Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég írtam a melyik telefont vegyem topicba , sajnos egyenlőre nem jött válasz a kérdésemre. Felvázoltam pár telefont. Redmi Note 13 Pro 5G, Poco X6 és ugye az X6 Pro.
Nekem a legjobban ez utóbbi tetszik. Ezért is írok ide. Karácsonyi ajándék lenne, édesanyámnak. Sokat néz rajta filmeket (VLC player) ezért fontos a nagy tárhely és a jó kijelző. Viszont fényképezne is néha , szóval a kamera is fontos. A sebesség az viszont az én prioritásom, ezért is választanám az X6 Prot. Mert ami a másik kettő telefonban van , az nem tudom hogy hosszú távon mennyire lesz kifizetődő. Ami talán aggaszt az a reklámok, mert nem szeretnék olyan telefont venni ami tömve van velük. Ezért is jött képbe még idő közben a Honor 200 , ott ilyen nincs, csak ugye gyengébb egy kicsit.
És még annyi kérdésem lenne, hogy valaki használta-e type-c fülhallgatóval az X6 Prot? -
Benhill
senior tag
Valakinek már frissitett hyper os 2-re?
Én hibába ellenőrizgetem vagy állitom át svájcra, azt irja a legujabb.
Még az 1.0.14.0-t se kaptam meg.
-
Zeki
nagyúr
Üdv! Vennék egy ilyen telót a fiamnak karácsonyra. 512 rammal.
Azt néztem, az XXL GSM-nél olcsóbb. Megéri ott venni, vagy nagyon kínait ad, magyar nyelv nélkül? -
GoodSpeed
addikt
Attól, hogy a gyártó hova szánta. Hardveres eltérés akkor van, mondjuk Kínába, de akkor nem POCO X6 PRO5G-nek hívják, hanem Redmi K70E-nek, és akkor 90W-tal lehet tölteni, és az akksi is nagyobb 10%-kal.
Compare Xiaomi Poco X6 Pro vs. Xiaomi Redmi K70E - GSMArena.com -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
Kínában a Redmi K70E most kapta meg a HyperOS 2.0-t:
-
GoodSpeed
addikt
A Xiaomi frissíti a kernel verzióját néhány HyperOS 2 verzióban
A cím még rendben is van, de a cikk szövege, a fordító robot 🤖 által.😭🤣 -
ginola
addikt
Jelenleg hol szerezhető be jó áron ilyen telefon?
-
GoodSpeed
addikt
válasz
negyven2 #1363 üzenetére
Az igaz, viszont friss hír:
2025-től havonta érkeznek biztonsági frissítések a Xiaomi-tól! -
GoodSpeed
addikt
-
kbyte1024
veterán
Hát én sikítva menekültem a redmi Note 13pro 5g-től
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Nem Poco X6 Pro-ról, hanem sima Poco X6-osról kérdezek. Csak látom, hogy ez a topic pörög, ott meg alig van valami.
Január végégig tervezem megvenni, akár használtan is. (Karácsony után gondolom sokan megválnak régi telefonjaiktól.)
Ha újonnan akarom Aliról és türelmesen várok a kuponokra, akkor a kuponokkal mennyiért (vagy mennyivel) olcsóbban juthatok hozzá a 12 GB-os verzióhoz? -
negyven2
veterán
válasz
GoodSpeed #1352 üzenetére
Igazából nem egészen (vagy nem tudni), mert a linkelt oldal is egy szimpla fordítása pl. ennek (lehet több is, mert egymásról másolják a híreket). De itt sincs forrás, hogy ezt honnan veszik, csak szimplám kitoltak egy hírt. Ami biztosabb, hogy pár napja az EU-s 14T Pro és 13T Pro (K60 Ultra, K70 Ultra).
Illetve a X6 Pro alapja, a Kínai K70E is már megkapta a stabil HyperOS2.0-át November 22-én (onnan meg általában pár hét, vagy max. egy hónap mire jön a Globa/EU-s kiadás). -
GoodSpeed
addikt
-
negyven2
veterán
Akkor oké
... amúgy én már írtam, hogy én már igazán szoktam saját képet beállítani pl. háttérképnek, de most fedeztem fel a Super Wallpaper opciót... és szerintem nagyon jópofák... sajnos a hírek szerint mi nem kapjuk meg az AI-os háttérkép szerkesztőt se (lényegében egy fényképből, csinál az AI animált hátteret), így marad ez a dolog...
-
Takvan
tag
válasz
negyven2 #1315 üzenetére
Már sikerült, köszönöm. Először is a gyári Galériával csináltam. Aztán később a három pontos menünél nem jelent meg ez a lehetőség, pedig többször is megpróbáltam. Akkor feladtam, aztán egyéb beállítgatások, illetve telefon újraindítás után ismét próbáltam és már megjelent a menüpont a Galériában és sikerült beállítani a kívánt háttérképet. Nem tudom mi volt vele. Mindegy is, most öröm bódottá...
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #1341 üzenetére
Teeeeeeeee
hol egy moderátor???
-
-
negyven2
veterán
Na ilyen is van... azt hittem, hogy ezt rendszer frissítéssel szokták megoldani, de igazából mindegy...
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #1333 üzenetére
Ne idegelj mert felbontom
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #1331 üzenetére
Teeeeee
inkább azon agyalj mit veszel nekem karira
-
-
Alarikman
senior tag
Mi ez a reklám dolog,? Global-on lehet a kolléga? Mert EU-s ROM-on nem nagyon van..
-
kbyte1024
veterán
270-re letudod vinni és ha van még kupponod akkor 260-ra is
-
szkaroly
senior tag
válasz
Graphics #1317 üzenetére
Inkább dns.adguard-dns.com.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Jelenleg van lehetőség kuponnal akár külföldről is jó áron venni ilyen telót? -
negyven2
veterán
Reklámra én ugyan ezt csináltam meg még korábban mint a linkelt leírásban van (csak a msa mellett én még a System Daemon-t is "kikapcsoltam"). Nem is kapok reklámokat sehol, csak akkor amikor a "Biztonság" (zöld pajzsikon) menüben futtatom a "tisztítót".
De ha Privát DNS-re beállítom a dns.adguard.com-ot, akkor ott se jelenik meg. Cserébe viszont sok weboldal sír, hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót ezért részben emiatt nem is használom. De attól, hogy nincs reklám blokkoló fent, nem találkozok az említett egy dolgon kívül reklámmal rendszerszinten (telepített app-ban lehet, de az bárhol lehet).Háttérkép esetén meg a gyári "Galéria" app-ban meg kell nyitni a képet, és ott lent lesz egy három pontot tartalmazó kör "ikon", és ha rányomsz akkor ott lesz, hogy 'beállítás háttérképként'. Google Photos-ban pedig szintén megnyitod a képet, ott ekkor fent lesz egy függőleges három pont, majd arra rányomva ott lesz egy csúsztatható menüszalag ahol lesz egy olyan opció, hogy Felhasználás mint (négyzet, benne átlósan egy nyíl "ikon").
-
GoodSpeed
addikt
-
Takvan
tag
Üdv mindenkinek.
Páromnak vettem X6 PRO-t. A régi telóról az átköltözés megtörtént. Viszont kezd az agyamra menni a rengeteg reklám.Csengőhangot nem lehetett meghallgatni, mert 1 mp után feldobott egy reklámot. Az itteni leírás [link] szerint javult a helyzet, bár az újabb OS-en már nem minden a leírás szerint van. Most a háttérképet nem tudom beállítani. Nekem ez nem lenne probléma, de Ő ragaszkodik egy fénykép beállításához. Egyszer sikerült, de most a téma beállításoknál a háttérképnél nem találok olyan lehetőséget, hogy a telefonon lévő fényképek közül lehessen választani. A galériából megvan a fénykép, ott pedig nincs olyan lehetőség, hogy beállítás háttérképnek.
Hogy lehet ezt normálisan testre szabni? -
GoodSpeed
addikt
-
negyven2
veterán
válasz
GoodSpeed #1306 üzenetére
Egyrészt lesznek olyan Xiaomi készülékek, amik Android 14 alapú HyperOS 2-t kapnak, másrészt meg, nem igazán számolják bele a főverziós frissítésbe azt amivel kijött a készülék. K70E/X6 Pro esetében is a 3 főverziós támogatás az azt jelenti, hogy Android 17 (vagy ha módosít a Google, akkor lehet ennél több is).
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Kormi76 #1305 üzenetére
Vagy átváltják évekre a főverziókat.
Pozitív példa a Xiaomi 11 Lite 5G NE amelynél az is kérdéses volt, hogy egyáltalán az Android 14-et megkapja e,mert Android 11,12,13, de a Xiaomi végül nem számolta bele a 11-et amivel megjelent, és most rajta van a HyperOS 2.0-s listán is a 2021-es készülék. -
GoodSpeed
addikt
-
eldrah
aktív tag
Sajnos a tévés problémára nem lett megoldas, de kérdésem lenne.. használom mar jó ideje a telot, de erre vagy a megoldasara nem tudtam rajonni. Hiaba nem automatán van a fényerő állítás, random leveszi minimumra a fényerőt. Ami valljuk be szivas tud lenni mikor sut a nap es nem latom hol kell visszaallitani😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest