Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
avmpg
tag
válasz
freezer922 #6473 üzenetére
Én is szeretem megtartani a jó IV-s pmonokat. Bár értelmét még nem látom.
Egy 2400as és 2200as Vaporeonnal színte bármit szétcsapok... Egy level 6os gym, viszonylag erős védőkkel is pár potionből megvan.
Ehhez egy gondolat. A Vaporeon baromira igazságtalan poke... Nem is értem miért pont ez. Eevee-ből 1-2-t biztos fogok naponta. Néha többet is. És ha nem dobálnám el őket, akkor tele lehetne már a táram water gun/hydro pump-os Vaporeonokkal... Nevetséges 25 candy az evolve. (Még ha pyronak nevezem el, háromból kettő úgy is vaporeon lesz...)
Gymből pedig nem könnyű kiszedni.
Ugyanez: Hypno. Ahhoz képest mit mutatnak a képességei az egyik legmacerásabb kiszedni a gymekből. Kb. napi 30 drowzee-t fogok...
Ezzel kéne valamit csinálni, nem a 30mph sightings list tiltással. -
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #6473 üzenetére
Igen, én is így tudtam hogy nestből is lehet már jó IV-s, azért kérdeztem, de akkor ezek szerint csak nekem nem volt most szerencsém. De sebaj, majd hátha kel a tojásból egy.
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #6208 üzenetére
Oké, de ez körülményes. Én az olyanokra gondoltam mint pl a pgnexus, hogy pár kattintás és látod az összes lényed IV-jét, akár % szerint rendezve is, hogy jobban átlásd őket. ÉS itt még azt is látod, hogy a 3 összetevőből (attack, def ,stam.) mi mennyi.
-
Sefule
tag
válasz
freezer922 #6167 üzenetére
Az Etele út Tétényi-Fehérvári közti szakasza Exeggcute nest, a Bikás parkkal átellenben meg Omanyte-ok jönnek.
-
torik
senior tag
válasz
freezer922 #6125 üzenetére
Sokat kell majd baktatnom hozzá mert ezen kívül talán egy vagy kettő volt amivel eddig összefutottam
bár itteni viszonylatban már a cirka 1600 se rossz.
-
törölt tag
válasz
freezer922 #6112 üzenetére
Én innen azóta mobilnetezek, (elég aktívan) amikor még 37.5Ft volt percenként.
És volt, hogy a Westeles térerőért le kellett menni a hátsókertbe.Sokkalta több mon? A 0 után az egy sokkalta több, de nincs. Se gym, se semmi. Egy stop van, de olyan helyen, hogy ha oda elmászkálsz pörgetni, akkor a falu népe a szájára vesz. Lure meg ott esélytelen.
-
torik
senior tag
válasz
freezer922 #6094 üzenetére
Akkor szerintem ellövöm az evolve-ot átnevezés nélkül, így megmarad a Rainer nick és lesz fix Vaporeon ha belebotlok egy jóféle Eevee-be, aztán lesz ami lesz
mindenképp szeretnék már egy erősebb szörnyet hogy megtörjem a pirosak egyeduralmát
Egyébként Miskolcon azt vettem észre átlagban több a kék gym mint a piros és sárga együtt
-
torik
senior tag
válasz
freezer922 #6092 üzenetére
Ez pesti viszonylat?
Miskolcot járva hétköznaponként én nem nagyon látok 10es gymet, talán egybe futottam bele egész héten, többnyire 4es szint körüliek.
Ismétlem magam, én a helyi gym-eket akarom bedönteni, de azért szeretném ha városi viszonylatban is helytállnának
Egyébként arra akartam kilyukadni hogy érdemes-e candy-t költeni egy cirka 72%-os Vaporeonra.
-
Skeletor
csendes tag
válasz
freezer922 #6065 üzenetére
Szerintem azért nem írja ki neked az IV-t, mert régi verziót használsz. Már 2.3.16-nál jár!
-
RM1
aktív tag
válasz
freezer922 #6071 üzenetére
Saját tapasztalatomat írtam le. A statisztikákra is érdemes vetni egy pillantást persze, de ez is csak egy egyszerűsített táblázat, a támadások konkrét típusai nélkül, amik befolyásolják a tényleges erejét, és akkor még az ellenfél képességeiről nem is szóltunk. A raichu-t jóval könnyebb fejleszteni sétával, az eevee candyből meg érdemesebb kinevelni egy vaporeont szerintem. Legalábbis én így csinálom.
Egy kisebb városban lakom, tegnap egy 6-os gym-et ütöttem ki. 4 vaporeon és 2 lapras védte. Nagyon eltolódott a játék ebbe az irányba, lényegében 3-4 típus dominálja a játékot.
-
RM1
aktív tag
válasz
freezer922 #6068 üzenetére
Párszor megpróbáltam, de még ha párszor sikerül is elugrani, azért a jolteon 1-1 ellen nekem még nem sokszor nyert. Raichu még esetleg jó, de az is csak azonos, vagy kicsit magasabb xp-ig.
-
torik
senior tag
válasz
freezer922 #6068 üzenetére
Hát..ez azért félig-meddig felér egy igennel...
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #6036 üzenetére
Jaja, már én is leadtam a 90-es határt 80%-ra
-
joergie
őstag
válasz
freezer922 #6016 üzenetére
Én értem hogy logikus lenne, persze, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Rájöhettél már, hogy a logika nem mindig mérvadó az adott játékban.
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #6014 üzenetére
LVL 20 felett ha van egy jó lvl 20as (vagy annál magasabb lényed) ami jó IV-vel és movsetekkel rendelkezik azt már nyugodtan lehet maxolni.
Gondolj bele, kb. 10 olyan pokemon van amit érdemes maximumra fejleszteni ( a 10 legjobbat), valaki írta, hogy lvl20-ról 40ig ez 240K dust. 10 pokemon esetén ez ugyebár majdnem 2,5 millió dust. Ez mos sokan tűnhet ,DE!
Te most lvl27 vagy és van 420k dustod. lvl27ig eljutni durván 1 millió xp. lvl40ig pedig 20 millió. Vagyis mire te lvl40 leszel akkor még kb. 19x ennyi dust összejön, vagyis lesz durván 8.4 milla dust (20x 420k). Ha ezt leosztod az előbb említett 240k-val akkor láthatod, hogy lvl20-ról 40-re 35 pokemont tudsz kimaxolni. Ennél minek is többet? -
joergie
őstag
válasz
freezer922 #6014 üzenetére
Cáfoljatok meg, de szerintem max a saját szintednek megfelelő jelenik meg, és utána tudsz 3at power up-olni, hogy 1.5 szinttel magasabb legyen. Erről nem olvastam semmit, szimplán tapasztalat alapján....egyszer se jött még olyan p.mon, ami teljesen végig mutatta volna a félköríves skálán.
-
Jazz
veterán
válasz
freezer922 #5931 üzenetére
És mire megyünk vele hogy kiiírja hogy tokiós a tojás, ha úgy se baonnolják?
Az lenne az igazi, ha lenne egy nagy check, és ha bárki bárhol bármit mókolt insta perma bann, és lenne egy nagy bann hullám. És csak azok maradnának akik becsületesen játszottak. Hirtelen mennyi torony felszabadulna! -
zolisx4
őstag
válasz
freezer922 #5911 üzenetére
Legjobban a csalók érdekelnek,azokkal mi lesz?Arról nem írnak semmit én kocsikázok Pestre,este is megyünk ,ők meg külföldre járnak pokékat szedni
jer1cho
Frissítettem a telefont iOS 10.0.2.-re és már csak az új indult el le kellett frissíteni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5909 üzenetére
Az azért érdekelne, hogy ezek a frissítések csak akkor lépnek életbe, ha lefrissítem a játékot? Tehát nem azok, amik engem érintenek, hanem azok, amik globálisak (pl. a nesten nincs korlátozva a CP)?
-
zolisx4
őstag
válasz
freezer922 #5906 üzenetére
Ja gondoltam hogy nem egyszerű tornyot csinálni .No nem baj marad a járkálás.
-
zolisx4
őstag
válasz
freezer922 #5904 üzenetére
Az a baj hogy ha fejlesztgetem akkor fogy a stardust nagyon fogy ,nagyon sokat kell érte menni ,igy már kezd lanyhulni a játék kedv ,de csak jön valami újítás amivel kicsit jobban lehet haladni vele.
Esetleg azt nem tudja valaki hogy a Gym -ek mi alapján vannak kiosztva?? Nem lehet venni a ház elé egyet??
-
zolisx4
őstag
válasz
freezer922 #5899 üzenetére
Igen ez az nem emlékeztem pontosan snorlax amit láttam 3000 körül volt.Nekem is van 1 56 terén fogtam de csak gyenge nagyon 35 cp .
Nekem a legerősebb pokemonjaim 2000 alattiak Vaporeon 1905 cp ez is véletlenül lett elég sok Eevee szedtem a ligetbe és ez lett .Jazz
Nem tudom hogy lehet Dragonite olyan nagy,nekem nem sikerült még megszereznem mindet hogy fejleszteni tudjam,mivel nincs a közelembe ,és elég ritka ezért nem is nagyon lesz ha csak tojásból nem kel ki.Aszódon szoktam berakni néha a toronyba ha pont kék és van is hely benne,de jönnek a pirosak és levernek örülten erős állatokkal de ez van.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
freezer922 #5732 üzenetére
Bővítve.
Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj estén szóljatok.
-
BaLee
addikt
válasz
freezer922 #5732 üzenetére
Köszönöm a javítást, akkor ez egy téves infó volt amit írtam, pedig én is több helyről hallottam anno.
-
Jazz
veterán
válasz
freezer922 #5694 üzenetére
Köszi. Lenne még pár kérdés, talán tudsz azokra is válaszolni.
1. hogyan lehet jelenteni cheat-ereket? (este tízkor visszafoglalja a gym-eket, majd jó pár km-el arrébb a többit is. Ha csak nem ül kocsiba éjjel és autózik 20km-t....-.-
2. a lucky egg hat az új pokemonokért járó xp-ért is? Alap esetben 650. Lucky eggel akkor 1300 lesz?
És hat arra is ha pont a 30min alatt kel ki egy tojás?
3. mi a minimum szintje a lucky egg és az insight használatának? (pl. lvl 1-en veszen shop-ból, mikor tudod elnyomni leghamarabb?)
4. az evolve-ért is dupla xp jár lucky egg-el? Néztem hogy mindegy hogy 1-ről 2-re, vagy 2-ről 3-ra fejelesztesz minden esetben 500xp-t ad alap esetben.
5. hogyan lehet potenciális poke stop helyeket bejelenteni? (Bp.-en minden bokorba van egy. Ilyen helyeken is hogy "kocsiszín", aztán "kocsiszín játszótér" (van két hinta). Tiszta röhej.Vidéken meg tényleg csak a szobor és egyéb nevezetes helyeken van elvétve egy-egy poke stop)
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #5636 üzenetére
Akkor jól sejtem, hogy a leadott dmg-t a base attack, movest dmg és az Iv szerinte 0-15 közötti érték határozza meg? Mert így akkor már érthető, hogy ha kisebb az IV akkor kevesebb lehet a max cp is, hiszen az a combat power.
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #5628 üzenetére
De mi is pontosan ez a base attack? Mert movsetekben a venusaur-nak kicsivel magasabb a dps-e, vagyis több dmg oszt ki azonos idő alatt hiszen ugye a dps az damage per sec. Vagyis ha nem dodgeolsz akkor pl. 30 sec alatt az ad le több dmg-t akinek több a dps-e. Étt is pont annak több ez akinek kevesebb a base attak-ja.
-
Jazz
veterán
válasz
freezer922 #5603 üzenetére
És windows 8 telón próbálta már valaki?
-
Jazz
veterán
válasz
freezer922 #5567 üzenetére
Hehe.
Akkor azt mond meg hogy ezeket a statokat hol lehet megtalálni a játékban? (vagy azon túl
)
(#5568) DrBubo77:
Többféle használat van, nem lehet egy sablonba kezelni ezeket. Valódi használat és a korlátok közé szorítás nem jár együtt. Az egyszer volt usernek meg tök mindegy hogy a száz hektáros birtokon belül egy hektáron körbe van kerítve ha az 5x5 m^2-es pázsitról sem mozdul el.
De ez egy sírkított hülyeség a részemről, hiszen ha csak az appokat nézzük, rengeteg iszonyat jó olyan app is van amit mindenki nagyon szívesen feltelepíteni, csak hát root kell hozzá. A telefonban rejlő rengeteg hasznos, de elzárt lehetőségekről meg nem is beszélve. -
Jazz
veterán
válasz
freezer922 #5564 üzenetére
Ezeket a statisztikákat honnan és hogyan mentitek le? Látom nagyon egységes, ugyan az a sorrend, ugyan az a forma mindenkinél... Ezt valahogy vágólapra másoljátok és úgy dobjátok be a fórumba? Vagy valamelyik file tárolja ezeket?
(amit valaki írt hogy valami érmére kell kattintani, nos én végignéztem mindent de semmi ilyesmit nem találtam.)freezer922
(tag)Kezdés dátuma:07.13.
Szint:27
Megtett km:363
Kikeltett tojások száma:141
10 km-es, kikeltett tojások száma és fajták:4db ezek magmar/evee/elektrbuzz/dratini
Megszerzett pokémonfajták száma:124
A 2 legmagasabb CP-s pokémon:2183dragonite/2112arcanine, a dragonite skilljei so-so, egyik sem legjobb, arcanin egyenesen szar (dark/ground...)
2000 CP-nél magasabb pokémonok száma:2
Gym győzelmek száma:313
Gym erősítések száma:18
Kipörgetett pokéstopok száma:4294
Stardust mennyiség:404536 -
szebe
addikt
válasz
freezer922 #5559 üzenetére
Igazából a térkép (mármint a pokevision és társai) max a nagyon ritka pokék miatt (volt) jó, ha megláttad, és vállalható távolságban volt, elmentél érte.
A "többit" nagyon max egy hét alatt ki lehetett tapasztalni, melyik spawn point-ra mi jön. -
-Faceless-
őstag
válasz
freezer922 #5472 üzenetére
Én ma lettem végre 20-as, két szintet is léptem fél óra alatt. Meglett a 7. ~1000-es hypnom, de minden másom 800 alatti. Már kukázom őket kifelé, mert magát a pokemont nem is szeretem, de legalább pár kell a gymekhez.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5394 üzenetére
3 az az 5.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5375 üzenetére
Én mag fogtam az elsőt. 505-ös.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5370 üzenetére
Charmanderért Cahrmander candyt kapsz, aztán csinálsz vele amit akarsz.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
freezer922 #5370 üzenetére
Fajtaspecus Candy-t kapsz, ahhoz a Poké-hez, amit Buddy-nak választottál. Később tudod fejleszteni az összegyűjtött Candy-kkel.
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #5316 üzenetére
Akkor lényegében a poketerkep.hu csak a nesteket mutatná?
-
MaciG
addikt
válasz
Nem Pesten lakom, jövő héten megyek fel ha minden igaz pár napra egyéb ügyben , és nézelődök merre lenne érdemes szabad időben vadászni. Bár inkább a dragonite érdekelne a candy miatt vagy a charmander meg a lapras.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5324 üzenetére
Te meg majd szépen elhozod nekünk a fölösleget.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nekem legutóbb jött egy elég jó a szintemhez képest. Jó nagy sz@r volt (már nincs meg, eltrasfereltem), valami 23-37%-ig lőtte be. De a szintje elég korrekt volt. Azt hiszem 26-oson 26-ös volt. De pont a labda visszajön, nem? Bulbasaru nincs minden sarkon, laba meg úgyis esik. Ha valaki pesti, megteheti, hogy kidobálgatja a többi labdát, így elég gyorsan fel lehet nyomni az ultrát.
-
válasz
freezer922 #5279 üzenetére
A prezentációban tegnap azt mondta a tag, hogy az óra csak jelez ha pokemon jelenik meg melletted, de az elkapáshoz elő kell venned a telefont. Az otakukarton lévő összes screenshot csak kacsa.
Nyilván ez csak a Watchra vonatkozik, a vaporware karkötő lehet tényleg tud majd gombnyomásra elkapni.
-
szatta
újonc
válasz
freezer922 #4200 üzenetére
Szia! nekem is ez a probélám,nekem egy samsung j5 ösöm van mit csináljak vele hogy rendesen müködjön.
elmagyaráznád kérlek mert nem nagyon értek hozzá.köszönöm. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
freezer922 #5201 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy honnan ragadt meg bennem. Én a mai napig úgy voltam vele, hogy jöhet kisebb, ami mondjuk nekem pl. nem tetszett. De akkor ez is megoldódott
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5242 üzenetére
Csak semmit nem számít az IV. Ha a két CP ugyan az, és soha egy up-ot nem tolok egyikre se, akkor semmit nem számít az IV. Márpedig tucat Hypnot gondolom senki nem uppol.
A lényeg ugye, hogy a két poke tökéletesen megegyezik, mégis az egyiket leszarozza, a másik meg isten a harcban. Holott a kettő tök ugyan az. Hogy egy egyszerű példával éljek (nehogy személyesre vedd) ha odamegyek és lecsavarok neked egyet, és te összeesel akkor a kutyát nem érdekli, hogy te 3 évvel fiatalabb vagy, és amikor annyi idős leszel mint én, egy kétszer akkora izomtömeg leszel, mert most a földön fekszel. Mert ugye semmi nem garantálja, hogy tényleg akkora leszel, sőt, lehet jön szembe egy másik csávó, aki már most akkora, és te meg kiesel a versenyből.
-
tompiheroe83
tag
válasz
freezer922 #5236 üzenetére
Ezt most nem értem.
Ha ugyanaz a CP az miért gond az összehasonlításomnál? Hisz ha más az IV akkor ergo más a hidden stat, a Hp-ben van minimál különbség csak(110 vs 108)
Mi az, hogy ugyanoda jut miközben power uppolom de több a cp-je? Most ezt már tényleg nem vágom...Ennek ehhez sztem nincs köze.
Mármint persze vágom, h egy jobb IV-jűt több lehetőség van még tovább húzni(ergo magasabb az elérhető max cp), de ez csak maxolásnál lényeges ami azért nem túl gyakori veszély a játék során. Mindegy mi az IV a power up minden esetben ugyanaz a fix érték, de ennek ehhez nincs is köze szerintem, más tészta.Mi a gond, hogy ezt a két hasonló CP-jűt vetettem össze? Hisz ha az IV által befolyásolt hidden stat különbözőségnek lenne értelme az pont ebben az esetben jönne ki, közel azonos CP/HP esetén.
-
-Faceless-
őstag
válasz
freezer922 #5238 üzenetére
Nem, mintha nem lenne máshol is ilyen helyzet. Körbenéztem a városban lévő gymekben, és van egy 29-es szintű kolléga akinek valahogyan mindenhova jutott egy-egy 1500 - 2000-es lénye. (gondolom akkor még erősebbekkel támad)
Nem vagyok én rossz indulatú, csak azért na... FurcsaEz így elveszi az ember kedvét akármennyire akar a legjobb lenni.
-
tompiheroe83
tag
válasz
freezer922 #5233 üzenetére
Egyetértek veled 100%-osan!
Az appraise is pont tökéletes, h ilyen szűkszavú, nagyjából be tudod lőni, h mi lehet az IV egy 20%-os intervallumon belül. Ez bőven elég is a hardcore maxra törekvős játékosoknak is.
Az utolsó bekezdésed is tök igaz, hogy védekezésre tényleg jó a több támadásos skill mert valóban idegesítőbb és nehezebb dodge-olni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5227 üzenetére
Ez mondjuk jogos. Ez a hosszan nyomós dolog elég béna.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5224 üzenetére
Elvileg ezt fedie a dps. Tehát (nem tudom, hogy időben mit számolnak bele) de elvileg "az időt veszítek" nem igaz. Mert ha nem veszítenél, kevesebb lenne az idő, tehát magasabb a dps.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
freezer922 #5189 üzenetére
10 km-es tojás adhat 5-ös és 2-es pokemonoka is. Lefelé beleszámít.
-
Menslee
tag
válasz
freezer922 #5189 üzenetére
Akkor én kérek elnézést és javítok: 5ös adta. A gyanú árnyékából kitörendő megsúgom hogy tojás is adhat régió blockosat. Azaz adott még eleinte. Ez már sokkal szigorúbb ha minden igaz de abban nagyon tévedsz ha azt hiszed csalok/csak olyan tojás adhat amit kint szereztél.
Ha esetleg még kérdés lenne hogy mikor kezdtem ott a téma indító írás
De azért köszönöm a megtisztelő figyelmet. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
freezer922 #5122 üzenetére
haver. ugye nem arról beszélsz, hogy tojás jár a buddy sétáltatásáért? mert az nem fog járni, csak candy.
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #5093 üzenetére
Ha költeni akarsz rá, 7 ezerért már akár lvl 30as accot is vehetsz...
Sokszor felmerült már ,hogy egy lények a "legjobb skilljei vannak". Ez azt jelenti, hogy mindkettőnél (elsődleges és másodlagos) azokat kapta meg aminek a legnagyobb a dps-e? Pl. Egy Dragonite akkor a legjobb ha Dragon Breath-el és Dragon Claw-al rendelkezik?
-
válasz
freezer922 #5104 üzenetére
"de ezt akkor változtatták/javították."
Biztos? Pont ebben szenvedek. A nagy ritkán előforduló 500-600-as drawzee-t elsőre elkapom, de a sűrűbb 100cp alattiak meg szívóznak.#5105: Jelenleg nem. Hamarosan jön a "haver" rendszer, amikor a rajzfilmhez hasonlóan vihetsz magaddal 1 olyan pokemont, ami nincs labdába zárva és veled fejlődik (mint anno Pikachu, vagy Meowth a macska a rakéta csapatnál).
Ezzel a megtett km-ek arányában candy-t lehet majd szerezni az adott poke-hoz. [bejelentés] [távok] -
Sirandrish
legenda
válasz
freezer922 #5099 üzenetére
Igaz hogy már egy ideje nem játszom, de LV25ön nekem 10 madárból 9hez tuti hogy nem volt elég egy laszti, és ami még fájóbb volt hogy a fele még a 4.-5. labdából is kijött.
-
Sirandrish
legenda
válasz
freezer922 #5096 üzenetére
És ezt ő ki is próbálta? Kizárt hogy elkapjon 60pokét egy órában, főleg 25ös szint felett, főleg a szabadulóművész madár/patkány/férek trióból...
-
okiteki
tag
válasz
freezer922 #5093 üzenetére
Szerintem túl sokat számolsz az nem 38k xp inkabb 25k nyugottan teszteld le :L
-
Menslee
tag
válasz
freezer922 #5072 üzenetére
Ó, hát izé
Akkor megpróbálkozom a tojásos megoldással is, csak ahhoz meg nem ártana pár 10km-es tojás, no meg ugyan annyi inkubátor -
torik
senior tag
válasz
freezer922 #5062 üzenetére
Ezt ismerem, de magasabb szinteken már annyira lutri szemre belőni az értéket hogy én hanyagolom ezt az oldalt, vagy pontos számot adjon meg vagy felejtsük el a dolgot
de azért kösz
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #5040 üzenetére
" elvileg az alacsonyabb szinten eléri az 586cp-t," -Ezt most nem értem.
A példánál maradva, ha az alacsonyabb cp-st uppolom, akkor annak jobbak lesznek a statjai, mikor cp-ben utoléri a másikat?
Vagy egyáltalán mit növel a power up? Csak a cp-t meg a HP-t? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5038 üzenetére
Van közte jó pár, ami használhatatlan (lesz). De úgy vagyok vele, hogy ha már csinálok egyet belőle, mert meg van a candy, akkor nem egy sz@rra költöm. A legjobb eddigi készítettem egy Victreebel, 87%-os IV-vel, és mindkét moveset-je a legjobb. 1800-as volt, amikor csináltam, rodobtam egy kicsit, most 1913-as.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #5035 üzenetére
Én most ezeket tudnám evolve-olni:
Clefairy
Eevee
Ekans
Goldeen
Horsea
Jigglypuff
Krabby
Koffing
Nidorian♀
Nidorian♂
Paras
Poliwag
Psyduck
Seel
Shellder
Slowpoke
Staryu
Tentacool
Venonat
Voltorb
VulpixAmit 2x lehet, azt már 2x. Mindegyikre megvan a candym, de nem jön normális példány belőle, amire megérné rákölteni a nehezen összakapart candyket. Eevee-ből 10+ darabot tudnék csinálni, de van több olyan is, amiből 2-t vagy 3-at...tehát nem kevés elkapott példány. Összesen 1 db igazán különleges pokémont fogtam, egy Laprast. lv26-os szinten sikerül egy lvl9-est fogni.
-
zsloti
senior tag
válasz
freezer922 #5018 üzenetére
Lehet hogy nem akarod tudni minden poked iv jét de pl akkor jól jön amikor van 70-80 döglött hal pokemonod 100-140 cp közötti sokkal egyszerűbb egy listából kiválogatni a legnagyobb iv-vel rendelkezőt mint 70X beírni a calcba
Zs -
MaciG
addikt
válasz
Ezt ismerem ,de mit kell nézni?
Kipróbáltam és pl. ezt írja az egyikre:
"3 possible IV combinations – perfection range of:16-53%" -De most akkor mennyi is? -
BaLee
addikt
válasz
A pgnexus-nál nem az accountoddal lépsz be, hanem kérsz egy tokent és azon keresztül lépsz be.
Ergo az oldal nem kapja meg a felhasználónevedet és jelszavadat, mindössze lekéri az accountod adatait.Nem mondom, hogy nincs benne kockázat de azért nem az a kategória amikor ugyanazzal az accoddal kell belépni egy ilyen programba mint amivel játszol.
-
joergie
őstag
válasz
freezer922 #4983 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy átnevezem őket. 0 a 90% fölötti IV-s, top CP-s pokemonok, esetleg azok amiből új fajta pokemon fejlődik. 1esek a fontosabb evolveok, meg a caterpie, 1q a weedlee(felénk ebből van több), 'a' a pidgey, 'b' a rattata.
Igaz nekem már 170 elvolvera való összegyűlt, azért kell a rendszer, nincs is helyem. viszont a 23as szintet sacc/kb át tudom lépni 2 lucky egg-el -
tixem
addikt
válasz
freezer922 #4974 üzenetére
Szakállt ragaszt és indul az eurovízión
-
Armahun
addikt
válasz
Abból lesz a Jynx.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Ha elmúlt 18 éves, akkor megteheti...
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #4878 üzenetére
Amilyen ritka manapság a 10 kilós tojás, örök élet plussz egy nap...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4857 üzenetére
Bejárhatod gyalog Európát
elég kitartással minden országban járhatsz
-
joergie
őstag
válasz
freezer922 #4716 üzenetére
Igen. hát végülis már össze van szedve kb, hogy mire mit mond.
AppraisalLucky egg: próbált már valaki szimultán 2 telefonnal evolvolni? mert az a 10-15sec fehér töltőképernyő androidon, amíg a játékot tölti, nem a személyes adatokat, pont elég, hogy a másik telefonon elindítsam az evolve-ot, és újraindítsam a játékot. és akkor végülis nem kell iphone 6 vagy samsung s7 a 10sec alatti töltésidőhöz(nekem jelenleg 18sec max cpu terheléssel xiaomi redmi note2). v0.35
-
válasz
freezer922 #4702 üzenetére
Nem boldogít, de legalább tudom, hogy nem csak én vagyok peches, hanem a játék ilyen. Ez is valami.
#4709: De jó szeme van valakinek.
Igen, az ott tippem szerint egy pokemon figyelmeztető, mely a programból kilépve is értesít, ha van az adott helyen pokemon. Épp tegnap láttam valahol rá utalást, böngészés közben.
-
válasz
freezer922 #4695 üzenetére
Csodás. Eddig sem sikerült erős/ritka/értékes pokemont szerezni, ha valami jobbat találtam, akkor abból meg 1-2 darab van. A legjobb fogásom eddig egy 510 Drawzee. Hiába lettem ma 19. szintű, csak apróságok jönnek, ha jönnek, többnyire 100 alatti cp-vel és pár napja azok kb fele is megszökik.
-
Sefule
tag
válasz
freezer922 #4695 üzenetére
Nálam nem látszik szinte semmi, de a térkép FB-commentjei szerint a Margitszigetről eltűntek a tojások (Exeggcute), helyette Rhyhornok lettek. Látja valaki, hogy mi lett az Óbudai-sziget Sandshrew-ival, vagy a Pápa-téren a Cubone fészekkel?
-
Alg
veterán
válasz
freezer922 #4679 üzenetére
Hát most megnéztem lenovo P70 szóval egy felső-közép telefonnal szinte pontosan 30sec volt a force close-restart... nem tudom hogy lehet ilyen 8mp bármivel
+ 1-2 sec mire leokézod a kezdőüzit meg belépsz a pokémontárba, ha esetleg gyorsan mozogsz is közben akkor még egy ok-t kell nyomni
-
válasz
freezer922 #4675 üzenetére
A telefonom bírna nagyobb tempót, inkább én vagyok bámészkodós.
És nem állítom le az alkalmazást, én normál módon játszom. Ennek megfelelően csiga tempóban is fejlődök.Egyébként mi történt ma pesten? A belvárosban konkrétan 17 óra körül 1 darab drowzee-t találtam, miközben jöttem haza a munkából és a radaron sem volt semmi. Máskor azért legalább a szokásos apróságok vannak.
-
zolisx4
őstag
válasz
freezer922 #4642 üzenetére
Köszi,igen gyalog nincs közel,de nem gond kocsi letesz és hajrá ,tömeg közlekedés megoldja a gondot .Olvastam hogy 4-6 villamos vonalán is van snorlax azt is megnézem.
Gotland amit linkelt azon ott van a bolond bohóc.Na olyat fogtam.
-
válasz
freezer922 #4642 üzenetére
Kösz a pozíciót. Valamelyik nap lehet megnézem.
-
zolisx4
őstag
válasz
freezer922 #4640 üzenetére
Hétvégén megnézzük,56 -osok terén szoktam le állni a kocsival onnan gyalog ,bármi jöhet közbe ,ma fogtam egy ilyen bolond bohócot pantomimozott nekem nem tudom mi a neve ,a telefonom meg lekapcsolt úgy lemerült ,kell egy nagyobb Power Bank 2200 van csak az meg kevés.
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #4624 üzenetére
Mondjuk lehet közre játszik az ,hogy nekem a leggyengébb támadása van, és ez egyébként jellemző majdnem az összes erős (magas cp) pokemonomra, pedig hogy örültem nekik még meg nem tudtam hogy van olyan oldal ahol meg lehet nézni a támadás fajtáit. Lehet jobb lett volna inkább "tudatlanságban" játszanom ezt a játékot
-
MaciG
addikt
válasz
freezer922 #4619 üzenetére
Nekem van egy ezres jolteon-om meg egy 1700as flareon, de lófaxt se érnek kb.
A 2k plusszos vaperonnal ami van meg az a baj hogy a leggyengébb skillt kapta, a water pulse-t, így nem biztos hogy megéri uppolni azt. :S
Itt felénk nem sok vízi pokemon van a gym-ekben. Hypno van szinte mindenhol, mert a drowzee már népszerűbb, mint akármi más...lm83: A szín azt jelzi milyen csapatban van, saját csapatod gym-jét edzeni tudod, hogy te is betehess 1 pokemont, így a gym erősebb lesz ( de az is lehet nem kell edzeni, mert épp van 1 hely)
Tapicskolni kell, meg lehet ugrálni jobbra vagy balra hogy kitérj a támadás elől, és mikor a lény második képessége betölt (kék téglalap) akkor hosszan tartsd nyomva a képernyőt, hogy használd.
Harc közben feladni lehet.
Gym-nél közelebb kell lenned, addig nem engedi támadni.Nekem 1 evolv az ~26 másodperc, ha nincs meg az plussz idő a pokékodex miatt ,de plussz 1k xp is.
-
válasz
freezer922 #4613 üzenetére
Én meg még ott tartok hogy fogtam egy drazini-t és végre van már dratini-m is!
-
lm83
őstag
válasz
freezer922 #4603 üzenetére
Ne haragudj, hol látod, Te azt?
nekem poketérkép csak a világ végén zúgligetnél mutatott egyet az előbb ami eltűnt... -
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4600 üzenetére
Itt vidéken a pidgey meg a weedle gyakori...de Bp-en a csapból is drowzee folyik már vagy 3 hete...
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4598 üzenetére
Nekem csak tojásból volt..de nem bánom, a frász kitör tőle
-
spanglee001
addikt
válasz
freezer922 #4549 üzenetére
-
spanglee001
addikt
válasz
freezer922 #4562 üzenetére
4 ezres kínai noname tölt 2 órán keresztül és annyit ér, hogy lassabban merül az akksi játék közben.
és a ráírt 20k mah ből lead 2500at ha mákod van. 8 k ért már van tplink 10k mah és le is ad annyit azzal lehet egész nap pokézni -
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4562 üzenetére
Azért annyi időm nincs (legalábbis pokemonra
)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #4553 üzenetére
Nálunk itt Budaörsön 2x is jönt Dragonite. Kollégámnak. Nem sikerült elkapnia. Egyszer nem volt labdája, másodszor meg elfüstölt. Persze mákos genyó, mert mi is napi rendszrességgel járunk arra, de egyikünknek se ugrott fel, ő meg kétszer elbaltázza. De lvl30-n azért már kis szerencsével az se 1300 CP-sen jön. Amikor kollégám próbálta elkapni, akkor volt ott egy lvl22-es srác, neki sikerült, 1800-as volt.
2x annyi XP, mint a 26-os. Napi 2-3 óra AKTÍV játék, és meg lehet csinálni. Mondjuk egy szünidős diák, aki napi 4-5 órát is ráér, el tud menni ide-oda (Liget és társai), annak nem nagy dolog. Én mondjuk szintben elfogadható vagyok, lényekben vagyok lemaradva. Csak a szokásos common izék jönnek, mert pl. tudom, hogy Budaörsön hol van Machop nest, csak az a gond, hogy én akkor nem járok arra. Így összesen 3x futottam bele. De aki itt ráér, az napi 3-4-et össze tud szedni....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LVL 30 teljesen hihető. Lassan 26-os vagyok, vidéki, és nem járok el vadászni. Melóhelyen összefogom, ami bejön, meg otthon a kutyasétáltalásoknál. Ennyi. Aki komolyba nyomja, annak a lvl 30 simán meg lehet már. Ezzel meg simán együtt járnak a 2500-3000-es dögök. Nekem is van 2000+-os lényem, hát még annak, aki komolyba nyomja, kelnek a 10-es tojások, van dust, meg fogdossa a 30-as lényeket.
Egyszer voltam bent Pesten, és holnap megyünk egy óra-másfél órára Ligetbe kicsit feltankolni lényekből.
-
Sordoran
addikt
válasz
Lehetetlennek nem lehetetlen az ilyen, de nem is túl valószínű, hogy tisztán játszik. Minap kirándultunk családdal, és voltunk pár turista helyen. Ebből kettőnél, ami annyira nem nagy cucc ilyen 600-700 CP-s dögök védték GYM-eket, ezeket lazán be is vettem 1000-1300-as lényeimmel (egyik megmaradt több mint 24 órán át, ami nagy szó, hogy egy 890-es Golduck-ot hagytam csak ott). De egy másik helyen, ahol sok minden van, a GYM-ben 2 ember is 31 és 34-es volt, és 3200.as Dragonite volt legfelül, alatta meg valami 2800-as Dragonite. Na erről nehéz elhinni, hogy tisztességes játékosok.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #4481 üzenetére
Hozzád és...
MINDENKIHEZ:
Meddig engedi fejleszteni a Pokémont? Tehát ha 25-ös vagyok, akkor meddig húzhatom? Tehát ha fogok egy 25-öst, akkor 3 fejlesztést enged rádobni (ahogy a max, amit foghatok az is 26,5)?
Most nincs kedvem 10-12.000 dustot elpazarolni a kipróbálásra...
Azért kérdem, mert amikor IV kalkulátor kidobja, hogy a fogott Pokémon 25 vagy 26. szintű, így akkor elég egyszerű megnézni, ha mondjuk 25-ön vagyok. Ha van még fölül a félkörben pár fejlesztésnyi hely, akkor 25-ös, ha kevés van, vagy nincs, akkor 26-os.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
freezer922 #4454 üzenetére
De ez nem igaz. Mert ugye pont erről beszéltünk. Tehát az itt lévő számokat (a szintek számát) el kell osztani 2-vel, és akkor igaz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
freezer922 #4473 üzenetére
Nekem is 2 Snorlax-em van..és nem merem mindkettőt használni gym védésekre, mert mindkettő 1858as és még azt hinnék hogy csalok
-
mike1334
veterán
válasz
freezer922 #4467 üzenetére
én most lettem lucky eggel 21-es, de előtte 400as eevee-ket találtam...1400as vapi lett belőle
-
Gotland
csendes tag
válasz
freezer922 #4458 üzenetére
Pesten még lehet én is aláírnám, de jelenleg egy 20.000 fős városocskáról beszélünk.
Persze az is lehet, hogy pesti és erre járt, mint én, csak sok a kérdőjel.Na de mindegy is, este nekimegyek egy 1600-as Wigglytuffal.
-
draco31
veterán
válasz
freezer922 #4448 üzenetére
Igen, aztán valaki mégiscsak benéz, és a 200-as rattatájával legyilkolja.
-
joergie
őstag
válasz
freezer922 #4430 üzenetére
tényleg jó. De vagy meghackelem a rencert hogy működjön Vácon is, vagy vácot teszem Budappest közigazgatási határain belül. Szóval jó-jó...bizonyos határokon belül
-
válasz
freezer922 #4430 üzenetére
Az engem is elszomorít, hogy már mindenki milyen tápos. Esélyem sincs gymben, mert mindenhol sokezres tuti lények vannak, amikből nekem gyenge sincs, nemhogy sokezres. 15. szintű vagyok és még csak egyszer harcoltam (előre biztos voltam a vereségemben), csak hogy lássam egyáltalán hogy is működik a dolog.
De ilyenekkel mit kezdjek:
Így vannak bent sorban.És vannak ennél durvábbak is.
Csak tudnám hogy csinálnak ilyen 1500-2000-es lényeket. Én max 100-200-asokat találok, de inkább 12-50 közöttieket.
#szerk: bocs a nagy képekért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest