Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marositech
senior tag
Lesz karácsonyi event, jég alapú pokék tömege (igen a Lapras is) És a Tüzescsikó és a Tüzesló és tömegesen lesz.
[link]
Szerintetek ez működik? -
Gaborz1
senior tag
Megvolt a zsinórban 7. napi Pokéstop kipörgetése. Ennek örömére 20!!! itemet dobott. Kinek mennyi volt a max egy pörgetésre?
-
Dr.NX
addikt
Működik a Pokémesh, csak mivel a Niantic folyamatosan foltozza a réseket, ezért mindig a legfrissebb verziót kell használni. A timer sem bugos, egyszerűen csak nem tudják már lekérdezni a despawnig hátralévő időt.
https://www.pokemesh.com/the-end-of-timers-above-pokemon/ -
törölt tag
Tudom, már unja mindenki.
De nálunk csak egy pokéstop van, és ha elindulsz pörgetni, akkor a falu a szájára vesz. Tehát így jönnek a boltban a hátad mögött a "mindjárt 40, és ilyen szarokkal foglalkozik" "mér' áll az iskolánál, mi dolga ott?" " kire vár ott, mit akar eza 'zember?" meg a hasonló beszólások. Lure-t meg sem próbálom. Sok esetben alulképzett, de hangadó emberek. Amikor a játék fogalma kimerül valakinél a csutkababánál, és nem érti ma már mi folyik körülötte, akkor bizony gyanakvó lesz. Ha meg a tv rátesz egy-két dolgot ahogy a kezdésnél megtette, akkor az meg a fejükben marad.Ami talán pozitív, hogy.... Ja, nem olyan felénk nincs..
Vagy mégis. Mintha egy ideje a település táblától bentebb húzódna az a két pokémon ami csak pár hete tűnt fel.Most azon agyalok, hogy ez a sok incense, vagy a tegnapig tartó csoda a felelős ezért, de tetszett. Holnap ez is kiderül.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #7088 üzenetére
Vidd vissza a kazettáidat.
-
Imy
veterán
válasz
bebe159 #7091 üzenetére
Én is kocsival csinálom, heti 1-2x berakom 10 gym-be, és így sikerül azért kiszedni coint, de gyorsan kiraknak, van amikor másnap már 2-3 gymben vagyok bent. Én is falun lakok, és nekem is a stop, illetve a pokemon fogás problémás minden nap, így nem jön össze majd a napi bónusz...
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
bebe159 #7090 üzenetére
Ez igaz, de mit szóljon az, akinek kb 1-5 stopja van a városában, falujában, az is messze egymástól? TÉLEN? Aki szeretne játszani, de nem tud, mert nincs labda, nincs poti? Az a baj, a fejlesztők csak azokra gondolnak, akik nagyvárosban laknak, és minden sarkon stop van. Ebben az esetben én sem sírnék, hanem mennék jókat sétálni, és gyalogosan begyűjteni a cuccot.
De így csak úgy tudtam fent maradni, hogy mikor Pesten jártunk, a táskát telegyűjtöttem cuccal, és abból éltem itthon. A harc sok potit igényel, és nehéz összegyűjteni belőle kellő mennyiséget, 1-5 stoppal, egymástól nem épp 1-2méterre lehetetlen, és jogosan mondja az ember inkább azt, hogy bmeg... -
bebe159
aktív tag
válasz
bebe159 #7090 üzenetére
Kisebb csalásnak tartom azt is, ha valaki kiüti a gymet, majd bepattan az autóba és továbbhajt a következőhöz és azt is kiüti, ez nekem gyalogosnak több idő, addig kétszer színt vált a gym, és ingáznom kell, hogy kivegyem a coint, ami még több idő így és szerencse is kell hozzá.
-
bebe159
aktív tag
Alapvetően azért találták ki a játékot, hogy az embereket egy kis mozgásra, sétára késztessék. Szóval semmi kivetnivaló nincs abban, ha korlátozni akarják az autósokat, üljenek akár az anyósülésen, nem gyalogosok. Nyilván változtahtanának a stopok helyén és mennyiségén, de ez megint más téma. Ezt gyalogosan kell játszani.
-
-
válasz
Plazmacucci #7086 üzenetére
Gondolom azt próbálta meg érzékeltetni, hogy ha egy autós pokémonozik, más is meghalhat rajta kívül, így nem csak a darwin díjasok fogynak. Egy dohányos, ha pokémonozik, még nem lesz veszélyesebb rám, mint ha nem pokémonozna.
-
-
Jazz
veterán
Pokemesh-t póbálta valaki? Működik? 10.0.0-val nem connectol az account. 10.3.0-val meg bugos a timer, nem jelzi, csak annyit hogy >1min.
-
bebe159
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de az slő pokémon elkapás és a pokéstop pörgetős bónuszoknak nem kellene együtt haladniuk, ha minden nap játszom? Ma megkaptam a 7. napi, szóval a heti pokémon bónuszt, de a stop csak a 6. napnál járt.
-
MaciG
addikt
válasz
tompiheroe83 #7072 üzenetére
Ez butaság. Aki vezetés közben pokemonozott az most csinál mást... Érdekes módon a dohányzásba sokkal többen belehalnak, mégse tilos. Jah hogy az nagy üzlet és rengeteg pénzt hoz, akkor miről is beszélünk? Kutyát nem érdekli ki minden hal meg mikor, ha nagy pénz van benne.
-
tompiheroe83
tag
válasz
marositech #7079 üzenetére
Benéztem?? Ez kicsit erős...
áruld el, h lehet kiszűrni azt, h vki bkvzik, vagy utas vagy épp sofőr? Várom a konstruktív kivitelezhető javaslathegyeid. Ilyen esetben mindig a legrosszabb lehetőség a mérvadó(kilapítasz egy gyereket pokemonozás közben-sajna megtörtént) Majd ha téged lapítanak ki akkor szólj, majd küldök egy "Ezt benézted" feliratú műlábat...bocs a morbiditásért de a példa jó.
-
tomazin
veterán
válasz
Plazmacucci #7074 üzenetére
Mert ha elutsz valakit kocsival abban mi a darwini? :/
-
marositech
senior tag
válasz
Kicsit benézted.
BKV-zok. És így most szívás, a készleteimet nem tudom feltölteni. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Amúgy ez is milyen már!
Mint utas, szoktam tolni a kocsiban, nem én vezetek. Erre néhány idióta miatt, mi, akik normálisan használtuk KOCSIBAN szívjuk meg..... vezetés közben ne fogjon senki semmit, ennyire egyszerű -
avmpg
tag
Vidéki kisvárosnál ugyanez a helyzet.
Több a nest mint régen és sokkal aktívabbak.
Nagy az öröm, hogy maradtak különlegebb nestek, amik az event előtt nem volt sose.Olvastam olyat, nem tudom mi igaz belőle, hogy azért volt ez a nagy mon felpörgetés, hogy teszteljék a gen2 bővült kínálata után várható megnövekedett felhasználó számot.
Én csak a 90+osokat tartom meg.
A tárolót én is kétszer bővítettem, mert mindegyik alap monból szeretek egyet megtartani, a maxra evolvoltokból akár többet is, más-más movsetekkel, vagy a ritkábbakat a cseréhez.
A kedvenceimből van, hogy 5-6ot is megtartok más-más movesetekkel, hátha megjön a niantic esze, kicsit bonyolítják a harcot és lesz értelme, a különböző move-oknak és lehet majd stratégiázni. -
Atex
tag
válasz
Tényleg így volt bejelentve, de nálunk nem is állt vissza a régi állapot:
1. nem ott vannak a helyek ahol régen, főleg csak a stopoknál vannak, egy két helyet leszámítva. Szerencsére, abból nagyon sok van (egyenlőre). 1km-es körön belül van 23 db.
2. Régen volt 5-6 spawner, most 20 körül.
3. Maradtak csoportos lelőhelyek.
4. Igaz ma nem fogtam Charmeliont, Grimert, de volt már több Jigglypuff, Koffing, Belsprout, Exxegcute, jó pár Eevee. Ez egy kis falutól nem rossz. Most már érdemes sétálva is, mert folyamatosan lehet fogni.
Viszont amióta ez van nem edzettem, mert inkább farmolok. 2-3 naponta el tudok használni egy Lucky Egget.
Amúgy nekem is 550-es a tárolom, mert nincs mindig időm egyből válogatni, mikor farmolok, vagy mikor Isten háta mögötti helyen Incensezünk. Ilyenkor összejöhet simán 60-80 pokemon, amit otthon nyugodtan válogatok. Illetve a Gen2.-hez, esetleges Tradehez ís gyűjtögetek
.
-
-
tomazin
veterán
válasz
Faj amugy nekem is, mert mikozben en vezetek a parom jatszana. De teljeseggel megertem, szerintem se jatszon senki mikozben vezet. Ha meg pirosnal all akkor fog menni.
-
tompiheroe83
tag
válasz
marositech #7071 üzenetére
Ez így volt bejelentve már az elején, hogy az item és spawn növekedés az tegnapig tart. A sebességkorlátozás pedig a pokemon gohoz bizonyítottan köthető közúti halálos balesetek miatt lett. Én se viselném jószívvel ha vki azért lapítana ki mert pörgetgetés közben egyszercsak egy lapras spawnolna a söfőrnél. Én a 40 km/h t is sokallom, maximum 30ra vinném le vagy még alacsonyabbra.
-
marositech
senior tag
Nem tudom ki vette eszre. Mintha visszaallt az eredeti felallas.
Mar csak 3-4 db itemet dob a stop. Es igen, a Try again later speedlimit megmaradt.
Niantic...epp akartam vasarolni, de kaptok egy nagy fityiszt! -
tompiheroe83
tag
Nincs szivem kidobni semmit
de amúgy azért tartok meg sokmindent mert pl ha holnap bevezetik, h pl lehet csoportosítani vagy keresni vagy bármi mást ami a trainelést segíti akkor brutál király leszek
mert bármit tudok majd megfelelően alacsony cp-vel és effectivvel trainelni. Vagy majd cserénél jó lesz. Vagy soha semmire
Egyébként még akkor halmoztam ezt fel amikor egy lénnyel lehetett csak trainelni, lazán lehetett a prestiget növelni, ha akár csak egy cp-vel kisebb volt a trainelőd akkor 500 prestige, ha ráadásul a következőn is átmentél akkor 1000. A 8000ezres szintlépés kb két perc volt...
-
Dr.NX
addikt
Én is bővítettem a tárolót, hátha később a trade-nél (ha lesz) fel tudom használni némelyik ritkább mont.
Pl. Magmarból van vagy 12, míg Snorlax, Dragonite, Growlithe kereken 0.
Nincsenek nagy igényeim, 11 Magmart szívesen elcserélnék egy 50%-os Bite/Bulldoze Growlithe-ra. -
MaciG
addikt
válasz
tompiheroe83 #7047 üzenetére
Minek 700as tároló?
Nekem a gyári 250-es van, majdnem lvl32 vagyok ,de bőven elég. 100hely az evolvnak a többi 150 meg bőven elég, még sok is. Én nem tartok meg minden xart, csak hogy meglegyen, mert azt a pokekodexben is látom mi van meg. Csak azokat tartom meg ami jó IVs és a legjobb támadásokkal rendelkezik.
Egyébként a farmolós részét én is befejeztem, most hogy vége van az eventnek, mert egyrészt már unalmas, másrészt meg már ilyen négy meg ötszázas pidgey-k jönnek amik a málnás utra ball-bol kijönnek, de említhetném a pár százas weedle vagy ratatákat is, azok is folyton ugrálnak ki, és most hogy utazás közben már alig lehet stopokat pörgetni így nincs labda, mert ezen a szinten a piros már szinte semmire sem jó...
Én egy ilyen klán rendszert egyébként szívesen látnék, mert ez hogy lényegében van két csapat ami egymás ellen küzd elég snassz, ráadásul nem te választod meg a csapattársaidat sem.
-
bebe159
aktív tag
Ha nehezebben lehet kiütni akkor szerintem az alacsonyabb szintű játékosoknak semmi esélyük nem lenne. És hiába húzzák könnyebben, ha megtelik a gym...
-
Sefule
tag
Volna egy kérdésem. Eddig úgy tudtam, hogy max 10 gymbe tehet egy user pokemont. Eddig ez a kérdés nem merült fel, sosem voltam 5-nél többen egyszerre. De most sokkal könnyebb elfoglalni az ellenséges gymeket, és tettem egy nagy kört, beraktam 10-et. Aztán elindultam haza, és elmentem egy baráti gym mellett, amiben volt üres hely. Csak kíváncsiságból kipróbáltam, és hagyta betenni a mont. A shopban a számlálóm továbbra is 10-et jelez, de a tárhelyen 11 mellett van gym jel. Ez eddig is így volt, vagy újdonság? Korlátlanul tehetek be, csak coint nem ad többet 10-nél?
-
Boborján
tag
A Seadraval 800-al nagyobb fire pokemont simán le tudsz csapni. Ha ott hagyni nem is jó arra jó hogy üsd a gymet. Ha meg jön a Kingdra az úgy tudom 2600 fölött lesz a max cp-je. Persze ha egyszer jön, meg addig ki kell húzni.
Itt meg olyan szépen leírtátok mit már rég leakartam csak lusta voltam hozzá. +1 mindenkinek
-
Cucus
csendes tag
Sziasztok! Eddig csak olvastam a fórumot. Most viszont felmerült kérdésem, ami lehet nektek is érdekes lehet. Nemrég mikor bővült a spawn helyek száma a lakásból konkrétan 2 spawn hely is volt amit elertem, 1 regebbi s 1 uj, lehet ez az miatt amit korabban olvastam h ha tobb acoountot erzekel stb akkor előbb utóbb raknak oda spawn pontot. A bonus akció ota viszont egyik sem aktív. Gondoljátok h ezek a pontok visszaállnak kb holnap? Pécsett jatszom amúgy. Előre is köszi, addig is jo jatekot nektek!
-
Atex
tag
válasz
marositech #7053 üzenetére
Köszönöm szépen, meg is rendeltem én is cégre.
Sajnáltam az S7-et, főleg hogy az aksi nem cserélhető csak a ragasztott üveghátlap bontásával.
Mi most a leggazdaságosabb feltöltős internet csomag, ami a játék szükségleteit kielégíti?
-
avmpg
tag
válasz
tompiheroe83 #7054 üzenetére
Nem annyira a machop-al vontam párhuzamot, inkább azzal, hogy valamiféle sport center legyen, mivel elvileg oda spawnolnak a fighting típusúak. Hitmonlee-nél ez bejött, mert pont egy uszoda mellett fogtam, de simán lehetett egy óriási mák is.
-
tompiheroe83
tag
Machop nest pesten most a Rózsák tere, nem is rossz, 2-3 napja voltam ott, jól adta. De azt gondolod, h ahol a machop van ott vannak a hitmonok is? A hitmonleemet azt én pont tegnap fogtam a villányin a tájépítészeknél, egyet már láttam a nyáron(azt nem is tudom hol) de az elfutott.
Az észrevételeid meg tök jók, meg az ötletek is baromi jók, de attól tartok, h most pár hónapig az eventekkel nyugtatják le a népet, közben tuti megy a fejlesztés a háttérben, remélhetőleg az általad mondottakhoz hasonlók. De tényleg tartok tőle, h akár az egész telet kibekkelik ilyen pár napos dolgokkal :/, hogy aztán majd tavasszal robbantsanak újra mindennel egyszerre( gen 2, lényeges új funkciók), de ne legyen igazam.
-
Atex
tag
válasz
marositech #7036 üzenetére
Megkérdezhetem hol rendelted meg a Vernee Thort 30.000-ért?
-
avmpg
tag
válasz
tompiheroe83 #7047 üzenetére
Én az elmúlt két három napom vadászatát a gazdagréti kaland kivételével uszodák, sportpályák, konditermek, stb... környékén töltöttem, ahol korábban is láttam elvétve machop-ot.
De semmi...
Se Lee se Chan. -
avmpg
tag
Még egy rész a monologhoz, csak erre már nem volt időm reggel.
Ahhoz, hogy ismét nagyon aktívan játszak nekem ezek kellenének:
- Működő kereső. Nem kell feltétlenül térkép. De a kereső működjön. Illetve az lenne még nagyon cool, ha valamilyen módon jelezné, hogy a közelemben (mondjuk kb. 1-2km) spawnolt valami spec nagyon durva mon. És akkor viszont nem negyed órát élne, hanem mondjuk egyet. Úgy lenne izgalma a keresésnek. De ehhez alap követelmény a közvetlen közelben működő sightnings.
- Potos km mérés! Nem, nem mér pontosan!!! Nagyképű ON. Több 10ezerkm-t lefutottam már. Majdnem méterre és másodpercre pontosan tudom mennyi az 1km. A PoGo nem.Nagyképű OFF. De sokat javult, ez tény.
- Legyen értelme a kölönféle monoknak, ne csak a helyet foglalják a tárolóban. (Ahogy írtam már, Championship, valami mini játék és fejlesztési lehetőség - moveok változtatási és IV növelhetési lehetősége, akár nagy erőfesszítéssel)
- Vidéki játék lehetőség. Most kb. reális vidéken, talán még sok is kicsit (BP-en is), de ha visszaáll a régi rend, akkor vidéken megint nem lesz sehol semmi. Ezt mindenképpen egyenlíteni kellene.
- Több 2km tojás, Kevesebb 5km tojás, a 10km nagyjából reális, de azért azt figyelhetné, hogy ne 3 fajtából jöjjön az összes 10es tojásból született mon... OK, hogy nem 90+os minden ami jön belőle, de - 10 Magmar+10Jynx+10+++ vs. 0 HitmonXY,Lapras,Snorlax - az nekem nem reális. Bizony, jó ötlet a queues tojás keltés is. De azért lehessen átrendezni bármikor.
- Legyen értelme a típus medáloknak. Így a magasabb szintnek. Lehet, hogy szerintük könnyebb az elkapás, de nekem ez nem tűnik fel a gyakorlatban. Vagy ne csak silver meg gold legyen. Legyenek pl. dan-ok, mint a küzdősportokban.
- Legyen értelme a egyéni medáloknak. Így szintén a magasabb szintnek. pl:
* Sok km - gyorsabb XP növelési szorzó.
* Magasabb Kanto, Collector, Scientist, Breeder - nagyobb szorzó, hogy olyan spawnoljon vagy jöjjön a tojásból ami még nincs vagy kevés van belőle.
* Backpacker - nagyobb esély jobb cuccokra.
* stb...
- Kb. fél évente egy új generáció mon behozatala. A jelen játékélmény aktív játékkal nem bír fél évnél többet. Ha nem játszom aktívan, akkor meg olyan lassú a fejlődés, hogy elmegy tőle a kedvem. Lásd statisztikák.
- A hazárdjáték faktorok nyílvánosságra hozása. Nem az algoritmus, csak hogy van ilyen és néha történhet. De az is jópofa lenne, hogy ha van egy durva erős mon-od, de te alacsony szintű vagy hozzá, akkor "megmakacsolná" magát. Pl véletlenül kikel egy durva 3X szintű Charizard egy 10es tojásból, akkor az gym fightban nem akarna harcolni, mint pl a rajzfilmben.Tehát tied lehet, de ne tudd használni, amíg nem vagy olyan szintű.
Így erősek lennének a gym-ek? Megoldás: A gymekben kéne külön termeknek lenni és mon CP tartomány függően használhatnád őket. És nyílván a nagyobb terem több XPt hozna, nem sokkal, hogy ne legyen túl gyors a fejlődés, de azért a mostaninál többet...
És persze lehessen csapatokat összeállítani előre, terem szintekre. A gym színe meg valami összesítés alapján jönne, mint pl. a CP a monoknál. Azt meg lehessen követni, hogy melyikben vagy benne és melyikben nem. Stb...
Át kéne gondolni és újra varrni a gymeket, de addig is vissza a kettővel ezelőttit.Csalás? Na ez egy véget nem érő csata.
De jön elég lé a vásárolt coinokból, nem? Türelmetlen emberek mindig lesznek. Vissza kéne tolni a játékba a fejlesztésre és spoofer fight-ra.Ha 1.0-ig ezek rendbe jönnek, akkor f@sz@ lesz a játék. És játszhatunk vele páran.
-
tompiheroe83
tag
Nekem ugyanez mint neked, de annyira, h nekem 100exp még a 32-es szint és ugyanúgy csak a a hitmonchan hiányzik
ez azért érdekes
De egyetértek veled, alacsonyabb szinteken most tök jó, jön egy csomó lény, mennyiség és minőség is, megéri a hideggel is dacolni, én nem is sajnálom tőlük, de 30 felett már gyakorlatilag kimaxolhatónak mondható a játék jelenleg.
Én is bánom, h könnyen kiütik a gymeket, de valójában nem volt fair a 30 alattiakkal szemben, a rengeteg bebetonozott 10-es gym, amiknél folyamatosan ment a dupla accountolás, h kiüsd csak a legalsót, h betehesd a sajátod...A catch viszont szerintem korrekt, nyilván felk*r engem is amit mondasz, de ez ugyanilyen szívás minden szinten a catch rate az típusra jellemző, plusz a lény leveljére, plusz van egy random faktor, ebből látszik, h magasabb szinteken rosszabb lesz a catch rate, ami oké, ennyi elkapott lény után már nem nagy kihívás excellentet dobni, meg a bag-em is nagyobb, nem fáj annyira ha elmegy pár ultraball potyára. Persze pont az ilyen lvl 30-as dögöknél a legzavaróbb ez érzetre de szerintem korrekt. Nyilván a monok alap catch rate-jén lehetne talán mit igazítani, mert az említett squirtle vagy bulbasaur(vagy caterpie a commonok közül) alapból durva,de ez ízlés kérdése nekem egy level 30-as squirtle elfüstölése nem zavar, jobban örülök, h growlithe vagy exeggcute meg eevee még 30-on is jó eséllyel megfogható, jóval többet érnek mint az előbb említettek.
Az pedig, h nem lehet rendezni a lényeket meg tényleg idegesítő, a legnagyobb visszatartó erő, h traineljek, h 700-as a pokemon bag-em, egyszerűen kezelhetetlen...
Ami viszont rossz hír, h úgy látom megint vannak működö botok, nemcsak a flygps fut :/
Én úgy vagyok vele, h nyomom még mert arra a hitmonchanra fáj a fogam, de már csak félgőzzel, várom a gen 2-t. (pl ha tényleg olyan lesz a tyranitair mint ami szívárog hát én addig nem halok meg amíg nem lesz egy olyanom
)
De pl most lesz japánban lapras event(vagyis már megy) sztem lesznek még érdekességek nálunk is.
-
marositech
senior tag
Én 30. végén vagyok.
Megváltásként tekintek a frissítésnek. Végre GYM balhé!
Szépen ki tudom ütni a belakott GYM-eket.
Kereshetek coint végre. Amúgy a többi érveléseddel egyetértek.1 dolgot igazán berakhatnák
, queue-s tojáskeltetés:
Megszámozom, hogy a free keltetőbe melyik tojást rakjon be először és amikor kikelt, rakja be a következőt amit én másodiknak beállítottam. 10-15km-es futásnál rohadt idegesítő ránézni a telefonra, hogy hol jár.
Hiába a pontos km a aza sz*r nem számolja tökéletesen, bezzeg a nike run pontosan számolja a háttérben. 1 teló 1 GPS és különböző km értékek... -
Atex
tag
Gratulálok a szintedhez is, és az összefoglalódhoz is. Én 29-es vagyok, így még a vadászat élménye megvan. Szerencsére pokestopom van elég.
A gymezés a frissítés óta abban kimerül, hogy mikor kiütnek azonnal megyek visszafoglalni. Így én kerülök be elsőnek, nem kell edzenem. A 7-8 gymek helyett 2-3. szintűek vannak. Az arányom kezd felborulni, megint rendesen. A kialakult kis csapat is szétszéledt, nem edzenek nem tesznek be pokekat.
Az 2. Gent én is várom ezért most Eeveet és 500 candyt is betároltam.Azt hittem a főváros környékén jobb a helyzet.
-
Palika71
őstag
Tök jól összefoglaltad a helyzetet. Gratula a szintedhez! Amúgy itt, a 26. -on is ugyanezekkel a gondolatokkal játszom (még).
Ami most tetszik, hogy a PokeStop adja bő kézzel a cuccokat. Így még itt Szigetszentmiklóson is játszható a játék, és nem csak arról szól, hogy kőrözgetek a PS körül... SZóval, ezt nagyon megszoktam. Ha ez az áldás elakad, lehet hogy én is. -
avmpg
tag
Level 32. Tök jó, de az öröm kb. 10mp-ig tartott.
(Plusz a ma hajnali tapasztalatok.)Úgy tűnik, hogy mostantól már nem hozza majd a játék azt élményt, amit eddig.
Az első ok, és a legnagyobb, hogy nincs miért tovább fejlődni. Nincs cél. És ezen már tényleg csaka Gen.2 segít majd.
És akkor sorolom.
-Nem jön semmi plusz azzal, hogy ilyen magas szinten vagyok. Kéne, mert így nem motivál semmi.
-Pillanatok alatt kiütik a gymből a 2400-2600-as lényeket az ellenek.
-Weedle-k hadát küldthetem a saját gymem lényei ellen, nyavajás 500 pr. pontokért és 5 fokban lehetne álldogállni fél órát, hogy bejussak egy 4-5ös gymbe. Magsabb szintűnél már annyi idő lenne, hogy elmegy az ember kedve. Főleg azzal, hogy nem lehet rendezni a lényeket. Az átnevezés se segít, mert az evolválások miatt jönnek-mennek a lények. Ráadásul amit előkészít az ember az evolvásához bekedvenceléssel, azt folyamatosan variálni kell. Egy "iratrendező" lett a train. Csak a coin miatt szenvedem be magam.
-750000Xp, na ez már tényleg sok és elérhetetlennek tűnik.
-A lények mégis ugyanúgy random kiugrálnak a labdákból. Mindegy mit csinálok. Pl. Egy 800-as squirtle jelent meg ma reggel. Ez biztos durva. Kapott málnát, ráküldtem egy ultra ball-t telibe, kis céltókörrel. Pattant ki és füstölt, pedig a 200 water type medal 1437-el eléggé túl van már tolva... 5 percre rá jött egy eevee, 600-as (van 300 eevee candy-m és már a 90%-os vaporokat dobálom el, mert minek...), nincs mit veszetni alapon rádobtam egy alap labdát, alig találtam el és benne maradt. Na ez elég zavaró.
-A kedvenc lényeimnek semmi értelme. Pl. imádom a Seadra-t, már 6 db 90%+os van különböző movesetetkkel, de nem tudom használni, mert gymbe rakni nincs értelme kb. 5 mp. alatt kiütik, másra meg nem jó. Kellene a lényeknek valami mini játék vagy valami championship (de rendes játékmenettel, nem ilyen fos agyatlan nyomogatással mint a gymfight...).Nem hisztiként mondom ezeket (bár lehet
), és még nem rakom le azért a játékot, mert sport mellé jó lesz, de az megváltozott, hogy a játék miatt megyek ki.
Eleinte a sport mellé toltam és jó kiegészítő volt.
Aztán annyira működött és olyan élményt adott, hogy a mással nem is játszottam (tényleg, nyár váge óta mást nem is vettem elő).
Most viszont itt a hideg, a gym fightnak nincs értelme.
Ha vége lesz a bonus eventnek és nem spawnol majd ennyi lény, akkor vége a fejlődésnek.
A buddy candy 5km-es, baromi lassan jön (ennek ellenére még ennek érzem a legtöbb értelmét).
A halloween event óta csak 5ós tojások jönnek...
Hitmonchan sehol, pedig jött közel 10 Magmar, 1X Eevee (amíg tizesben volt), közel 10 Electabuzz és közel 10 Jynx. Még jó, hogy azt az egy Hitmonlee-t bemákoltam.A gym-ekben pedig jelennek meg a 32,33-as és láttam 35-ös szintű usereket is már. Pedig ebben a hidegben tuti nem tolják ennyien az utcán.
Ez a játék most már offline és multi accos lett. Eljött a koleszos spoofer srácok ideje.
Azért ha megyek futni bekapcsolom majd még elkapom ha találok valamit. És talán ez így is jó. -
Imy
veterán
válasz
marositech #7036 üzenetére
Akkor én ne szóljak semmit sem a 13% elhasználódotságnál.
Amikor megvettem nyáron használtan fél évesen akkor az akksi 3%-ot mutatott, és nekem is lehet ez a játék nyírta ki? -
rozso3
csendes tag
Az csak 'városi legenda',vagy van alapja, hogy ha evolve előtt átnevezed az eevee-t, akkor lehet befolyásolni, hogy mi lesz belőle?
-
lm83
őstag
Múltkor nálam is volt teremnél ez az error dolog..
Először kidobott, majd utána akárhányszor kezdődőt volna a harc, GO után error és ennyi... -
marositech
senior tag
válasz
hitman77 #7030 üzenetére
Pont erről beszéltem.
PoGo előtt 2 naponta töltöm a i6 telómat és 1 év alatt 5%-os elhasználódást mutatott.
Most 35% 4 hónap alatt, ennyire romlott meg. Napi 2x 100%-ra töltés mellett.Lorenzo9: Már meg is rendeltem.
Csak 3db Szent Pistába került és még a nyóckerbe is mehetek vele.
-
Boborján
tag
válasz
hitman77 #7034 üzenetére
Jó mondjuk ilyen 10 fok körül lenne az ideális. De ha valaki nem a táska oldalzsebében tartja lustaságból hanem a saját zsebében akkor ezzel még bőven nincs gond.
Egyébként nem tudod hol érdemes esetleg cseréltetni az iphone akkut. Kéne valami megbízható szerviz ami kicseréli egy látogatás alkalmával. Sajnos nincs rá módom, hogy Pesten hagyjam. -
Boborján
tag
válasz
hitman77 #7030 üzenetére
A hideg pont, hogy jobb az aksinak mit a 30 fok. Ha melegszik az sokkal jobban károsítja mint ha hidegben van.Nyilván az erő mínuszok már nem tesznek jót neki de ez a hőmérséklet pont, hogy nincs rá rossz hatással.
A 23%-os elhasználódás aranyos . Nekem az iphone 5 aksim 72%os elhasználódást mutat... és ebből 22 biztos a pokemon go (nem nem közvetlen, de a napi 3-5 töltési ciklus elég gyorsan tudja rombolni egy aksi élettartalmát, főleg almás cuccoknál) . -
BandiHUN
veterán
válasz
marositech #7020 üzenetére
Én Vernee Thor-on tolom...sokáig bírja az akksi,jó kis telefon,természetesen a gém is pöpec,alig vagyok még csak 17-es,de minden dobásom great vagy excellent majdnem,melegedni se melegszik a cucc különösebben,nekem olyan 20% akksi 1 óra pokézás.Egyébként amúgyis 2 napos telefon,mert 2x 1 óra go,3 óra telefon,és egyéb dolgok mellett is elvagyok vele 2 napig,ha muszáj.Igaz nem szeretem megvárni,hogy a teló lemerüljön,inkább naponta etetem,de fullos napot is 50% felett zárok,ma pl.majdnem 1 óra gó,3 órányi beszélgetés,átlag aktív szociális napon vagyok 100ról 56%-on mostanáig.Természetesen a hardvernek 8maggal és 3 giga rammal meg se kottyan a gó.
-
hitman77
senior tag
válasz
marositech #7027 üzenetére
Na igen, erre nem megoldás a külső aksi. Egyébként eléggé igénybeveszi az akkumulátort a játék, főleg hidegben. Gyorsan fog csökkenni az élettartama ilyen körülmények között. Az én iPhone 6-omban 1 év után 23%-os elhasználódást mutat, aminek a felét én a Pokemonnak tulajdonítom.
-
bebe159
aktív tag
válasz
Aliexpressen például holnap lesznek nagy akciók, ott nézhetsz telefont, egy-kettő még a vámmal is megéri szerintem.
-
bebe159
aktív tag
Ez a random moveset az evolve után nagyon elb.a a dolgot. Kijött tojásból egy 100%-os Ponyta (oké, most az részletkérdés, hogy mennyire "hasznos" - ennyi erővel mindenkit a facebookról is letörölhetnék), és egy ilyen Rapidash lett belőle.
-
Atex
tag
válasz
Boborján #7025 üzenetére
Nekem ezt akkor szokta csinálni, mikor mobiladattal, térerővel van probléma. Átállítom csak 3G-re, mert a hálózatok közötti automatikus váltás szokott ilyet csinálni. Ez az én tapasztalatom, de lehet más gond is.
Samsung Galaxy S7, Vodafone 10 G adat, Vidéken gyatra lefedettségnél.
-
Boborján
tag
válasz
marositech #7017 üzenetére
Ez biztos nem helytálló mert jártam már így fél óra harc után és vártam negyed órát és ugyanúgy kidobott error-al még teló restart után is. Közben meg mellettem vígan harcoltak.
-
hitman77
senior tag
válasz
Ezen már én is gondolkodtam (mármint a külön telefonon). Aztán inkább a külső akksi mellett döntöttem. Ha rajta van végig, akkor talán nem károsítja annyira. Egy másik teló meg olyan 50-70eFt a i6 akksi csere pedig ha szükség van rá 10eFt.
Ettől még én is fontolgatom a dolgot... -
Sefule
tag
Nem tud véletlenül valaki Growlithe lelőhelyet? A Fegyvernek utcai most Vulpix.
Dratini is jól jönne. -
avmpg
tag
válasz
Huawei P9 lite, 6.0. Amióta fent van hibátlan. Sose akadt, 6 órát bírja min. fényerőn, kettőfelet maxon. Ami hiba volt, az másnál is, és javította a Niantic egy-két héten belül, de mindegyikkel együtt lehetett élni. Mondjuk én pont nem dual simmel használom.
-
avmpg
tag
A héten hat Scyhter-t fogtam.
Na mi kelt ki a 10-es tojásból?
Mentségére szóljon, hogy legjobb moveset és 90%+ IV.
Most már igazán megverhetne a sors egy Hitmonchannel... -
marositech
senior tag
Akkor biztos.
Én is láttam a futóklubot, pont a járdán volt a bemelegítés.Lenne egy kérdésem mindenkinek.
Úgy gondolom, kicsit sajnálnám az iTelefont pokézásra. (mindig hívnak illetve e-mailok jönnek)
Szeretnék mellé venni csak kifejezetten PoGO-ra androidos telefont. 2 SIM azaz net SIM és céges SIM kártyát beleraknék.
Androidhoz sík buta vagyok, mik a tapasztalatok? Egy Thor Vernee-t néztem ki. Nemtudom, hogy eza telefon rootolva van-e. Nem hekkerkedni akarok.Előre köszönöm a válaszokat!
-
avmpg
tag
válasz
marositech #7016 üzenetére
Simán lehet. Ha láttál egy idiótát kapucniban, futó hátizsákkal, aki fel s alá rohangál a telefonját szorongatva, akkor az én voltam.
A helyi futóklub biztos idegbajt kapott, mert akkor tartottak edzést. Egyébként láttam pár hozzám hasonló figurát, valószínűleg többen is voltunk. Gondolom sokan olvassák a fórumot, de nem írnak, vagy simán helybeliek, akik a napi sétát tolták.
-
harq55
kezdő
válasz
marositech #7016 üzenetére
Ahhhh!
Pedig már reménykedtem... -
BaLee
addikt
Azt mitől van hogy Gym támadás / edzés közben kidob Error-al majd utána ha megpróbálod támadni betölti a Gym-et és amikor még csak a te pokemonodat látod akkor mindig kidob Errorral?
Tegnap találtam egy lvl9-es kék Gym-et amihez alig pár 100 pont kellett a lvl10-hez, nekiálltam trainelni, a 3. vagy 4. harc közepén kidobott és onnantól csak error volt...
De régebben volt ez gym támadásnál is.
-
harq55
kezdő
válasz
marositech #7009 üzenetére
Ja és Chansey is volt bőven.
Ez merrefelé pontosan?
-
avmpg
tag
A tegnapi gazdagréthez.
Pmon heaven.
Csak ott 1 óra alatt 8cute, 10eevee, 1 vulpix, 4 mr mime és számtalan egyéb.
16-tól 18ig odaúton és ott 100+ mon és még egy Porygon is odafele.Van egy futó rekortán, azon köröztem. Körbe van 5 stop, amit folyamatosan lehet pörgetni, illetve egy-két letérő.
-
avmpg
tag
válasz
tompiheroe83 #7007 üzenetére
Az tény, hogy amit én csaptam, abban volt egy-két kisebb is. 1500 körüli. És maradt benne két nagy.
Úgyhogy ha 2000+os lett volna mind és még kiütöm a maradék kettőt, akkor reális lehet a fél óra. -
RM1
aktív tag
Ma végre nekem is volt több időm járkálni. kb. 10 barna kutyát fogtam, de sajnos evolve-nál beleestem abba a hibába, hogy a legjobb értékeléssel rendelkezőt evolve-oltam a magasabb cp helyett, így lett egy 1300-as flareonom. (Az utóbbi 4 evolve-nál nem vaporeon lett, szóval remélem ez is megszakad hamarosan).
Nekem nagyrészt továbbra is prw ugrik fel, de néha jön azért 1-2 (környéken) ritkább érdekesség is pl. ma egy wartortle. -
tompiheroe83
tag
Most húztam le egy 10es gymet, 2000 felett indult, 3000 a teteje, vaporeon 3, snorlax 3, exe 2, dragonite 2, 23500 össz cp. 2500+-okkal támadtam, mindig a legjobb effectiven, ez volt így 32 perc, max revive-al meg max potionnel gyógyítottam, szóval a lehető legrövidebb volt, tényleg nem volt holtidőm. Nekem belülről max negyed órának tűnt, jól ledöbbentem a végén, h 32 perc lett...
-
avmpg
tag
válasz
tomazin #6999 üzenetére
Acknowledged!
16 start
Kb. 6km, útbejtve Bikás parkot kicsit cuccolni + odafele vadaszat
Kb. 17 érkezés.
Fél óra alatt belövöm mit érdemes, ha nagyon tetszik felet még maradok, ha nagyon-nagyon egyet.
18:00-19:00 között visszérek Kelenföldre és vonatozás után, este tudok még egy tizes futóedzést is csinálni.
Na ezért szeretem ezt a játékot. -
Atex
tag
válasz
hitman77 #6997 üzenetére
Elküdtem privátban. 8 db kép, ezért nem akartam nyilvánosan.
(#7000) harq55 Szombaton is két vége volt jó. Sétáltunk 15 km-t. Aztán lezárás képen autóból is, így is fogtunk pár értékesebbet. A felső részen a sültcsirkésnél fogtunk jó Magmart, lent pedig volt Golem, Charmander, Rhidon de soha nem találtuk meg, nem volt a kutyafutató és a mol kút felé sem.
-
¤Envy¤
aktív tag
Gazdagréten nyáron, még a Vulpix nest idején felnőtt rollerrel kavirnyáztam.
Pesten hol van nagyon pokékban gazdag hely most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest