- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atex
tag
válasz
nirfenipe #7949 üzenetére
Ezt már én is írtam, hogy ez a csalás jelentés elég két élű fegyver. Ha én jelenthetnék bárkit az azt is jelenti, hogy engem is jelenthet bárki. "Kisfaluban, hogyan lett ez az XY 32-es? Biztos csal jelentsük!" Tehát kialakulna egy besúgó rendszer mint a kommunizmusban (vagy az oviban).
Tudom írták már a programozáshoz jobban értő fórumtársak, hogy a Nianticnak megvan a módszere miként tudja szűrni a bejelentések valóságát (én ebben nem hiszek). Illetve szerver oldalról miért nem tud automatikusan szűrni (ebben sem hiszek). Szerintem nekik teljesen mindegy honnét PoGozol, gyalog, biciklivel, autóval vagy fotellel. A Starbucks azt látja, hogy letöltötték, X millióan. Nekem a legtöbb ismerősöm fotelból nyomta, 2-3 hétig. Aztán megunta.
Illetve volt itt már egy vádaskodás, ami talán alaptalan volt, mert jelentkezett az illető. Ez sem derül ki soha.(#7946) danee992 Félre ne értsd a tisztához közelítő játék híve vagyok, de hogy gondoltad ezt a jelentést, vagy segítséget? Ha tudná is valaki, hogy ki az, mit lehetne vele csinálni? Megverni? Szólni a szüleinek? Azért kérdezem, nem csak kötekedésből, mert én is voltam így párszor és jó lett volna valami tuti megoldás, de szerintem az nincs.
Csak mellékesen, ha itthon vagyok, és a wifit kikapcsolom a mobilnettel olyan pontatlan a GPS, hogy elszaladgál 1-2 Pokestophoz, ami 3-400 méterre van. Sőt, ott lecövekel, ha ott esetleg gym lenne?!
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 1 / 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest