Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Ma eleresztettem egy incense-t, de hiába mentem, csak 5 percenként jöttek... és akkor is csak olyanok, amik gyakoriak...
-
Jazz
veterán
válasz
csasaKKP #6496 üzenetére
Nem csak állítólag hanem tényleg így van. (Más forrásból is....)
Csak nem akartam befolyásolni az információ adást, ezért nem említettem.Pont az érdekelt volna hogy miben nyilvánul meg a gyorsaság. Gyorsaban elugrik, dodge-ol? Vagy rövidebb a cooldown egyes animációk után? Esetleg befolyásolja a dps-t, és gyorsabb lesz a basic attack pl.? Vagy a dps állandó marad, úgy hogy kisebbeket ütsz de gyorsabban, viszont végeredményeben az energy töltés gyorsabb lesz így hamarabb eltudod sütni a spec-eket?
Kb. ezeket a variációkat tudom elképzelni. -
¤Envy¤
aktív tag
Kellemes meglepetés!
Kutyasétáltatás közben 2 Scyther 1 óra alatt, és ugyanott jelentek meg. Egy olyan helyen, természetvédelmi területen, egy kis mocsár, ahol azelőtt max volt 1db patkány. Lehet nest lett, ma már nem, de majd kimegyek még, és ha valóban az, fogok még párat. Elég gyanús, hogy kettő is volt, és ugyanott kb fél óra különbséggel... -
Jazz
veterán
Ha egy pmon xs, vagy xl -es lesz, ennek pontosan hol és hogyan lesz jelentősége?
-
Riccsiz_h
aktív tag
Pokemon GO update 2016 október
Miután egy bug miatt a játékosok egy madárnak látják Pikachut inkább a fix helyett kivettük a játékból Pikachu modeljét határozatlan időre
De mostantól 2x annyi csillag ugrik elő a pokelabda körül mikor elkapsz egy pokemont + minor text fixes
Bocsi a "szarkazmusért" (németes poén)
-
Marrone5
csendes tag
Másnak se lép be a játékba ha le van korlátozva a mobilnet (telekom) ?
Nem elég, hogy másfélszer annyi netet eszik, még ezis.
-
avmpg
tag
Jól érted. Ismerem a táblát.
[link]
De van egy flarem, ami nagyon odacsap nekik a fireblasttal. És egész jól tűri a víz támadásokat. Persze a hydro pump azért elküldi aludni. Szeretem harcoltatni, ennyi.
Alapvetőem a razor leaf/solar beam-es Victreebel-t szeretem kiküldeni ellenük. Mire feltölt a solar beam, már csak az kell nekik.Az electric type-ok nekem nem váltak be.
-
2rda
tag
Hogy legyen egy jó hír is a hétvégére:
"elfin got a successful scan, i head home and i start integrating his solution to FPM.
so now it's not about bypassing security, it's about applying the new algorithm to FPM's old code. which can be a bit tricky.
which is why i'm not saying tonight, I actually have to repay for all the servers and bring everything back online too, zzzzzzzzzzz
my wallet gonna hurt haha
so now it's just captcha left and htat is "easy" to bypass
Integrate into FPM - 24-48H max "Már nem sokat kell aludni hogy újra legyen működő térkép /fastpokemap/
-
MrCsiT
addikt
válasz
TazLeacher #6460 üzenetére
Tehát, miután linkeltem neked a multiacc-ra vonatkozó szabályzatot, ennyi rá a gúnyos reakciód?
Valóban elismered, ha tévedsz, remek példáját adtad.Ezek után, ajánlom figyelmedbe az aláírásom...
szerk: direkt nem vontam össze a 2 hsz-t - ezt és az előzőt - mert nagyon nem egy témáról szól..
..bármit felelnél erre a hsz-re, ignorálni fogom. Komolytalan.. -
sz_abika
addikt
válasz
AsakuraDave #6481 üzenetére
11es szinten ne erőlködj még semmivel
-
AsakuraDave
őstag
LvL11es vagyok még csak és volt szerencsém kinyitni egy Snorlaxot tojásból
90%os, headbutt meg body slam-es elvileg ez defendre a legjobb támadásra inkább beam kéne
Szerintetek mennyire érdemes ezt húznom vagy annyira még se számit jónak?
-
avmpg
tag
válasz
marositech #6478 üzenetére
Igen nagyjából így.
Ha nagyon ütős, akkor beteszek egy-két solar beam-es Victreebel-, Vilplume-t v. fire blast-os Flareon-t. De így se nagy durranás.
Viszont trainelni még az új rendszerrel is szívás szerintem, és főleg túl sok idő. Mire összekattintgatom a csapatot (ha kicsik vannak a gymben és az enyémek mondjuk kedvencelve is vannak), rámegy az idő amit a trainre szánnék. Ezt jól mutatja, hogy 1115 battle-m van és 645 train-em, pedig majdnem ugyanannyi időt szántam a kettőre.
Vagy valamit nagyon szarul csinálok.
De az IV jelentőségét még így se látom. -
marositech
senior tag
Itt a nagyobb baj, hogy a noob pokezos csak water alapú pokékat rak be a GYM-be. Gyarados, Vapor, Lapras társai.
Poke rendszernek 1 hülye hibája van, kb. 1/3 water és 1/3 grass pokemon és a maradék a többi egybe.
Most kénytelen vagyok Jolteont, Voltorb, Pikachut nyomni, mert...baromira nem tudok GYM-et foglalni egyszerűen. Egy 1600-as Jolteon szépen hazaküld egy 2500-ös Vaport. -
-
avmpg
tag
válasz
freezer922 #6473 üzenetére
Én is szeretem megtartani a jó IV-s pmonokat. Bár értelmét még nem látom.
Egy 2400as és 2200as Vaporeonnal színte bármit szétcsapok... Egy level 6os gym, viszonylag erős védőkkel is pár potionből megvan.
Ehhez egy gondolat. A Vaporeon baromira igazságtalan poke... Nem is értem miért pont ez. Eevee-ből 1-2-t biztos fogok naponta. Néha többet is. És ha nem dobálnám el őket, akkor tele lehetne már a táram water gun/hydro pump-os Vaporeonokkal... Nevetséges 25 candy az evolve. (Még ha pyronak nevezem el, háromból kettő úgy is vaporeon lesz...)
Gymből pedig nem könnyű kiszedni.
Ugyanez: Hypno. Ahhoz képest mit mutatnak a képességei az egyik legmacerásabb kiszedni a gymekből. Kb. napi 30 drowzee-t fogok...
Ezzel kéne valamit csinálni, nem a 30mph sightings list tiltással. -
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #6473 üzenetére
Igen, én is így tudtam hogy nestből is lehet már jó IV-s, azért kérdeztem, de akkor ezek szerint csak nekem nem volt most szerencsém. De sebaj, majd hátha kel a tojásból egy.
-
freezer922
aktív tag
Pár héttel ezelőtt volt egy frissítés amiben leírták, hogy addig a pontig volt egy - baki - miszerint a pokémonok listában szereplő helye alapján nehezebb/könnyebb volt jó IV-s pokémont találni. Pl. egy bulba sokkal kevesebb gyakorisággal jelent meg jó IV-val mint egy dratini (ami tényleg így volt, sokan írták, hogy ritka ugyan a dratini de majdnem mindig jó IV-s).
Ezt megváltoztatták, hogy legyen rá esély a sorban szereplésüktől függetlenül, és itt ezzel együtt változtatták meg, hogy nest-ben is lehessen jó IV-s (szóval, hogy random legyen).Asszem 1-1.5hónapja pl. a Margit szigeten tojás nest volt, akkor ez még nem élt
Van is egy szar IV-s 1500as exeguttor-om...
-
MaciG
addikt
Ha már nestek. Valaki fogott már erős (IV) pokemont nestből? 3 evolvra való exeggcute-ot szedtem össze nestekből, de egy kivételével mind 60% alatti
Ami nem az is csak 71...
-
avmpg
tag
válasz
J0shu4M1ll3r #6469 üzenetére
Azt nem tudom. Egy hete nem jártam arra.
Dratini: 47.4401,19.04852
Nem tudom milyen rendszerességgel lesz, de tegnap du. és ma reggel is volt. -
avmpg
tag
válasz
TazLeacher #6467 üzenetére
Pont így jártam Charmanderrel...
Már 270km-et sétáltattam...
Valszeg jobban jártam volna, ha lesátrazok két napra a Deákon.By the way, szerintem korrekt lenne, hogy ha sokat sétáltatsz egy poke-t, szép lassan tolná fel az IV-t.
Vagy ha sokat harcoltatod.
Pl. ha sokszor védő - megy fel a defense, ha sokszor támadó - megy fel az attack, ha sokat sétál - megy fel a HP. -
avmpg
tag
Bizony.
Egyébként a Silph Road-os nem lenne rossz (https://thesilphroad.com/atlas#12/47.5236/19.0936), láttam már valaki linkelte), baromira megoldás lehetne a térképek hiányára.
Azt már tényleg csak egy teljesen random spawn algoritmussal lehetne kiküszöbölni.Ha valaki tud ilyeneket, akkor ne tartsa vissza
, full pokedexhez kellenének, már csak 1-2db, lassan messzebbre is elmennék értük
Bulbasaur
Charmander - egy jó kéne evolvehoz
Vulpix
Diglett
Doduo
Grimmer
Machop
Hitmonchan
Kabuto
Chansey -
avmpg
tag
Sziasztok!
Végre rátaláltam a fórumra, időben...
Elvileg nest váltás volt.
Amit eddig láttam.
Exeggcute->Krabby
Omanyte->Meowth v. Bellsprout
(kettővel ezelőtt Growlithe -> ? -> CuboneOlvastam, hogy valaki menne Exeggcute-olni az Etele úthoz.
Megszűnt... És mellette az Omanyte is.Valaki tapasztalatok?
Illetve valami olyasmit láttam, hogy van spawner és cluster.
Tudjuk, hogy mi a különbség? -
MaciG
addikt
válasz
marositech #6458 üzenetére
Ha "liget" az Budapesten a Városliget, akkor azt javaslom próbálj keresni inkább olyan gym-eket ami kicsit elhagyatottabb területen van. Az ilyen központi helyen lévőket hamar leverik.
-
TazLeacher
nagyúr
-
MrCsiT
addikt
válasz
marositech #6458 üzenetére
Majdcsak kihullanak, türelem
-
Dr.NX
addikt
Google-s acc.
Mindegy, köszi, akkor ezek szerint nem a szerver áll.
Lehet, hogy megint a Safetynettel bohóckodnak valamit.
Rányomok, hogy belépés Google accounttal, utána csak karikázik és kiírja, hogy unable to authenticate, még az acc-ot sem engedi kiválasztani.
Írok a supportnak. -
Dr.NX
addikt
Másnak működik a játék?
Tegnap 17 óra óta nem tudok belépni. -
MrCsiT
addikt
válasz
TazLeacher #6449 üzenetére
a gúnyos, arcoskodó hozzászólásaid pedig csak téged minősítenek: érveid nincsenek, hivatalos megerősítést nem tudsz adni, csak egy véleményed van, amit fújsz, és.. még csak nem is arra reagálsz, amiről írok?! mitől is vagy hiteles?
(A "PH! nagyúr" marha kevés lesz ehhez, annyit mondhatok.)
Ja, és itt egyedül Te "hőzöngsz", hogy idézzelek.ÉN vagy kérdeztem, vagy alátámasztva, állítottam dolgokat.
-
MrCsiT
addikt
válasz
TazLeacher #6449 üzenetére
fene se akarta off-ba tenni.
" De, ha ez mégis a szabályzat része, akkor ez a rész megszegése is egyből banal járna?" - kiemeltem vastaggal a vonatkozó részt. Ha nem tudod értelmezni, mit tehetnék?
legyen itt újra, hátha akkor jobban átmegy:
"Accounts are penalized for violations of the Terms of Use and/or the Trainer guidelines—we may issue a warning, suspend you from the game, or (for serious or repeated violations) terminate your account."
Most alá is húztam. Így már észrevennéd végre?
Tehát, ha a "term of Use"-t VAGY a "Trainer guidelines"-t megszeged, egyformán kaphatsz figyelmeztetést, felfüggesztést, vagy az accountod megszakítását (ban).
Nem hiszem, hogy nem tudtad lefordítani, akkor meg mi van? Ignorálod a tényeket?
Nem. Nem próbálok semmit bebizonyítani. Egyszerűen, multiacc témában hülyeséget írtál, és most nem tetszik, hogy beidéztem a szabályzatot. Fura vagy..
marositech: ma én is harcoltam egy gym-nél, ami annak ellenére is nőtt, hogy senkit nem láttam a közelben sem. Reméljük, kizárják majd ezeket a hibákat, bár, lehet, csak egy elugrálós gps dolog, nem direkt csalás, azzal meg nem tudom, fognak-e tudni mit tenni.
-
TazLeacher
nagyúr
Természetesen, ha tévedek, beismerem, és elnézést kérek. Akár megeshetne most is, de nekem azért ennél egy kicsit több kell, mint a:
No cheating. Don’t do it. Play fair. one account per player, please
Ez nem szabály, hanem iránymutatás, legalábbis nekem eléggé annak tűnik. Korábban linkelték a hivatalos szabályzatot. De, ha ez mégis a szabályzat része, akkor ez a rész megszegése is egyből banal járna?
Treat other players and bystanders with respect and courtesy, and conduct yourself in an appropriate manner while playing Pokémon GO.
Mert ez ugyan ott van, ahonnan linkelted. Tehát ez is szabály lenne?
De tudod mit, hajlandó vagyok elfogadni, mint IRÁNYELVET. Megkövetem magam, igazad van. Legyen főbenjáró bűn a multiaccount használata.
A dolog még akkor is sántít. Mert 1 ember, 1 account. Nem is az ő accountja, hanem Te mondtad, hogy a barátjáé.
De legyen, fogadjuk el, hogy ilyet se lehet. Nem lehet kölcsön adni az accountot. Tehát, ha én odaadom mondjuk a gyerekemnek, hogy uccu neki, menjél pokémont vadászni, akkor engem is felnyomsz? [- kölői kérdés]Csak kérdezem, hogy tisztában legyek vele. Hiszen ez sharing accounts.
Az a baj, hogy gőzerővel próbálod bebizonyítani, hogy nem puszta rosszindulat volt. Egy olyan játékban, ahol a játékosok egy jelentős része a mai napig vígan fakeGPS-ezik meg botozik, ez volt a legnagyobb problémád, hogy odaadta a haverja neki a telót. Már írtam, büszke lehetsz magadra, megvédted a játék becsületét, hű állampolgár voltál, remélem szebb lett tőle a napod. Azt állítod, hogy úgysem fogják banolni, ugyanakkor erre már a saját accountodat nem tetted fel, pedig bizton állítottad, hogy bemondásra nem banolnak (bár amikor megtetted a bejelentést, ebben reménykedtél)
Részemről lezártam, nem kell rá reagálnod, leírom ide, amit szeretnél olvasni. (Mert, hogy ellenvéleményt nem vártál, amikor ezt büszkén beírtad, az az elmúlt pár hsz-ből 100%-osan lejött, hiszen 2 napja bizonygatod, hogy az bizony teljesen jogos volt, arra vártál, hogy a közösség állva tapsolva fog ünnepelni eme nemes cselekedeted kapcsán. Ám legyen, legyen még egy jó napod!) Úgyhogy zárszóként:
Igazad van. Jól csináltad. Büszkék vagyunk rád! Így tovább, hajrá! Rohadjanak meg azok a mocskos csalók! Ilyen egy igazi játékos, gratulálok! Példaértékű volt, amit csináltál! Megérdemelték! Örülök, hogy vannak még ilyen jó, és tisztességes emberek, mint Te.
-
MrCsiT
addikt
válasz
TazLeacher #6399 üzenetére
Veled ellentétben, én képes vagyok linkelni pár hivatalos hozzászólást a témához.
(fentebb kértem tőled, nem tetted meg.)Pl. erre:
"Pl.: valahol tiltja akár az EULA, hogy több accounttal játsszál?"
Lentiek alapján, (neked) sajnos, igen:
No cheating.
Methods of cheating, unfortunately, are limited only by cheaters’ imaginations, but include at a minimum the following: using modified or unofficial software; playing with multiple accounts (one account per player, please); sharing accounts; using tools or techniques to alter or falsify your location; or selling/trading accounts.
lentebb:
"Accounts are penalized for violations of the Terms of Use and/or the Trainer guidelines—we may issue a warning, suspend you from the game, or (for serious or repeated violations) terminate your account."
Szóval, most én kérem tőled - ahogy Te szoktad másoktól pár x hsz-el visszább - hogy olyan szabályról legyél kedves vitát kezdeményezni, amit helyesen tudsz.
Köszönöm.
-
marositech
senior tag
Úgy látszik még nem tökéletesek a niantic csalásbiztos frissítései...
3 gymet próbáltam foglalni a 'ligetben, de leverés után mindig előlem foglalta le a gymet...és közben 100m-es sugarú területen csak én vagyok...egy árva lélek sehol.
Szóval Tomeeekking lépj egyet hátra is szó szerint... -
harq55
kezdő
válasz
TazLeacher #6443 üzenetére
Még mindig ott van. Járok ki pár napot egy héten. Fél-egy óra alatt kb. 4-6 megvan.
Az Etele út mindkét oldalát bejárom az adott szakaszon oda-vissza pár körben. Néha az úttól beljebb is vannak (mindkét oldalon), de azokat így térkép nélkül azért nehéz belőni.
Azt vettem észre, hogy 16.00-16.15(30) között, amikor sajna pont lenne időm, akkor mintha pont nem jönnének, de 15.30-16.00 között jó szokott lenni. -
Dr.NX
addikt
Terms of Service https://www.nianticlabs.com/terms/pokemongo/en
Ennyi. -
törölt tag
válasz
Armahun #6433 üzenetére
Szerintem ez nem olyasmi. Bár vannak hasonló dolgok benne. de akkor sem. Alapban ott bukik meg a dolog, hogy a Pokemon GO egycélú, ez meg többcélú játék. (Egymás támadási lehetősége.) Másrészt amit az utcán összeszed azt továbbadja. (Kereskedés)
Ez egy kifejezetten csoprtosra tervezett cucc. Nem pedig a magányos pokéedző útja. -
Armahun
addikt
Mi történik, ha összegyúrjuk a PokeGo-t Harry Potterrel?
Video -
MaciG
addikt
válasz
TazLeacher #6431 üzenetére
Pont erre írtam, hogy akkor ha ez nem csalás akkor az emulátor sem.
Jelen esetben mi történik? Jelen volt ott egy személy, de csak virtuálisan amivel te előnyre teszel szert.
Emulátornál mi van? jelen vagy de csak virtuálisan amivel előnyre teszel szert.
Vagyis ha előbbi nem csalás csak etikátlan, akkor utóbbi sem az. -
TazLeacher
nagyúr
Pont beletrafáltál, sárga vagyok.
Viszont ne keverjük a szezont a fazonnal. Az, hogy ha szerinted, mindent szabályosan csináltak és a és ez a követendő példa, így kell ezt játszani nem egy, és nem ugyan az. Igen, szerintem mindet szabályosan csináltak, DE nem követendő példa, nem kell így játszani, mert ahogy írtam korábban, etikátlan. De attól, hogy - egyszerűen szólva - valaki bunkó, attól nem érdemel bant. Szerintem, továbbra is.
Hozzátenném még extraként, hogy ha még benne is lenne az EULA-ba, hogy tiltott a multiacc, ez akkor sem az. 2 eszköz, 2 emailcím, 2 account. Valószínűleg még igaz is, amit mondtak, hogy haveré, mert azért jóval egyszerűbb lenne multiaccountot tolni 1 telefonnal...az meg, hogy kölcsön adta a haver a telefonját...most tényleg? Ha haver áthozza a PS4-ét és egy lakásban két PS4-el multiban Mortal Kombatozok, akkor bant érdemlek? Ne már....
-
MrCsiT
addikt
..lemaradt: már az gáz, hogy - érvelésed alapján - ma született bárányok, és mindent szabályosan csináltak.
Ezzel a véleményeddel nem tudok azonosulni, és mivel a fentebbi hsz-emben írt feltételeket aligha fogod összehozni az érvelésed mellé, így, én a magam részéről be is fejeztem a témát, azzal, hogy csak sajnálni tudok mindenkit, aki szerint ez így rendben van. (az, hogy technikailag lehetséges, az egy másik dolog..) -
MrCsiT
addikt
válasz
TazLeacher #6399 üzenetére
" valahol tiltja akár az EULA, hogy több accounttal játsszál?" - ha jól tudom, igen.
Megkérdeztem a supportot pár dologról, de nem igazán igyekeznek a válaszadással.
Ahogy hallottam,a multiacc tiltott.
Ha linkelsz egy hivatalos véleményt, ami alátámasztja az érvelésed, természetesen elfogadom.A gym foglalós történethez: ha szerinted, mindent szabályosan csináltak, és ez a követendő példa, így kell ezt játszani, akkor remélem, Te is piros vagy.. de semmiképp sem sárga.
Csalás: olyan előnyszerzés, amivel tisztességtelen módon előrébb jutsz másoknál.
Ha megmutatod EULA-ban, hogy hol szabályos 20-as lényekkel felütni a gym-et, majd azokat kicserélni 1800+ méretűre egy második acc. használatával, akkor elfogadom az érvelésed.Ha nem megy, akkor pedig ez jogosulatlan előnyszerzés, ami éppen a csalás definíciója.
-
MaciG
addikt
válasz
TazLeacher #6421 üzenetére
Én értem amit mondasz csak kicsit továbbgondoltam
-
Imy
veterán
Jól nézem, hogyha egy pokémont elütte fejlesztek, mint ahogy evolvolok, akkor jobban jövök ki? Egy 749-es growlithe-m van, arra számolgatom.
-
Boborján
tag
válasz
TazLeacher #6421 üzenetére
Mondjuk ez oké. De abból kiindulva, hogy mennyire egyenlőtlen a játék azért simán pár dolog nem kéne oda sorolható legyen. Oké a botot megértem. Az emulátor és ezzel együtt a fake gps határ eset, ha nem lenne annyira igazságtalan a lények eloszlása akkor senki nem akarna a Central Parkban "járkálni" a gép előtt ülve... De nézem videót ,hogy a Londoni gyerek is ámulva járkált a Santa Monica beachen , hogy mennyivel több meg jobb lények vannak. Pedig London nem kicsi. A térképet meg a commonuty teljes mértékben nem tekinti csalásnak, sőt mindenkinek alap elvárása lenne, hogy legyen működő segítség csak a Niantic baszik az emberek véleményére és csak a saját szarul lefektetett szabályai érdeklik és ebbe is fog belebukni.
-
lm83
őstag
válasz
spanglee001 #6420 üzenetére
Ja nem akartam beírni...
Gondoltam akit érdekel a rossz hír az megkeresi
Aki meg nem is akarna tudni róla, annak nem veszem már el most a kedvétOh látom már feljebb be írták amúgy...
-
lm83
őstag
Néztétek mi lesz az új frissítésben?
Még több ember kedvét veszik el a játéktól... -
MaciG
addikt
Primeape-t próbálta már valaki harcban? Eddig sosem láttam mankey-t, meg meg egyből fogtam kettőt és még tojásból is kelt.
Csalás/etikátlan viselkedéshez: Az eddig elolvasott érvelések alapján nekem az jött le, hogy ha én pl elkezdek emulátoron játszani akkor nem csalok csak etikátlanul viselkedem, hiszen még valaki az utcán sétálgat addig én otthon ülök, de összeségében nem csalok, hiszen én is ugyanazt a pokemon go-t használom csak én másik platformon.
-
TazLeacher
nagyúr
te érvelési rendszereddel most akkor én meg jöhetnék azzal bugyuta kiragadással, hogy "na nehogy már egy buszon helyet át nem adó" etikátlan magatartáshoz hasonlítod ezt a "tettet".
Milyen "tettét"? Úgy csinálsz, mintha minimum lopott volna tőled...jézusom. Igen. Pontosan ehhez hasonlítom. Látom még mindig nem tiszta, hogy mi a különbség a csalás (vagy átvitt értelemben a szabályok be nem tartása, tehát bűncselekmény) és az etikátlan viselkedés között.
Érdekes módon valahogy a többi dologra valahogy elfelejtettél reagálni. Mondjuk a térképes dologra...mert, hogy AZ konkrétan csalás. Ha jól tudom/sejtem Te is használtál térképet. Akkor hogy is van ez? Ha Te térképet használsz, ami egyértelműen rögzítve van a játék szabályaiban, hogy tilos, vagyis csalsz, az rendben van, mert megmagyarázod magadnak, hogy miért is. Ha más nem csal, csak etikátlanul viselkedik, akkor hulljon a férgese? Elég érdekes az értékrended.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tompiheroe83 #6407 üzenetére
Beszéltem olyan emberekkel. De aki váltig állítja, hogy nem, uccu neki, írja ide a felhasználónevét, én meg lejelentem. Az, aki biztos az igazában az ugye nem tarthat ettől...természetesen ellekező esetben megkövetem magam.
-
válasz
tompiheroe83 #6410 üzenetére
Nem legitimációt kért a linkelt hozzászólásban, hanem azt szeretné megtudni hol/hogyan tud jelenteni. De lehet rosszul értettem.
-
tompiheroe83
tag
Miért tőlünk vársz legitimációt? De most komolyan ha jelented mit hiszel mi fog történni ha csaló ha nem? A nianticnál a "csalási osztály" egyesével végigmegy minden ilyen képtelen bejelentésen és kivizsgálja? Jó tételezzük fel. Hogyan? Megnézi, h hol van az a gym és megàllapítja pl, egy street wieval, h hát hö ez tényleg egy elhagyatott vidék, gyanúús, és visszanézi a nasa műholdasfelvétel archivumában, h tényleg csak ti voltatok ott? Vagy megnézi a bejelentett játékos profilját? És mit lát amit egy algoritmus nem tudott volna kiszűrni eddig? Hogy átvágott a házak/kertek között miközben odafelé ment, ott ahol nincs is út(újra a műholdról csekkolva persze, leszarva a létező gps pontatlansági valós indokokat) ami amúgy se bizonyít semmit, arról pedig ne is álmodjon senki, h ilyen adatokat tárolnának bárkiről, felesleges és költséges és hasztalan, az eddigi banwavekből azért kirajzolódik, h milyen adatok birtokában vannak és, h azokat miként és milyen módszerekkel vizsgálják a profilokat. Jó és "sikeres" jelentgetést!
-
tompiheroe83
tag
válasz
TazLeacher #6398 üzenetére
Ilyet, h bejelentésre bannonlnak, ezt hol hallottad, mert, hogy nekem a saját tapasztalatom(konkrétan a niantic visszaírt ilyen ügyben egy megkeresésemre és írták, h sorry nincs de nincs bannolás bemondásra, még jó is mert kb már rég bannolva lennék mert jóval átlag felett tolom a játékot ezért is próbáltam ki, h tudjam van-e félnivalóm). Milliós nagyságrendű aktív játékosállomány mellett képtelenség is lenne a sok hülye feljelentgetőt kezelni, a botokat meg az illegal 3rd appokat meg nyilván algoritmussal szűröd, nem pedig tört angolsággal írt harmadik világbeli besúgók alapján
Da ha lemaradtam a legújabb fejleményekről és van vmi infód akkor érdekelne. -
Jazz
veterán
válasz
TazLeacher #6403 üzenetére
Kerülhetnéd a személyeskedést, ha megfigyeled én sem teszem, és próbálhatnád érteni a lényeget.
A következő bejegyzés pedig csak egy analógia az "ördög ügyvéd"-jére.
Ha neked ebből az jött le, hogy a lopáshoz hasonlítom, akkor csak gratulálni tudok:
"Azért az is érdekes hogy ilyen vehemensen véded az "etikátlan magatartásúak" ellen tett lépéseket, és magára az etikátlan magatartásra meg csak rálegyintesz.
Na nehogy már az legyen a legnagyobb bajod, hogy az "etikátlan magatartású" bármit is kaphat. Mintha a tolvajt védenéd hogy lelőhetik rablás közben. Istenem. Játssz becsülettel, és akkor nincs mitől félni. Vagy magára vessen."
(A te érvelési rendszereddel most akkor én meg jöhetnék azzal bugyuta kiragadással, hogy "na nehogy már egy buszon helyet át nem adó" etikátlan magatartáshoz hasonlítod ezt a "tettet". De nem teszem mert értem mit akarsz mondani. Te is próbálhatnád ugyan ezt, az első sorban írtak helyett.) -
TazLeacher
nagyúr
Úgy látom komoly fogalmi zavarban vagy...akkor kezdjük az alapoktól. Van a csalás, és az etikátlan viselkedés. Az EULA, mint olyan tiltja a csalást. A bejelentés a CSALÁSOK-ra vonatkozik, és nem arra, hogy valami etikátlan-e vagy sem. Nézzük részletesen, a jelenlegi szabályok szerint miről van szó:
Etikátlan több accountal játszani? Az. Etikátlan más előtt bedobni egy Gym-be egy pokémont? Az. Csalás nem?
Szabályszegés, tehát csalás-e a térképhasználat? Igen. Hányan csinálják itt? (Köztük én i, amíg működött...) De ez belefér. Miért is? Tehát ki itt az atyaúristen, hogy meghatározza, hogy mi az ami etikátlan, és belefér, és mi az, ami nem? Segítek: senki. Az etikátlan dolog nem csalás, így paraszt dolog ezért valakit jelenteni, főleg úgy, hogy nagy valószínűséggel ban lesz a vége.
Az általános elfogadott tény lett, hogy a térkép nem számít olyan jellegű csalásnak, amit a közösség elítél, és bűntet. Tehát beszélhetünk itt etikáról, de még egyszer leírom, hogy a jelentés nem etikátlan viselkedésre van kitalálva, hanem a csalókra. Ezzel semmi mást nem lehet elérni, csak pont igazolni, hogy annyit ér a dolog, hogy semmit. Lépten nyomon mindneki jelentkeget, így pedig elveszíti a jelentőségét.
Tehát mégegyszer: az etikátlan viselkedés nem csalás. Nem kell vele egyet érteni, hogy elnézd. Etikátlan nem átadni egy helyet a buszon az idősebbnek, de nehogymá' a lopáshoz hasonlítsd, ami bűntett. Ebből látszik, hogy nem érzed a kettő között a különbséget. Mi etikátlan, és mi tiltott. Először ezeket magadban tedd tisztába.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
joergie #6400 üzenetére
Ami egészen addig igaz lenne, ha nem itt hőzöngene, és büszkélkedne, hogy mekkora király volt. Ha ő leírhatja, hogy mekkora császár és volt ettől egy jó napja, hogy pár srácot megfingatott, akkor én meg had írhassam már le az erről alkotott véleményemet, ha nem gond...mármint ha nem gond, hogy reagálok egy itt leírt hsz-re, és más a véleményem, mint az abban leírtak...de ha gond, akkor meg igazából nem zavar, mert akkor Ctrl+C, Ctrl+V a Te hsz-ed saját magadnak.
-
Jazz
veterán
válasz
TazLeacher #6398 üzenetére
Vagy te nem. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Egyébként üdvözítő hogy végre van egy játék ahol tényleg kiszórják a nem odavaló egyéneket, és marad egy korrekt játékosokból álló réteg.Azért az is érdekes hogy ilyen vehemensen véded az "etikátlan magatartásúak" ellen tett lépéseket, és magára az etikátlan magatartásra meg csak rálegyintesz.
Na nehogy már az legyen a legnagyobb bajod, hogy az "etikátlan magatartású" bármit is kaphat. Mintha a tolvajt védenéd hogy lelőhetik rablás közben. Istenem. Játsz becsülettel, és akkor nincs mitől félni. Vagy magára vessen.
Egyébként én meg úgy tudom, hogy a niantic egyáltalán nem támogatja a multiacc használatát. Egy account egy ember és pont. (Persze erre lehetne azt mondani, hogy akkor jön a "kék" haver....az eredmény ugyan az.)De értem mi a nézőpontod. A "bűn" szerinted kicsi. Szerinted. Ő szerinte meg, akinek majd a 20perc alatt felhúzott kizárólag magas cp-s pmonokból álló 10-es gym-et kell levernie, és majd ott fog szenvedni nem kevés ideig, szerinte meg igen is nagy "bűn", unfair. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest