
5. Magmar Cp 1260 tojás pörgetés: tóparti vár, vízes élőhelyű pokék vannak mindig.
6. Scyther Cp 2384 tojás pörgetés: tóparti vár, vízes élőhelyű pokék vannak mindig.
7. Pinsir Cp 1552 tojás pörgetés: kis falu.
8. Elekid Cp 596 tojás pörgetés: kis falu.(#7883) avmpg A Vaporeonokkal szerencsés vagyok a 6 legerősebb (2600 CP körüliek) közül 4 db Hydro Pump (best Attack) 2 Water Pulse (best Deffend) movesettel rendelkezik, bár Vaporeonnal nehéz mellényúlni. Amikor van lehetőség egy erős gymbe beedzeni magam, lehetőség szerint a sok Vaporeon közé teszek (kettőt szétválasztva) be egy olyan mont ami nem érzékeny az elektromos és a fű pokémonok támadására. Íg a támadónak, váltania kell.
-
avmpg
tag
A különbség ott van, hogy Gyarados Bite-ja nem víz típusú támadás. És csak Ghost és Psychic ellen super effective.
Ezért szerintem a Vapor hatékonyabb azok ellen ahova a víz típusú támadás kell.
De ez érzésre is így van.
Korábban már párszor említettem, hogy szerintem a Vaporeon a megszerzési nehézségéhez képest egy aránytalanúl erős mon.
Hallottam már, hogy így a kezdő trainerek tudnak gym-ezni.
Én nem éreztem ezt. Amikor már rendesen tudtam gym-ezni, akkor nem csak Vapor volt meg, hanem több más erős mon. Viszont most ha bent ül 5 Vapor egy gymben, akkor ott már nem is próbálkozok, mert csak revive és potion temető... -
avmpg
tag
válasz
bebe159 #7862 üzenetére
Városban nekem sem, ma megyek haza vidékre, kíváncsi leszek.
Bár a legutóbbi hasonló létszámnövelés óta nem panaszkodok.Viszont van minek örülni.
Jött Togepi (87%+) és van Sapkás Raichu is (ő is 87%+).
És persze a jubilálásért és az Egg Breederért nem jár semmi.(5millXP)
Ha csak az nem számít bónusznak, hogy azóta csak 5km-es tojások jöttek...
De ez persze lehet véletlen. -
bebe159
aktív tag
Egyik haverom Taurossal látta nemrég és gyanúsan csak hajnali órákban van jelen gymben.
-
bebe159
aktív tag
válasz
spanglee001 #7879 üzenetére
Lassan járj, tovább érsz.
-
spanglee001
addikt
hihetetlen kezdés óta megvan a game, igaz utóbbi időbe csak 1 pokét és 1 stoppot csinálok meg, de ma meglett a pikácsu
és ma kaptam az első 10km tojást is be is raktam szerintem 1-2 hónap és ki is kel
-
marositech
senior tag
pogobag.me oldalról mi a véleményetek?
-
MaciG
addikt
Szerintetek a vaperon vagy a gyarados jobb támadásra azonos cp mellett? Egyiknek nagyobb base atc, de a másiknak meg többet sebez az elsődleges skill.
Sefule: Sajnos nekem sincs ar (galaxy j5), pedig néha én is szeretnék mókás képeket. Kinéztem magamnak egy P8 lite-ot, amin elvileg jól megy a játék, de ar abban sincs.
-
Sefule
tag
Volt régen itt egy lista, amin rajta volt, hogy melyik telefonokon működik az AR mód. A Samsung Galaxy A5 2016-osra az volt írva, hogy működik. Most cseréltem le a 2015-öst 2016-osra (mondjuk nem ezért), és persze ezen sem működik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1O9WmFt4uI3KygwgmcSh8FwAsFkdm5oK9ziKx0HE3MeQ/edit#gid=190139005 -
válasz
solfilo #7867 üzenetére
Köszi a parkban találtunk valóban pokikat, ott legalább stop-ok is vannak. Közben a legeldugottabb városszéli (szó szerint) utcában találtunk egy helyet, ahol egy megállással átlag 6-7 féle dög gyűjthető össze. Sok labdával kell érkezni, itt csak egy stop van, az is odébb.
-
MaciG
addikt
Van egy Magikarpom .
-Overall your magikarp is a wonder!..
-Best attribute is def....
-It stats exceed my calculations...
- Your magikarp is tinier than any we have ion record. Astounding.111cps, 29HP ,de valamiért nem tudom megnézni az IV-jét, mert hibát ad ki rá :S
Megvan a 400 candy, de egy olyat szeretnék evolvolni amiből majd késöbb ha lesz még candy akkor tudok csinálni egy 3000cps gyaradost, és ezért kell most a jó IV. -
Budapest XVII. kerületben van valami tuti lelőhely? Előre is köszi a javaslatokat!
-
bebe159
aktív tag
válasz
JegesEmber20 #7861 üzenetére
Ma 15 km-t játszottam, nem tűnt fel.
-
JegesEmber20
aktív tag
-
geckowize
őstag
Miért ne lehetne? Ez a Gen2 lényege, nem? Én nem néztem gyerekként azt már, úgyhogy lehet, hogy hülyeséget beszélek, de akkor minek lenne pl ez a cikk (Pokémon Candy you should save for Gen II)?
Nem neked címezve, hanem a nest listára: elszomorít, hogy valaki még mindig nem tudta megjegyezni ennyi év után, hogy annak nem Electobuzz (meg nem Elektrobuzz), hanem Electabuzz a neve... Ha már itt vagyunk, itt a topicban sokszor látom és kifejezetten zavar még: nem rewive. reviwe, meg review, hanem revive (rivájv).
-
bebe159
aktív tag
válasz
Phrascarica #7858 üzenetére
3,5 hónapja játszom, Érden. Eddig 1x fogtam dratinit és egy tojásból kelt (halloween -> dragonair). Budapesten eddig nem volt sok lehetőségem játszani, amíg nincs powerbankom, nem is fogok. Ha már beutazom, akkor ki akarom használni rendesen.
-
Phrascarica
csendes tag
válasz
bebe159 #7852 üzenetére
Akkor nekünk szerencsénk van, mert a heti átlag 2 db dratini mindig megvan. Vannak helyek ahol előszeretettel tanyáznak, ilyen a megyeri úton, a szilas patak fölötti hídnál lévő stop, csak itt heti átlag 1x van, igaz mi többször el szoktunk ott menni napjában, mikor hozzuk visszük a gyereket a suliba. De szokott lenni, ettől a helytől nem messze a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal szemben is néha, és az Óceánárok-Szilas patak kereszteződéséhez közeli zöld csőnél. Időnként van a pesti rakparton, a Margit híd, Erzsébet híd közötti szakaszon, de fogtunk párat a városligeti tónál is, meg a Tatai út és Béke út között a Rákos-patak partján. És amit avmpg is említett a Dráva utca végénél a rakparton is. Mondjuk mindegyik hellyel az a gond, hogy bár ezeknél rendszeresen van, de ahhoz azért még mindig elég ritkán, hogy megérje direkt ezért odamenni
-
MaciG
addikt
Nézegettem kicsit a gen2-t, vajon a Blissey-t majd lehet a Chansey-ből evolvolni, vagy a Steelix-t az Onixból? Vagy valahol ezt meg lehet nézni?
-
avmpg
tag
válasz
marositech #7850 üzenetére
Sétáltathatod heteken keresztül, aztán úgyis csak elb@sznád rá a stardustot és végül kicsapják pillanatok alatt egy Jynxel, amiből meg napi 3 spawnol. Kell ez neked? És még bénán is néz ki.
Dratinihez.
Silph Road nest atlason Historical Sightings és Dratini-re szűrj.
És ehhez még hozzá dobnám a Millenárist, a Döbrentei teret, a Lánchíd budai hídfő körforgalmat, Carl Lutz Rakpart - Népfürdő utca - Dráva utca háromszöget.
Én ezeken a helyeken fogtam egyszer-kétszer.
De fura, mert sokszor csak spawnolt mellettem a semmiből. -
Boborján
tag
Múltkor jelentettem a gymet szegeden amit MaciG említett és semmi nem történt vele egy hete. Ennyire érdekli a nianticet a report. Pedig képet és leírást is csatoltam.
-
bebe159
aktív tag
válasz
Szegény... nekem egy rohadt dratinim sincs
-
válasz
Én is fogtam eddig kettőt nyár óta, 50% alatti IV mindkettőnél, kelni nem kelt egy sem.
-
avmpg
tag
válasz
marositech #7848 üzenetére
mákos
-
marositech
senior tag
10 km -> Swoochum volt 2 napja.
Most.
10 km -> Elekid -
Dr.NX
addikt
válasz
JegesEmber20 #7844 üzenetére
Sosem játszottál még a játékkal?
Az elfogási rádiusz bőven belóg az építési területre, nem kell ráállnod a monra. -
avmpg
tag
Túra amit ígértem.
Az én kedvenc túrám ez.Utcára pontosan.
Szerintem ez érinti a legtöbb stoppot és legjobb mon lelőhelyet a legoptimálisabban (de persze előfordulhat, hogy lehet még tuningolni rajta).
Batyiról indul. A rakparton ingyen lehet parkolni. Vagy nekem pl. 41-es vili odafele, és már akkor félig pörgetem a zsákom.
Batyiról Millenáris.
Millenárisnál pár kört megyek, mert hajszál pontosan 5 perc alatt 8 stoppot egymás után lehet pörgetni (és valamilyen nest mindig van ott, sőt Dratini is spawnolhat a tavacska miatt, már kétszer láttam).
Át a Városmajorba (nest).
Át a Vérmezőre (nest).
Fel a várba (a Hadtörténetinél van egy lépcső, de a Vérmező végén, a Gránit lépcső is jó, mert ott lent van még egy csokor stop, de felesleges, mert a vár tele van).
A várban mindegy mit csinálsz, mert folyamatosan jön mindenféle. Én jelöltem egy útvonalat, ami szerintem stopok szempontjából optimális.
Az északi oldalon nem kell átmenni a sorompón és lemenni a stoppokhoz, mert a Babits Mihály sétányról el lehet érni őket.
A Halászbástya, a Gránit lépcső tetje és a lépcső tetejétől délkeletre (Rétesbár sikátor) van 14 stop, amit nagyjából egymásutánban ki lehet pörgetni. Csak az elég frekventált hely, úgyhogy jó hülyének néznek, ha ide-oda mászkálsz közöttük.
A várban a jelölt kört 1-2szer megteszem, és a halászbástyánál vissza le, kicsit kerülvén a Lánchíd felé, mert a Fő utca megint tele van stoppokkal és nestekkel.
Ez kb. 7-10km, attól függ mennyit kóricálsz el az útvonalról és kenyelmesen 2.5-3 óra alatt megvan. De ha sietsz lehet kettő is.
Közben jön kb. 150 sima labda, 50 great, 30-40 ultra, 30 rev, 20 max rev, rengeteg potion, 40 berry. Úgy hogy közben folyamatosan szeded a monokat. És 30-40ezer xp. A biztosági kamerák előtt meg először valószínűleg golyózott az őrök szeme, és valószínűleg remegtek, hogy mikor kell rámhívni a TEK-et, most meg már valószínűleg csak röhögnek hátradőlve, hogy nézd már megint itt ez a hülyegyerek.
(Van még két bővített változat, ezekhez most nem csinálok térképet, de ha igény lesz rá, akkor összedobom azt is.)
És nem mellesleg tele zsákkal jössz el.Középhaladóknak.
Az első extended verziója, akkor a várból a Várkert bazárnál mész le (a Hegedűs köz és a Döbrentei tér környékén nagyon durvák szoktak lenni, pl. ott láttam Dragonite-ot egyszer).
Át az Erzsébet hídon. Váci utca (ideális XP hely, ömlik a PWR). Szechenyi tér (nest és az északi fele potenciális Dratini spawner). József nádor tér (nest). Vissza a Lánchídon és innen vissza a Fő utca.
(Ez már lehet 13-15 km is, és színte biztos 3 óra felett lesz.)Van az extended plusz, extrém profiknak.
Döbrentei tértől a Tabán felé felmész a Citadellára (nest), le a Másik oldalon Gellért térhez (nest).
Móriczig a Bartók Bélán (nagyon-nagyon durva stop mennyiség), opcionális kitérő a Feneketlen tóhoz (nest).
A Bartókon érdemes visszajönni, Szabadság híd, Váci utca, és itt csatlakozunk be a második-ba a Váci utcánál.
(Ez kb. 20km és 5 óra plusszos.)És várom a hasonló túrákat ha van valakinek. Vagy kiegészítéseket ehhez.
Jó utat! -
avmpg
tag
válasz
JegesEmber20 #7844 üzenetére
Ha nest van ott, akkor lesz.
Két hete Schytereket kapkodtam az építkezésen kívülről. -
Dr.NX
addikt
válasz
JegesEmber20 #7840 üzenetére
Megerősítem, hogy HA sokan használják rendesen, akkor nagyon jó. Minél többen használják, annál jobb.
Vicces, hogy a József nádor tér eddig Scyther nest volt. Most 100 méterrel arrébb, a Széchenyi István téren van Scyther nest.
Hónapokig nem volt Scytherem, most meg akár evolve-olni is tudnék. -
válasz
marositech #7838 üzenetére
No offense, nekem kiderült.
Ha Halászbástya már nem Exeggcute nest lenne, akkor múlt időben írta volna, de jelenidőben írta.
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
JegesEmber20 #7831 üzenetére
Viszont most nézem atlas szerint migration utáni nest a József nádor tér, megnézem a hétvége során
-
Dr.NX
addikt
Javaslom, hogy használjátok a Silph Road Atlas-t és akkor nem kell folyton egyesével írogatni, hogy mi hol van.
-
avmpg
tag
válasz
marositech #7835 üzenetére
A nyelvtan sose volt az erősségem.
Ez van.
Gazdagrétet múlt időben (kettővel ezelőtt nest), a Halászbástyát jelenben (most nest). -
avmpg
tag
válasz
marositech #7821 üzenetére
Halászbástya Exeggcute nest.
Nem olyan durva mint Gazdagrét volt, de fél óránként 3-4-et lehet fogni. -
avmpg
tag
válasz
Phrascarica #7830 üzenetére
-
válasz
JegesEmber20 #7777 üzenetére
Fővám tértől kb 60méterre lakom, itt nincs Bulbasaur nest. Vagy én nem hívnám annak, hogy eddig fogtam ott talán négyet összesen, az elmúlt 4,5 hónapban.
Viszont sapkás Pikachuk vannak 2 napja a Fővám tér és az Erzsébet híd közötti Váci utcai szakaszon. -
-
2rda
tag
Niantic mai közleményének az utolsó mondata, a számunkra lényeges ebből a szempontból:
"The month isn’t even half over, and it’s been a blast so far. Stay tuned for more."
Parasztfordításban: A hónap még félig sem ért véget, és de nagyot "ütött" eddig, maradjatok velünk a továbbiakban is.Innen sejteni lehet hogy készülnek még valamivel az ünnepekre. Legalábbis nagyon remélem.
Pikachu valószínűleg csak amolyan hangulatkeltő kezdeményezés volt. -
MaciG
addikt
Most akkor komolyan ennyi volt a karácsonyi event, hogy jött pár baby pokeomon meg sapkás pikachu? Vagy ez csak valami elő karácsonyi, és az igazi majd dec24-től?
-
avmpg
tag
válasz
marositech #7821 üzenetére
Messze.
Vidék.
Nyugi, szóltam volna, hogy ha a közelben van, tudtam, hogy keresed. -
Atex
tag
Úgy nézem a térképen Hajógyári-sziget adja rendesen az Omanyte-ot.
-
Atex
tag
POGOHU FB szerint:
Nestek / Spawnok
Pinsir - Gazdagrét
Machop - Margitsziget
Mankey - Népliget
Drowzee - Városliget
Abra - Műegyetem rakpart
Jigglypuff - Feneketlen tó
Omanyte - Etele út
Clefairy - Vérmező
Rhyhorn - Hunyadi tér
Vulpix - Rózsák tere
Electobuzz - Liszt Ferenc tér
Magnemite - Városmajor
Bulbasaur - Csajkovszkij park
Evee - Gellért Hegy
Caterpie - TabánAzért ez az utolsó ez teszik
-
Atex
tag
válasz
marositech #7816 üzenetére
Nem tudom ez jó taktika e a Niantictól?
Ezért fogunk sokat költeni inkubátorra?
Bár a számokat meg ők látják, mi csak érezzük.
-
Atex
tag
Saját magam is megválaszolom.
Nest váltás volt. Megnéztem a Pokemapon, ahol eddig a kedvenc Growlithe szedegető helyünk volt az Jigglypuff lett, ami van egy vagonnal már.
A Bellsprout nest pedig, már nem az. Helyette nincs semmi.
-
marositech
senior tag
Amikor már a világot felgyújtanád, amikor már várod a Cthulhut vagy a Krakent.
10 km-es tojásból kisz*rt Smoochum...és 80% alatti. -
Atex
tag
Nest váltás volt?
Eltüntek a parasok. Ami nem baj.
Ma fogtam Sapkás Pikachut. Eddig egyet sem láttam. Ma meg négyet a faluban.
32. szintig fogtam 2 db Jynxt (Városliget), ma a faluban eddig kilencet. Mr. Mime még mindig van, több mint Caterpie.
Ha valami változott kérlek írjátok meg. Szombaton mennénk a fiammal a Gellért-hegy, Vár könyékére ott van e változás? Tudnátok ide egy jó kis útvonalat javasolni? Kb. 3-4 óra.
-
Sefule
tag
válasz
Phrascarica #7810 üzenetére
Köszi, én is arra voltam kíváncsi
Vajon örökre rajtuk marad, vagy az ünnepek után etűnik róluk...?
-
geckowize
őstag
Ha androidod van:
GoIV (Pokemon IV Calculator)Overlay app, tehát nem kell ki-be lépegetni, minden a pgo-n belül elintézhető.
(Előtte be kell zárni a pgo-t, majd elindítod ezt, kiválasztod hányas levelen vagy, majd start. Ha előtte nem zárom be, nekem fekete képernyő van.)Elfogadod amiket ír (előtte más overlay appot, pl fb messenger nyilván zárj be, mert permissionöket nem lehet acceptelni úgy asszem android 6.0-tól), elindítja a pgo-t screen recordinggal.
Ez azt jelenti, hogy neked semmit sem kell beirogatnod, rámész egy pokemonra, előbukkan egy pgo színvilágába illő IV gomb a bal alsó sarokban, rányomsz, leolvassa a szükséges adatait (ha olyan pokemon, ami belelóg a level-meterbe, pl gastly, haunter, stb, akkor manuálisan kell korrigálni, úgy, hogy elforgatod valamerre a pokemont), majd az appraisal refine-ban az appraise-ban elmondott két dolgot beírod, azaz, hogy az össz-IV melyik intervallum (team mysticnél not likely, above average, certainly caught, wonder), és hogy a top IV-ra mit mond.
Aztán kiadja a végső IV-t, vagy IV-kat, ha tudod az intervallumokat, akkor sokszor te magad is le tudod szűkíteni, pl tudod hogy wonder/amazing/really battle, azaz 82.2% feletti és felajánl 82%-os és 80%-os találatot is, tudni fogod, hogy 82%-os a tied.
Ja és teljesen ban-safe, mivel nem jelentkezel be az accoddal sehova és a pgo app nem hiszem, hogy érzékeli, hogy felette ez az overlay app van, ezért szinte kizárt a ban emiatt. Ne szenvedj régimódi IV calculatorokkal sztem.
-
Sefule
tag
válasz
Phrascarica #7806 üzenetére
fogás vagy evolve?
-
-
Dr.NX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest