Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Nekem is nagyon tetszik. Nálam kisebb a flash, mert Poco x5 PROról váltottam, de pl a képernyős ujjlenyomatolvasó sokkal jobb, pedig féltem tőle. Egy matt üvegfóliát tettem a telóra és így is tökéletesen, gyorsan felold. Kicsit jobban merül azért, mint az X5, de tűrhető. 60Hz-en vagyok, VoLTE kikapcsolva. Engem egyedül az AOD hiánya idegesít, de az az előzőekben is így volt. Valahol olvatsam, hogy a HyperOS 2-ben lesz tényleges AOD, remélem, nem olvastam félre.
-
Fedday
csendes tag
Én redmi note 7 ről váltottam. Valami csoda😀
Térerö, 5g, a beszéd tisztasága, a gyorsaság... Nekem elképesztő, erőseb wifi jel, hallaom az másik felét kiválóan...
A redmi note 7 miui 12 íg jutott és ott meghalt, rosszabb hang, animáció off, egy Messenger megfejtették. Innen jövök, nekem ez űrhajó! -
vighgabi
újonc
Sziasztok!
Tud segíteni abban valaki, hogy SIM kártyáról hogyan lehet a telefonra menteni a névjegyeket X6 pro készüléken? Mert én sehol nem találom a telefonon ezt a lehetőséget.
Köszi! -
User64476
őstag
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik megvan mi okozza a botrányos akku merülést. 60Hz-re raktam fixen a kijezőt és kikapcsoltam a VoLTE-t, szerintem főleg az utóbbi a bűnös. Most 1,5 napot megy a teló azonos felhasználás mellett, eddig 11-éjfél körül már töltőre kellett tenni.
Vagy az utolsó frissítés csinált valamit?
-
negyven2
veterán
-
ktommy91
addikt
Hát hogyne. Egyenesen 12 GB lesz a szabad RAM... ha kikapcsolja a telefont.
Nem mondom hogy jó, mert pont ugyanolyan(xar), mint MIUI alatt, hogy néha meghülyül és nem jönnek az értesítések. Viszont össze tudom vetni a céges Samu A54-gyel. A13 alatt mindent is kikapcsoltam és álomszerűen jöttek az outlook értesítések. Jött az A14 frissítés és ha fejre állok, akkor is késnek.
Btwm, ha meg még több xar ébreszgethetné a procit, akkor meg az üzemidő miatt menne a rinya. -
Alarikman
senior tag
Megjött az 1.0.9.0 EUXM-re is tegnap nekem OTA-n. Security update.
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Mi Band 4-et szeretnék használni, de amikor a BT listában rányonok az eszközre, akkor bem a párosítás menü jön fel, hanem csak mutatja a device prifile-t, és ott nincs semmi opció.
Reboot volt mindkét eszköznél, semmi hatása.
A MI Fitness fent van, de az sem találja.Mit lehet tenni?
-
imike999
csendes tag
Sziasztok,
Ezek a Poco/ új HyperOs rendszerek is ilyen okádék módon kezelik a memóriát, alkalmazásokat?
Még egy redmi note 8 pro-t használok ami teljesen megfelelő is lenne, de hiába kapcsolok ki minden optimalizáló dolgot ugyanúgy kikapcsolja a háttéralkalmazásokat. -
User64476
őstag
Úgy tűnik kb. erre állt be az akku:
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Ezt este képernyőfotóztam. Ilyen még nem volt
[link]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni! Amikor megjött a x6 pro, akkor mindent a régi telefonról átraktam a google segítségével. Meg voltak az összes mappák, képek, rejtett stb.... Aztán frissült a HyperOS és azóta nincsenek meg a mappáim? Valaki találkozott már ilyennel, mivel lehet a gond?
Köszönöm szépen!!
-
monaka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a mobillal kapcsolatban, hogy mozgó járműben (például autóban, buszon stb.) nagyon rossz a hívás minősége, szakadozik, recseg a vonal (normál telekom hálózati telefonálás, bluetooth nélkül). Én tisztán hallom akivel éppen telefonálok, a másik fél viszont nem. Ha mondjuk az utcán sétálás közben, irodából vagy otthonról telefonálok akkor teljesen tiszta a hangminőség, olyankor semmi gond.
Valaki tudna esetleg segíteni vagy van ötletetek, hogy mi okozhatja, esetleg valami beállítással függhet össze?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Gtaati
őstag
válasz
Szállító76 #773 üzenetére
Vauu, nálam még nem találja.. , de köszi!
-
Szállító76
tag
Egy kicsi update
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Végül maradtam a X6 pro-nál
DHgate-ről rendeltem vasárnap és szerdán megkaptam a készüléket. Egy redmi note 10 pro-t váltott. Alapvetően elégedett vagyok vele, ami fura az a kijelző színének torzulása, ha előre határ, vagy oldalra balra jobbra mozdítom a telefont, tehát nem teljesen szemből nézem.
-
User64476
őstag
A Xiaomi Plaza Store alin korrektül szállít, péntek óta nálam a teló. Eddig elégedett vagyok, az akkuidő majd kiderül.
-
amdboy
senior tag
válasz
User64476 #766 üzenetére
Nincs fent. De elég sokat telefonálok egyébként.
Más: Ma voltam Szlovákiában és elment a térerőm. Adatbarangolás be volt kapcsolva és az automatikus hálózatválasztás is. Telefont ki be kapcsoltam az sem segített. Ahogy visszaértem Magyar oldalra azonnal visszajött minden. Esetleg tudja valaki, hogy mit kellene beállítanom, hogy legyen ott is téterő és net?
-
smoky6
csendes tag
Sziasztok! Valakivel előfordult már zsebben feléledő kijelző? Nemegyszer fordult már elő, hogy nadrágzsebből elővéve a telefont feloldott kijelző fogadott. Hol PIN kódot kér, hol valamiféle vészhívás oldal a nevemmel és végtelen sok ramdom karakterrel amiket gondolom a nadrágzseb vitt be...
Ja, ujjlenyomat és arcalapú felismerés bekapcsolva, illetve zsebmód aktiválva. -
motofi
aktív tag
Sziasztok! Van erre a készülékre EU. custom rom? Valaki használja már? Banki appok működnek, hivásrögzités van?
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Véleményetek szerint a Poco F6 Pro 12/512 az X6 pro 12/512 képes megéri a felárat? Ahogy néztem nekem, az X6 pro is az igényeinek megfelelne, csak az időtállóság és néhány "extra" miatt megérheti-e a pluszt az F6 pro?
Köszönöm!
-
bacsikacs
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt már ,de a Dhgateről rendelnék egy ilyen telót megbízható az oldal?
Köszönöm -
Ciccuka
veterán
Nekem X3 NFC is vannak, annak a kijelzője enyhén bíboros az X6-nak meg inkább zöldeskés. Többen írták, hogy megfájdult a szemük ettől az új kijelzőtől.
Nekem mindenesetre az X3 kijelzője tetszik jobban ilyen szempontból, lehet ezt már nagyon megszoktam azért.
Az értesítő Led beállítási lehetőséget meg se találtam eddig.
Az X3 évekig stabil telefon volt. Ez, hogy milyen lesz az majd kiderül, de könnyen lehet cserélem 1-2 év múlva (ha lesz valami BB vétel), mert eddig nem hatott meg annyira. -
IG55
senior tag
A wifi kezeléssel kapcsolatban sem tapasztal senki furcsaságokat? Ülök az egyik router alatt, és folyton visszacsatlakozik a jóval gyengébb térerejűre, majd vissza. Ez megy 10-20 másodpercig a végtelenségig. Mellettem a Poco F3, az működik rendesen.
Max, Skyshowtime, Telekom Tv go, most éppen egyáltalán nem hajlandó semmit sem lejátszani. Memória törlés, vagy telefon újraindítás oldja meg, átmenetileg.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mi történt a tegnapi napon de az emailok Gmailom nem érkeznek meg. Mondjuk eddig is csak úgy jöttek meg, hogy telepítenem kellett az Outlookot és akkor jelzett a Gmail is. Most az van, hogy ugyan az Outlookon megjönnek a levelek, de a Gmailban egyáltalán nem. Valakinek esetleg van hasonló problémája?
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok! Ez a telefon (vagy a rajta lévő Android... 🙂) tud olyat, hogy egyszerre több BT eszközt is párhuzamosan használjak? Például: Egy BT füles és egy okosóra...ha igen, ez az aksit mennyire terheli?
Köszi a válaszokat! 🙂 -
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
X6 Pro hol van most Best Buy áron?Külföldi is szóba jöhet. Kupon egyebek
-
Csaby25
őstag
Végre megrendeltem Evomag.ro-ról, 113k, sárga
Most látom hogy gsmarena azt irja az NFC-re, hogy market/region dependent, tudja valaki, hogy melyik régióra vonatkozik ez? Remélem nem olyat kapok amiben nincs NFC. -
daxtil
csendes tag
A Google miért ekkora mamlasz, hogy fél év alatt se sikerült kiadni rá az AR Core-t?
Azért döbbenet, hogy a széria többi tagjára lehet telepíteni és nem tudták megoldani ennyi idő alatt. A HyperOS ennyire feladhatja nekik a leckét? Vagy a Xiaomi nem supportálja kellően a Poco vonalat?
-
janes1976
őstag
A sárga szín ugye ilyen bőrhatású vmi, ami jobban melegszik mint a másik 2 szín.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
A sárga szín mennyire gáz?
A gyári tok teljesen eltakarja?
Azért kérdezem, mert nálunk Romániában a sárga kb. 15k-el olcsóbb... -
Gtaati
őstag
Köszönöm szépen Mindenkinek!!!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy az x6 pro 12/512 változat, most hol van jó árban, illetve valaki valahol akciót, kupont tud-e rá?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asustor NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest